Biri ile görüştüm konuştuk. Çok güzel zamanlar geçirdik hiç kötü şeyler bahsetmedik. Sonradan adamın işleri yoğun oldu eskisi gibi vakit ayırmadı dile getirdim o da düzeltmedi sonra ileride sıkıntı yaşarız dedi ayrılmak zorunda kaldım. Şimdi ortak yerde çalışıyoruz beni görmezden geliyor. Ama bana bakıyor kontrol ediyor aynı ortamdan kaçıyor ama zoruma gidiyor. Neden kaçıyorrr? Ayrılırken kötü konuşma yapmadım ve peşinden de gitmedim sıkmadım. Ama yine de kaçıyor neden?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşleri yoğunlaşti diye ayrıldiysan iyi yapmışsın. En ufak bir ilgisizliğinde ayrilacaksaniz hiç sevgili yapmamanız daha iyi. Sevgililer birbirini anlamayacaksa neden varlar.
Hep mi aynı iş yerinde çalışıyorsunuz sonradan mı oldu
Hep aynı iş yerindeydik. Deprem zamanı yazdı o zamandan beri konuştuk. Güzel zamanlar geçirdik baya her şey iyiydi. Zaman ayıramayınca sorun çıktı o da biz sorun yaşarız diyip istemedi. Ben de peşine düşmedim. Şimdi benle aynı ortama girince kaçıyor sebebini anlamış değilim zerre
Yani genelde yeni nesil erkekler böyle diyebilirim az zora ilgili davranınca kaçıyorlar ilişkiye hazır değilim yom gelecek görmüyorum yok sorun sende değil bende vs vs yani aynı departmandamisin bilmiyorum ama karşı karşıya gelmemeye çalış böyle adamlara anlam verilmiyor Ayn benimde başıma geldi ne kadar kendini düşünmemeye çalışsan da aklına geliyor ki senin ki sürekli görüyorsun zor kaç yaşında o kisi
Adam 27 28 yaşında falan. Madem öyle o zaman bakmaması da lazım kontrol ediyor beni arada
Acik konuştun mu peki neden diye neden olmayacağını dusundurtturen ne kişiliğim mi fiziğim mi mesleğim mk vs vs hani bahanesi ne ya da takilmalik mi ariyordu olmadi
İşim yoğun ileride sıkıntı yaşarız dedi sadece
Pardon da ne iş yapıyor ki bu bukadar yogunlugu bahane ediyor
Sporcu ondan
Ya bahane bu meslek derken doktor bile bunu bahane etmez anlamın da dedim kendine bahane bulmuş büyük ihtimal senden başkaa bir beklentisi var sen karşılamayinca aklında kalmışsın ama bundan dolayı da olmaz demiş pislik
Evet kesinlikle haklısın ama kaçma davranışına sebep olan ne? Özellikle peşinden koşmadım, kötü bir laf etmedim neden bu kaçış
Yüzleşmek istemiyor çünkü veya karşılaşınca ona karşı tavır sergilersin diye düşünüp uğramamak icin
Yazık vala sevgiden aşktan soğuttular. Ama görünce de bakıyor
Bakar kıskandırmak için bile çabalar ya bende de Ayn boktan vardı biz ayrıldık sonra birsey oldu buluşmaya karar verdik arkadaşça bana gelmiş diyir ki sen nasıl guzellesmissin kendine bakmışsın saçlar değişmiş ben ise çöktüm vs erkekler ayrıldıktan sonra o kızların acı çekmesini perişan olmasını istiyorlar ve bunun içinde hedseyi yapıyorlar sen sırf kafanda kur diye bile iki farklı insan gibi davranıyor hem bakıyor hem. kaciyir ya salagi
En iyisi tınlamamak
Kesinlikle öyle
Silah çektiysen kaçar, kovalarsan kaçar, bağırırsan kaçar, taş atarsan kaçar.
Uff iyi yapmışsın, korkaklar hep kaybeder
Yani beşkide ciddi şeylwr iatemiyor
Kaçıyorsa sal bea boş ver
evli mi olabilir?
Değil
ciddi olcaksin diye birakmistir
İşte gitti şimdi de kaçıyor sebebi ne olabilir?
sen ciddi biriysen ilerlemekten korkmustur. ya da hoslanmadi
duygularindan kaciyordur
İşte varsa neden gelmiyor o zaman kötü bir şey yapmadığım halde adamın kaçması beni üzüyor
benim bi tanidigim vardi yillarca adamla iliski yasadilar ayni evde bile yasadilar is yerinden tanisiyorlardi ayni sekilde. 2 kere konu evlenmeye gelince adam ayrildi ve ayni sekilde hep kacti arkadasimdan. belki de sana olan duygularindan dolayi bundan korkuyordur. erkeklerin bazilari böyle oluyor yapacak bir sey olmadigini dusunuyyorum.
Teşekkür ederim cevap için. Peki hiç sevmeyen duygusu olmayan bir adam kaçar mı sence? Bana ortama girince bakıyor otobüsten indim mi inmedim mi onu bile kontrol ediyor ama aynı ortamda denk geldik mi kaçıyor sebebini çözemiyorum. Duygusu yoksa da kaçar mı
duygusu yoksa kacmaz ama belki sana umut vermemek icin kaciyor da olabilir duygusu yoksa
Bitirirken hiç şöyle yapalım böyle yapalım demedim ben de bıraktım uğraşmadım ama hala umut vermemek için olabilir mi? Kendimi küçük düşürecek hareketlerden kaçındım
İstemiyor demek ki
Ben de istemiyorum peşinden gitmiyorum hiç gitmedim de ama durduk yere yapması şaçma
Sebebi şu olabilir senin hakkında ters uygun olmaya nbirşey olmuş olabilir. ya da senden kaçrak seni üzmek düşündürmek istiyorda olabilir. Yapar yapar yani :D
Kaçan kovalanır her zaman ki gibi😎🙈
İstemediğini içindir belki
İstemediği için
Sadakatten korkar
Korkuyorsa ilk baş gelmeyecekti