Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkinizde psikoloğa gidin lütfen. Çok rica ediyorum. Senin olmadığın bir hayatta yaptığı bir şey için yargılayamazsın o kişiyi. Affetmek ne demek? Bana aklımı yitirteceksiniz burada. Seninle evli değil bir şey değil. Sana ne senden öncesindeki "detaydan" olanlardan.
Eşinde ağladığı için gitsin psikoloğa. Eşimin duygusal şiddeti karşısında ağlamadan duramıyorum ne yapmalıyım? Tavana bakıyorum akıyor, göz kapaklarımı çekip bırakıyorum taşıyor göz yaşlarım nasıl durdurabilrim diye.
püffsss00 Yorumla
En İyi Cevaplar
çok komik hikaye. bir adam düşün bir kadınla yattım diye ağlıyor. senin kocanın kafada biraz sıkıntı var ya da çok iyi bir oyuncu ve sana güzel rol kesiyor. hiç bir erkek bir kadınla kaçamak yaptım diye ağlamaz. sende hayal dünyasından yaşıyorsun bulunmaz hint kumaşımısın ki senden başkasına arzu duymasın? kendine sadık bir köle arıyorsan boşan daha düşük seviyeli ezik bir adam bul ve kafana göre güt koyun gibi...
00 Yorumla
Ay herkes durumu çok abartmış sen kendini sakladın sakındın diye karşı taraftan bunu bulamazsın geçmişte kalmış ve onun hayatında sen yoktun kalkıp bunun için karşı tarafı bir şeylerle itham edemezsin aynı şey kadın için de geçerli
00 Yorumla
+1 yılKocan sen varken mi ilişkiye girmiş? Sen yoksan, yani aldatma durumu yoksa sıkıntı yok ama yalan söylemesi doğru değil. Ki ilişkiye cinsel ilişkim yoktu diyen erkek yalan söylüyordur. O kadar saf mısın cidden?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman unutun demek ki yalancı birisi yani ayrılın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılSöz konusu erkekler olunca yine dünyanın en medeni insanları doluşuvermiş soruya. Bir insan pekala biriyle beraber olabilir tercihen. Ama bunun üstünden yalan söyleyemez. Herkesin ahlaki sınırları farklıdır ve kimse kimseyi kandıramaz, üzgünüm. Geçmişte olması yapılan şeyin üstünü örtmüyor.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe nasıl ve neden hala bu kadar aptalca takılıyorsunuz anlayamıyorum. Ne yapmalısın, masumca asla büyük bir durum olmayan bir geçmiş hikayesi uydur kendine. Örneğin bende birisi ile seks yapmadan kıyafetli seviştim de, sanal seks yaptım de, nude fotolar attım de uydur işte. Tepkisi büyükse o kabul edemiyorsa uydurdum kabullenemiyorsun, bende kaldıramıyorum bitsin de. Kabullenirse onun seni her türlü seveceğini anlamış olursun. Kabullenmeni kolaylaştırır.
10 Yorumla
+1 yılYalan söyleyip seni kandırması iğrenç bir şey erkekler bı kadına yapılınca s * kine takmaz ama kendilerine yapılsa zirlayip boşarlar kadını. Çocuk olursa belki geçer diye hata yapma daha beter olursun hormonlarla. Ne istiyorsan onu yap istersen boşa. Namus sadece kadının bacak arasından geçmez erkeklerde namuslu olmalı hele ki bı kadın onca sene kocası için kendini koruyorsa ama o dönemlerde erkek gününü gün ediyorsa... İğrenç gerçekten.
121 Yorumla- +1 yıl
Haa şimdi anladım sende belli ki o erkeğin yaptığı gibi yapmışsın 😂 ay yok canım ben yaşadıklarımdan utanmıyorum.
- +1 yıl
Kızlar küfürlü konuşamaz mi la?
- +1 yıl
İgrencsin... delikli ne ya
- +1 yıl
Tabi ediyorum hatta s * ktigim erkekler gelsin konuşsun anlatsınlar onları nasıl adam ettiğimi.
