Eski sevgilimle ayrılalı nerdeyse bir yıl oldu. Arkadaş kaldık arada konuşuyorduk ama bayadir konusmuyoruz iki ay oldu nerdeyse. Dün tiktok ta bir söz paylaşmış " zorduk ama imkansız değildik.. savaşsaydık başarırdık ama biz vazgeçmeyi denedik:) " diye bir söz. Bide dün durum paylaşmış doğum günüydu dün. Onunla alakalı. Asla durum paylasmaz hiç hemde. Neden paylaştı bilmiyorum. Bide benden sonra sevgilisi felan da olmamış. Sevmemiş kimseyi öyle diyormuş hep. Noluyor sizcee?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç görüş yok mu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana gönderme yapmış işte, bir şey olduğu yok. Ayrildiktan sonra ara sıra konuşuyoruz dedin ya, ne tür konusmalar mesela? Özel değilse tabi. Çocuk buluttan nem kapmış olabilir.
Tm da neden gönderme yapıyor ki? Kendisi ayrıldı istemedi. Okadar yalvarmistim deneyelim demiştim. İstemedi yani. En son iki ay önce watsaptan konuşmustuk öyle. Normal naber nasılsın hayat nasıl gidiyor gibi. Birazda flortlesmis gibi olmuştuk. Bir gün konuşmustuk. Eve geçiyorum sonra konuşuruz demişti daha da yazmamışti. Bende yazmadım kaldı öyle
Kendi ayrilsa bile gönderme olsun bu tarz paylasimlari yapabilir. Ya da belki de baska bir kiz için paylaştı, bilemeyiz. Ona karşı Şu an neler hissediyorsun? Bir sey hissetmiyorsan kafana takmanin da anlamı yok.
Benden sonra sevgilisi hiç olmamış. erkek kzunimle yakın arkadaşlar. Kuzenim bana anlatıyor onun hakkında şeyler. Benden sonra sevgilisi olmadığını sadece bir günlük konuşup bıraktığı kızlar olduğunu felan söylemiş kuzenimr
Senin ona olan hislerin nasıl şu an? Hâlen seviyorsan, erkek kuzeninden onun hakkında bilgi almaya devam et, cocugun duygu durumunu takip etmeye çalış. Tekrar deneyelim de uygun zamanda.
Ya bilmiyorum ama kendimi bana çok değersiz hissettirdi. Sevilmiyormuşum gibi hissediyorum hala. Buna nasıl inanırım bilmiyorum. Mesela hiç sevgilisinin olmadığını felan söylemiş kuzenime ama ne kadar doğru? Belkide söylemek istemedi ve belkide benden sonra başka kızida sevmiş olabilir. Sürekli beni şüphe duruma sokuyor birturlu beni sevdiğine inanamıyorum.
Onunla birlikteyken seni sevmediğine dair bir hissiyata kapıldın mı hiç?
Hayır ama benden ayrıldıktan sonra yaptığı şeyler söylediği sözlerden sonra birdaha inanamadim
Simdi onunla tekrardan sevgili olsanız bile ayrildiktan sonra yapmış oldugu, dedigi şeylerden ötürü aranizda güçlü bir bağ olmayacak, ilk tartismada kopacaksınız yine. Bu nedenle, bence o çocuğa takılma.
Aşık olmuştum çok aşıktım şu an sadece olanlar canımı acıtıyor, çok özledim ama yapamıyorum. İnanamıyorum dediğim gibi baksana beni nasıl şüphelere sokuyor. Böyle bir söz paylaştığını gördüm ama ya o söz bana gönderme değilse. Belkide başka bir kıza. Ama kuzenim hep anlatıyor eğer konuştuğu sevdiği biri olsaydı mutlaka derdi
Çocukla ayni sehirde mi yaşıyorsunuz? Tekrar denemek istiyorsan ona yaklas, ondan sıcak bir hava alamıyorsan sen de önüne bakarsin. Ne yapmak istedigine karar verip onu yapmaya basla bir an önce. Böyle sürekli düşünürsen zaman kaybedersin, bunalima girersin.
Niye üstünüze alınıyonuz ki birinden ayrıldıktan sonra başkalarıyla çıkıyoruz. Senden başkasına demiştir onu üstüne alınma 🤣🤣🤣
Benden sonra sevgilisi hiç olmamış. erkek kzunimle yakın arkadaşlar. Kuzenim bana anlatıyor onun hakkında şeyler. Benden sonra sevgilisi olmadığını sadece bir günlük konuşup bıraktığı kızlar olduğunu felan söylemiş kuzenimr
Yahu her erkek herşeyi söylemez. Hele ki kuzeniyse
Kuzenime herşeyi anlatıyor. Çıktığı kız olsun hemen ona der. Herşeyini onunla paylaşır yani
Avutsun bahaneler 🤣
Yaaa offf sende aşırı kolpa çıktın yaaanssjsjsjsj
Sus terbiyesiz seni djdldksls
Sen niye öyle dedin şimdi kafamı karıştırdın yaaa
Ama öyle yani aradan 1 yıl geçmiş üstünden kaç tane kız geçmiştir. Hem senin kuzenine gidip anlatır mı herşeyini? Neden anlatsın ki yarın öbür gün barışırız belki elimde kalsın bu kız diye düşünür. Bence başka kız için. Yoksa çoktan gelir konuşurdu seninle böyle paylaşımlar yapmak yerine
Konuşacak yüzü yok sjsjsj
Bu arada geri takip edermisin önceki hesabımı kaybettim bunuda yeni açtım tekrardan kasıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusun?
Konularınız ne bilmiyorum ama arkadakilere dönük yaşama ne kadar duygu hissetsende. Hep ileriye dönük yaşa çok kişi kaybetsende seni daha güçlendiricek ve daha iyi hissettiricektir