Kuzenimle iki buçuk senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz sevgilisi için beni değişen kendisi sevgili yapınca her zaman değişen tiplerden yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi normalde hep ben destek olurdum ama sevgili için değişti işte beni zaten hep kavga ediyorduk bu yüzden de küstügumuz oldu hep barısırdık şimdi heryerden engelledi numarasını değiştirdi filan aradan iki sene geçti bayramlar da olsun düğün de olsun ben gitsem o gelmez filan geçen dayımlara gelmiş benim haberim yok orada olduğundan benim geleceğimi duyunca çarşıya gezmeye kaçmış bana da söylemediler o burada diye öbür kuzenlerim de onunla gitmiş gezmeye yani hata üstüne hata yaptı hep beni sinir ediyor birde böyle kaçınca niye kaçıyor bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşta kalınca arkadaşısın o zaman
Yani boşta kalınca bana sarıyordu ozaman gerçekten bu ona çıkıyor yani bu ne yani beni dinlemeden gitti elin oğluna inandı bana inanmadı beddualar etti bana engelledi numarasını değiştirdi filan iki sene oldu hala kacıyor
Ona bir yanlışın olmuştur sen fark etmeden
Ne yanlışım. olacak ya şöyle oldu bunun tavırlar bir değişti zaten ben bir anladım bunda bir şey olduğunu bana demedi flörtü olduğunu sonra işte soruyorum tersliyor filan konuşmadık biraz sonra da bana birisi istek gönderdi Instagram dan. Bende kabul ettim sonra kuzenimle resmimizi gördü ben onu tanıyorum dedi bana ayarlasana konuştuk ama olmadı gibi bir şey dedi bende ben karışmam zaten benle konuşmuyor şu an da sevgilisi varmış dedim sonra bana yavsadı gel tatil yapalım İzmir de dedi bana bende küfür ettim tabi oda gidip kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana da küfür ediyor demiş oda beni dinlemeden bana beddualar etmis engellemiş beni sabah bir uyandım saydırmış engellemiş beni zaten bir havalar vardı bir hafta on gündue aradım açmadı engelledi annesini aradım konuşmadı benimle bende kime inanıyorsan ona inan dedim
Sanırım senin hayatında birisi yok ve onun var dolayısıyla kendini senden üst tutuyor. şu an da hayatında birisi olduğu için burnundan kıl aldırmaz. Genelde sevgili flört yapan kuzenler böyle olurlar bu durum ona tam anlamıyla kavuşana kadar devam eder. Sen birini yaparsan peşine dolanır ama kesin
Hayatımda evet yoktu o donem birisi yani beraber yaz tatilinde yedik içtik gezdik eve döndüm ben bunda bir haller oldu yani ters ters konuşuyordu bana. Soruyorum tavır alıyor yani sonra işte oldu bu olay aradan altı ay geçti ne konuştuk ne ettik numarası bile yok bende başka birisiyle sevgili olmuş sevgilisi askermis birisi özel numara dan sevgilisini arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bende bilmiş kuzenimde tutmuş benim numaramı vermiş sevgilisine beni aradı sevgilisi sizmisiniz beni arayan diye bende şüpheleniyorsanız gidip şikayet edin dedim yoksa ben sizi şikayet edeceğim dedim dayımı filan aradım söyledim kızınız benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıyor dedim
Senin kuzenin çok tehlikeli. Fena çincikef birine benziyor. Alttan alma üstüne git aileye şöyle ayar verirler. Rezil olur. Sende hiç konuşma engelle. Bir araya gelmen gereken durum olduğunda suratına bile bakma hatta mümkünse o ortama girme.
O kaçıyor zaten benim bir şey yapmama gerek kalmıyor ki geçen dayımlara gittik işte ordaymis kaçmış ben gelince çarşıya direk. Bunu ikinci yapısı bana bikere daha sevgilisine beni aratıp tehdit ettirdi kimseye demedim sonra özür diledi filan benden sensiz kimsem yok filan dedi o ara barıştık sonra işte geçen de böyle yaptı ben yapmadım etmedim ben vermedim diye ağlıyormus. bu sefer de hayır sen vermedin de arayan senin adını nereden biliyor bizim kuzen olduğumuzu nereden biliyor benim numaramı nereden biliyor yani bunlar hepmi tesadüf. Annesi de o yapmaz birisi sizin aranızı bozmak için etmiş sizde inanın diyor ya bizim aramızmı var dedim zaten
Erkek mi bu?
Kız
bilemem
Senin suçun yoksa karşıdakinin sana bir çok yararı dokunmuş ise en azından bir kere dinlemez misin veya niye kaçarsın