- +1 yıl
Cıh bana sadece aşık olduğum erkek koyar.
- +1 yıl
O önyargı severrrr.
- +1 yıl
Yoo benim aşkım çok memnun benden hatta racon kes bana bende seni oturup izleyeyim diyor sen bu yaşadığın psikolojiyi düşün 😂
- +1 yıl
Tabi olm ne sandın.
- +1 yıl
Tabi tabiii.
- +1 yıl
Ben kadına yakışır şekilde konuşmayı severim kimseden edep dersi alacak değilim.
- +1 yıl
Tanrıya inanmıyorum öyle olsa bile tanrı gelsin karşıma düzgün konuş desin yarattığın kul böyle sende beni dünyada düzgün bı aileye soksaydında böyle birine dönüşmeseydim derim.
- +1 yıl
Keşke bı hiç olsaydım siyah rengi bile olmasaydı tamamen hiçlikde kalsaydım ama bu lanet dünyaya gelmeseydim hic birseyde bana sormadı kendisi soktu bu dünyaya birde ucunda kendimi ömür boyu eve kapayıp internet nedir bilmesem bile illa ki günah kazanıp cehenneme gidicem 😂 ne güzel iş valla ya bunu dünyada birisi birini kaçırıp zorla eve soksa nefes aldığı için bile ceza verse hapise atarlar.
Kesinlikle ayrılmalısın birdaki abaza erkeklerin sözüne kanma bu bir. Ikincisi o bir kız değildir ikinci veya üçüncüsü vardır. Namusuna o zaman sahip çıkmayan şimdi hiç çıkmaz. Evlenmeden once söylememesi ÇOK BÜYÜK KANDIRMACA VE REZİLLİK. Affetme bence çunku aynisini sen yapsan yallah annenlere denirdi affedeceksende adami rezil etki yani annesi babasina senin ailene durumu bildirki ilerde hem yapmaya utansin hemde herhangi bir durumda sana namussuz diye camur atmasin cunku bu tiolerde namus olmayinca namussuz die damgaliolar eslerini. Kal sağlıcakla
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş ama canım benim geçmişi gün yüzüne çıkarıp hatasını yüzüne vurup huzurunu bozma nede olsa senden önce olan bisey yani sorun yapma aranı bozma onunla geçmişi kapının dışında birak evine yansıtma bak seni üzdüğü için ağlamış geçmiş bitmiş soğukluk koyma aranıza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir düşün bakalım o değilde sen geçmişte biriyle ya da "birileriyle" defalarca ilişkiye girdin ve kocana evlenmeden önce yalan söyledin evlendikten sonrada anlattın o nasıl bir tepki verirdi bir burdan bak bakalım seni boşar ve sana k*hpe damgası vurulurdu demi bunun cinsiyeti yoktur böyle sahtekar namussuz insanlarla ömür geçmez emin olki tekrar yapacaktır boynuzlanmak istemezsin öyle değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru trol gibi ama cevap vereyim. Buradakilere uyup ayrılmayı düşünme sonuçta hayatında sen varken yapmamış. Ancak uzun süre affetme, geçmişte birşeyler yaşaması seni sogutmus olabilir ya da geçmişinden dolayı hastalığı olabilirdi. Sana söylemesi gerekirdi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlay gerçekse adama da yazık ya belli ki seni seviyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılMutluysan boş ver
Artık olan olmuş, biten bitmiş, iş işten çoktan geçmiş yapacak bir şeyin yok
affedeceksin
Ama yerinde olsam bir süre ona karşı tavırlı takınırım.
Hatasını anlaması ve bir daha bu tip hareket ve yalanlarda bulunmaması için
Sonra tekrardan eski samimiyete dönersin akıllandırdıktan sonra00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ağlıyor eşin? Sırf geçmiş konuları açıklama boşanmakla tehdit ettigin için mi? Senden önce ki hayatından sanane? Şaka mısınız siz harbiden anlamıyorum.
