yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 25 26 yaşlarında bi geçiş dönemi yaşadım. çevremde bir tek bende oldu bu o yüzden kriter olarka alma. daha güzeli değil de daha nazik daha yumuşak sana kızmayan birisini seçme eğilimim arttı. belki de farkında olmadan bazı şeyleri başına kaktığın olmuş olabilir bu sinir ve agresif tutumunun içinde ufak bir bölüm olabilir ve buna bğlı olarak daha nazik birisne geçmiş olabilir. ama yine de aldatmanın bir açıklaması yok. senden ayrılıp ona gidebilirdi.
Kesinlikle bir anda arkadaşlarının dahi anlam veremediği bir değişimi oldu 26 yaşında bu arada herkese söylediği tek şey bana aşık olduğu ama anlaşamadığımız mantık evliliği yaptığı, birkaç arkadaşı onun bu değişiminde maddi durumunu düzeltesinden kaynaklı olduğunu düşünüyor
kadınların paraya olan bakışı ile erkeğinki farklıdır. seni gerçekten seviyorsa daha çok kazanması seni bırakacağı anlamına gelmez. ben en azından öyleyim ya da öyle olduğumu düşünüyorum. eğerki sevmiyorsa evet parası artınca başkasına gidebilir. ama seviyorsa paranın pek önemi yok daha çok aranızdaki kavgaya bağlı bırakma eğilimi olur. bu da daha yeni dediğim gibi daha nazik birisi daha az kavga olan birisini tercih etme durumu. ben birisini seviyordum ama sürekli bana karşı bi memnuniyetsizlik vardı ben de mecburen onu serbest bıraktım. şimdi instadan sürekli takipçi sayısı artıyor niye artıyor bilemiyorum. insan aşık olsa da kavga gürültüye hakarete tahammül edemiyor. kendine kızma genel olarak olmaması gerekn şeyler bunlar bundan sonra dikkat edersin
Ufak bir nedenle tartıştık 2 hafta sonra evlendi, şu sana memnuniyetsiz davranan kız arkadaşın gibiydim... Biz 9 yıldır birlikteydik eşiyle sadece birkaç ay flört edip bir iki buluşmaları olmuş doğruluk payı tartışılır. Eşini tam tanımadan evlenip evlendikten sonra pişman olmuş aslında hiç birşeyin garantisi yok bunu evlenenler hep söyler sevgili olmak farklı evlilik hayatı çok farklı...
seninle ayrıldıktan sonra hemen evlenmesi biraz garip olmuş. evlilik zaten artık çocuk oyuncağı oldu o yüzden ona da bir şey diyemem. artık düşünmek yerine yoluna bakmak lazım. bunu diyorum da ben de bakamıyorum 6 yıl oldu hala düşünüyorum neden diye ama artık geçti yapacak bir şey yok. hatalardan ders alıp yeni gelene daha iyi bir şekilde kendimizi vermelyiz
Güzellik göreceli kavram bı kadın güzel diye neden onunla oluyum evleniyim gerek yok kafam uyuşsun ortak noktamız olsun sonuçta her güzelliğin altında et kemik var güzel olsan ne bir gün narin vücut toprakla buluşacak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
3 ay
Senden cirkin oldugunu nerden bilelim belki sen daha cirkinsin kimse kendini kotulemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ona olan davranışlarından bahsedebilir misin?
kızmak için değil yorum yapabilmek için soruyorum
Sinirli ve agresif davranışlarım vardı. Bir de ona göre daha dominant
yaşlarınızı bilmiyorum ama ben 25 26 yaşlarında bi geçiş dönemi yaşadım. çevremde bir tek bende oldu bu o yüzden kriter olarka alma. daha güzeli değil de daha nazik daha yumuşak sana kızmayan birisini seçme eğilimim arttı. belki de farkında olmadan bazı şeyleri başına kaktığın olmuş olabilir bu sinir ve agresif tutumunun içinde ufak bir bölüm olabilir ve buna bğlı olarak daha nazik birisne geçmiş olabilir. ama yine de aldatmanın bir açıklaması yok. senden ayrılıp ona gidebilirdi.
Kesinlikle bir anda arkadaşlarının dahi anlam veremediği bir değişimi oldu 26 yaşında bu arada herkese söylediği tek şey bana aşık olduğu ama anlaşamadığımız mantık evliliği yaptığı, birkaç arkadaşı onun bu değişiminde maddi durumunu düzeltesinden kaynaklı olduğunu düşünüyor
kadınların paraya olan bakışı ile erkeğinki farklıdır. seni gerçekten seviyorsa daha çok kazanması seni bırakacağı anlamına gelmez. ben en azından öyleyim ya da öyle olduğumu düşünüyorum. eğerki sevmiyorsa evet parası artınca başkasına gidebilir. ama seviyorsa paranın pek önemi yok daha çok aranızdaki kavgaya bağlı bırakma eğilimi olur. bu da daha yeni dediğim gibi daha nazik birisi daha az kavga olan birisini tercih etme durumu. ben birisini seviyordum ama sürekli bana karşı bi memnuniyetsizlik vardı ben de mecburen onu serbest bıraktım. şimdi instadan sürekli takipçi sayısı artıyor niye artıyor bilemiyorum.
insan aşık olsa da kavga gürültüye hakarete tahammül edemiyor. kendine kızma genel olarak olmaması gerekn şeyler bunlar bundan sonra dikkat edersin
Ufak bir nedenle tartıştık 2 hafta sonra evlendi, şu sana memnuniyetsiz davranan kız arkadaşın gibiydim... Biz 9 yıldır birlikteydik eşiyle sadece birkaç ay flört edip bir iki buluşmaları olmuş doğruluk payı tartışılır. Eşini tam tanımadan evlenip evlendikten sonra pişman olmuş aslında hiç birşeyin garantisi yok bunu evlenenler hep söyler sevgili olmak farklı evlilik hayatı çok farklı...
seninle ayrıldıktan sonra hemen evlenmesi biraz garip olmuş. evlilik zaten artık çocuk oyuncağı oldu o yüzden ona da bir şey diyemem. artık düşünmek yerine yoluna bakmak lazım. bunu diyorum da ben de bakamıyorum 6 yıl oldu hala düşünüyorum neden diye ama artık geçti yapacak bir şey yok. hatalardan ders alıp yeni gelene daha iyi bir şekilde kendimizi vermelyiz
Tabikide zaman akıyor... Umuyorum iyi insanlarla karşılaşırız 🙏
buna çirkin şansı diyorlar demekki senden daha cilveli çıkmış zilli :)
sen kafesleyememişsin adamı kaçırmışsın. neden ayrıldınız?
Güzellik göreceli kavram bı kadın güzel diye neden onunla oluyum evleniyim gerek yok kafam uyuşsun ortak noktamız olsun sonuçta her güzelliğin altında et kemik var güzel olsan ne bir gün narin vücut toprakla buluşacak
Senden cirkin oldugunu nerden bilelim belki sen daha cirkinsin kimse kendini kotulemez
Tamam Dayı.
Ok cirkin
Belki sen daha çirkinsindir onun gözünde
demekki veremediğini verdi ona.
Senin veremediğini vermiş
yakınlaşma noldki
Neden acaba