Aşk İlişkileri Kaslı, uzun, yakışıklı, geniş omuzlu bir erkek reelde sizinle ilgilense üstüne atlar mıydınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ağırdan mı alırdınız yoksa kaçırmamak için hızlı mı? atlardımmm atlamam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaslı, uzun, yakışıklı, geniş omuzlu bir erkek reelde sizinle ilgilense üstüne atlar mıydınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok anasının gözü sanki hiç hayatıma girmedi de kaslı uzun yakışıklı gibi bir de üstüne atlıcam ayrıca girmemiş olsaydı da yapmazdım 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anında verirdim. (Lanet olası ergenler!) 0 0 Yorumla
kkera Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl ay yanlışlıkla atlardım dedim:( atlamam ya, canım yüzüne bakmam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yüzüne mi bakmazsın neden? Yorumla kkera +1 yıl Kasım Kasım kasılır kendini bi bok sanar şimdi o, enerjisi beni itiyor öyle tiplerin Yorumla Soran +1 yıl o zaman güzel bir kız değilsin Yorumla kkera +1 yıl çıkarımını pek zekice bulduğumu söyleyemem ama saygı duyuyorum, uzatmayacağım Yorumla Soran +1 yıl kendine güvenin eksik belki güzel olmana rağmen öyledir ama öyle bir erkeğin yanında ezilirsin diye istemiyorsun (psikoloğum) üstüne atlamayabilirsin istememen onla ilgili seni sevemeyeceğini düşünüyorsun çünkü onu hak etmediğini düşünüyorsun Yorumla
sılasude2 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Beyinden yoksun vücut protein dolu şişirilmiş balon gibi I’don t like this 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Sen atlar mısın peki😀 0 0 Yorumla
Ekatinnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Yani adamı istiyorsan agresif olman lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yok anasının gözü sanki hiç hayatıma girmedi de kaslı uzun yakışıklı gibi bir de üstüne atlıcam ayrıca girmemiş olsaydı da yapmazdım
Anında verirdim. (Lanet olası ergenler!)
Erkek görmemiş Kezban değilim
ay yanlışlıkla atlardım dedim:( atlamam ya, canım yüzüne bakmam
yüzüne mi bakmazsın neden?
Kasım Kasım kasılır kendini bi bok sanar şimdi o, enerjisi beni itiyor öyle tiplerin
o zaman güzel bir kız değilsin
çıkarımını pek zekice bulduğumu söyleyemem ama saygı duyuyorum, uzatmayacağım
kendine güvenin eksik belki güzel olmana rağmen öyledir ama öyle bir erkeğin yanında ezilirsin diye istemiyorsun (psikoloğum) üstüne atlamayabilirsin istememen onla ilgili seni sevemeyeceğini düşünüyorsun çünkü onu hak etmediğini düşünüyorsun
Beyinden yoksun vücut protein dolu şişirilmiş balon gibi I’don t like this
Sen atlar mısın peki😀
Yani adamı istiyorsan agresif olman lazım
Kimse atlamiyor vallaha
Kafam uyusmuyorsa s. ederim
Azdın galiba 😂