30 Yorumla
+1 yılerkeklerin ağlamalarına güven olmaz. Kendi mi itiraf etti, sen mi öğrendin? çok haklısın ya benzer bir şey yaşadım yakın zamanda. Yüzüne bakamıyorum şuanda. Söylediği her şey yalan geliyor artık. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Ama sakin kafayla karar vermek için bekliyorum. Bence sende ani karar vermemelisin.
20 Yorumla
+1 yılSenden önceyse sanane sanki adam şu an seni aldatmış gibi olayı büyütmüşsün geçmiş gitmiş adı üstünde, insanların geçmişini irdelemeyi bırakın çöpü kedi köpek karıştırır.
11 Yorumla
+1 yılBöyle pişman olanları çok duydum. Benimde bakireliğimi bozmak istiyorlar bende onlara ben kendimi eşime saklıyorum diyorum. Sadece kızların mı namusu var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden önceyi ne karıştırıyon ki manyak kadın. 50 kişiyle yatar ne olmuş yani onlar o zamanda kaldı. Bu tamamen senin ger! zek@l! olmandan kaynaklanıyor
00 YorumlaHerkes saçma sapan cevaplar yazmış ayrıl diye unutmayın ki şu an düzgün birini bulmak imkansız ki senden önceyse bu bir problem olmamalı sadece seviyorsan bunu buralara yazmakla değil eşinle güzel vakitler geçirerek yeni anılar katarak hayatına devam et o tarz şeyleride kafandan sil
00 YorumlaSenden önceyse yaptığı yinede yanlış. Ama bu senden önce olan bir olay. Hovardalığına yoksa geçmişi kurcalama derim.
00 Yorumla
+1 yılSeninle evliyken ise! Çocuk varsa son bir şans ver... ama tekrar da yapabilir! çocuk yoksa sepetle gitsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizden önce o kişinin sorunu sizin değil biraz anlayış her şeyi açıklamış sır yok mutlu bir yuvanız var karar sizin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılPardon eşiniz bunu sizinle evlenmeden öncemi yapmış
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ünitersite yıllarında
- +1 yıl
Bu sizi zerre ilgilendirmez çünkü aynı şeyi sizde yaşamış olabilirdiniz ve bunu illa açıklamasını bekleyemezsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senden önceyse neden bunu kendine derd ediyorsun ki her insanın geçmişinde hataları kusurları vardır kimse hatasız kusursuz değil..
00 Yorumla
+1 yılSenle tanışmadan önce yapmışsa bi sorun yok sadece neden yalan söylediğini sorsaydın ona
02 Yorumla- +1 yıl
Korkmuş bırakırım diye
- +1 yıl
Değişik
+1 yılBunun aynısını sen yapsan tekmeyi koymuştu, ayrıl gitsin.
115 Yorumla- +1 yıl
Yooo kendimden bilmiyorum.
- +1 yıl
Ben bana yapıldı mı dedim?
- +1 yıl
Hemcinsimin böyle bir hata yapmamasını istiyorum sadece.
- +1 yıl
Beyefendi şöyle düşünün bir kadın bakire olmasa siz onunla çıkarmıydınız?
- +1 yıl
Çıkarım niye çıkmıyım her insan hata yapabilir hz. Adem Allahın yaklaşma dediği yasak ağaç a yaklaşıyor peygamber bile hata yapıyor hz. Musa kavgada birine yumruk atıyor insanı öldürüyor sonrasında Allah ondaki pişmanlığı görüyorda peygamber yapıyorda bi kız hata yaptıysa tövbe ettiyse pişman olmuşsa neden ona sırt dönim
- +1 yıl
Yani kararınıza saygı duyuyorum ama zina Allah katında affedilmeyecek bir günahtır.
- +1 yıl
Haram olduğunu bildiğim için Allah katında affedilmeyeceğini düşünmüştüm, şimdi öğrendim teşekkür ederim.
