Eşim kız arkadaşlarımla tatile gitmeme karıştı kavga ettik?

26 yaşındayım. Memurum. Bursalıyım. Eşim Trabzonlu ben hamile kalınca evlendik Bursa'ya taşındı. Evlendikten 1 hafta sonra düşük yaptım bebeğimi kaybettim. Bebeğimi kaybedeli 5 sene oldu. 5 senedir evliyiz eşim çocuk diye diye beynimin etini yiyor 5 senedir istemiyorum hazır değilim düşük olayını unutamıyorum travmam oluştu en azından bi 30 a kadar düşünmüyorum dedim. Onun ailesi de ne zaman torun geliyor diye darlıyor. 5 senede bir şey yapamadinız diyor. Herneyse dün kız arkadaşlarımla tatil planı yaptım eşim yazın Trabzon'a gidicek bir haftalığına ailesinin yanına bende kızlarla bodruma gidicem dedim sonra bana kadın başına gidemezsin bin tane avcı var oralarda bir de bu kıyafetleri giyersin fotoğraf atarsın iyice çıldırırım dedi. Bende sen bana karisamazsin benim evlenmeden önce ne kadar rahat olduğumu ve rahat bir ailede büyüdüğümü biliyordun dedim. O da ben senin babana benzemem giyilmiycek gidilmiycek ve çocuk yapılacak o kadar dedi. Daha öncede kıskançtı evet senelerdir kıskançlığıyla savaşıyorum Ama seviyorum sevmesem bir dakika evli kalmam. Bunları diyince karşı çıktım tabiki sesimi o ne kadar yükselttiyse ben daha fazla yükselttim asla altta kalmam. Sonra evde kıyamet koptu vazoyu yere attı birkaç eşya kırdı. Çok büyük kavga ettik. Bu adamdan ilerde nasıl baba olur?
Eşim kız arkadaşlarımla tatile gitmeme karıştı kavga ettik?