- +1 yıl
Allah ın affetmiceği günah diye bir şey yoktur Allah kuranda yazdığı gibi tövbeleri affedendir ama sürekli yapıp yapıp tövbe edersen olmaz bide eğer tövbe edemeden günahkar ölürsen iş bitiyor bu fırsatıda veren Allah zaten sana tövbe etme fırsatını Allah ın tövbeleri affetmesi büyüklüğünden geliyor Allah hz. Adem e ruhundan üfleyerek bize de bazı özellikleri aktardı sevgi merhamet affedicilik birbirimize güzel sözler söylediğimizde mutlu olmamız Kuran’ın çoğu ayetinde Allah a övgü var Allah da bizden övülmeyi istiyor Fatih a suresinde övgü Allah’ındır diyor bizi yoktan var eeenin
- +1 yıl
Teşekkür ederim faydalı bilgileriniz için, iyi akşamlar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O bi taneyle kalmamıştır emin ol deştikçe devamı gelir 😄
00 Yorumlageçmiş geçmişte kalmıştır senden önceyse buna neden takılıyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden önce olan birisi o zaman sen hayatında yokmuşsun seni aldatmamış ki evet yalan söylemesine kızmakta haklısın ama bence evliliğini bitirme biraz trip at burnu sürtsün sonra affet
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı hele ki senden önceyse hiç takılma
00 YorumlaSenden önceyse derdin ne acaba. Bakir erkek mi kaldı
00 Yorumla
+1 yılGeçmişiyle yargılayamazsin bunu unutmaya bak bardağın dolu tarafını gör
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Senin affedeceğin bir durum yok ki sen yoktun sonuçta
00 YorumlaHahahaha şimdiki kızlar üniversitede kendini pazarlamaya başlıyor sen erkeklere mi takıldın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılOoo ooo canım senden önce ki için bir şey yapman mümkün değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılnolacak yaaa o bir değildir emin ol 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ohooooo erkekler durmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce ilişkiye girmeyen erkek mi var Allah aşkına
02 Yorumla- +1 yıl
Vardir belki kimsenin hayatini tam olarak bilemeyiz
- +1 yıl
@akigolar1990 erkek değilde belki Adam gibi adam vardır
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişe bakılmamalı….
birbirinizin ilki sandın demi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni aldatmadıysa senden önceyse yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce niye yalan söylediğini öğren. Sonra da kolay kolay affetme. Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğinize bakın.
00 Yorumla
+1 yılGecmis geçmiştir ama soylemediyse gecememistir bilmiyorum belki senden korktuğu icin söylemedi ama yine de yalan söylemesi kotu olmus
00 Yorumla
+1 yılBence saçmalıyorsun olabilir önemli olan seninleyken ve senden sonrası senden öncesi mazi gecmisin hesabı sorulmaz cezası kesilmez
00 Yorumla
+1 yılya çok da önemli değil bence önceden olmuş yalan söylemesi yanlış ama fazla kafaya takılacak bir şey değil
00 YorumlaEvlenmeden önce neden konuşmadınız bu konuyu
00 YorumlaSenden önceyse seni ilgilendirmez diye yorumluyorum...
00 Yorumla
+1 yılMisli ile intikam alabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. geçmişe o kadar takılma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenden öncesi seni ilgilendirmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Evliyken mi yaşandı?
00 Yorumla
+1 yılŞakamısın ya 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılOnun geçmişi seni neden ilgilendiriyor ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. E ne var bunda?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiz geleceğinize bakın bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılAşın artık bu konuları
00 Yorumla Senden önce olan bir mesele sonuçta, affet gitsin.
00 Yorumla
+1 yılSen yapsan babanın evine gönderirdi gereğini yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Senden öncesini takma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapanlar hep yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmişsin iş işten geçmiş düşünme ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Sen eşine kadar giç sevgilin olmadı mı?
00 Yorumla
+1 yılErkek adam ağlamaz. Ne a.. ptal erkekler var.
01 Yorumla
+1 yılBence ayrılık sebebi
00 Yorumla
+1 yılSaf işte yalan söylese seninde gotn kalkmaz
00 Yorumla
+1 yılBence hoşgörülü ol. çünkü zaten geçmişte yaşanmış
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği