Erkeklerin kas yapması bu kadar önemli mi? Beyler kendinizi fazla kasmayın boylu ve yapılıysanız aslında şanslısınız. 🙂) Biz sizin kadar detaycı değiliz..#Mademoiselle88💞
kızlar için spor yapmam kaliteli yaşam için yapıyorum ciğerlerim sıkıntılı dalma sebebim o zaten basınçlı hava ciğerleri açar dedi doktor bende meslek haline getirdim sonra ellerim küçüktür bir çok erkekten bileklerimde kız gibiydi babamın zoru ile boks yapmaya başladım gene branş için meslek olmasına uğraştım bileğim kırıldı o kaldı ama madalyalarım var kendime yetiyorum o arada yüzme ve kickboks a bahsedilmicek kadar profesyonellik neticesinde uğraşmadım ama lisansım var kickboksta gene fitness maceram yeni sayılır 71 kg dım başladığımda 187 boya cılızdım kız arkadaşımdan ince belim vardı beğenmedim o halimi bende fitness a başladım 2 yıllık bir bilgim olmasına rağmen 1 derece antrenörlük belgem var devletin kursunu bitirdim PT oldum benimki takıntılı olduğum için böyle şuanda 90 kg ım kolum 29 cm den 40 cm e çıktı omuzlar 99 dan 121 cm oldu belde şişti orayı yazmayım son zamanlarda sakatlık geçirdim tamamen iyileşiyim tekrar sahalara dönerim neden sevdim çünkü hayat hikayemide yazdım CV iseyen iş tekliflerine açığım :)
Fizik önemsiz ama "kas yapma" olayını bu kadar hafife almayı da doğru bulmuyorum. Bu, sadece bilmediğiniz konu hakkında konuşmak. Boy ya da kemik yapısı insanın elinde olan bir durum değil ama "kas yapmak" insanın elindedir ve düzenli ve sağlıklı bir yaşamı gerektirir. Dolayısıyla ortada emek vardır. Emek verilen ve insanları sağlıklı yaşamaya teşvik eden her duruma sıcak bakarım ve saygı duyarım. Mesele burada yani.
Siz nasıl 90 60 90 bedenli kızlardan hoşlanıyorsanız, biz de kaslı erkeklerden hoşlanırız. Yalan yok 😂😂 Tabi işin içine aşk girdimi, bence hiç bir şeyin önemi kalmıyor 😂
Spor yaptığım için var zaten, kızlar beğensin diye değil. Zaten onun için yapanlar yarıda bırakıyor genelde ve 30 yaşından sonra kendilerini salıyor.
Ama spor yapmasını seven bir kimse, 60 yaşına da gelse fiziğini korur.
Bizde Türk Silahlı Kuvvetlerinde adamlar binbaşı rütbesinden sonra yağlanmaya başlıyorlar. Ama öncesinde çoğunun gayet fit vücudu var. Neden, binbaşı rütbesine kadar genelde hareketli olduğun için. Ondan sonra masa başı iş olunca böyle salınıyor göbek. Türkiye'nin 29 genelkurmayının hepsine baktım, 29 tanesi de göbekli. Aralarında en fit olanı gene şimdi görevini yapan Hulus Akar.
Hareket etmek lazım. Biraz endamlı olmak yeterli diye düşünüyorum. Zaten vücutta fazla yağ taşımadığın sürece kas hatların da belirgin olacaktır.
Erkegin illa kasli veya fit olmasini istemek cok sacma bir sey sonucta onca aburcuburu yiyip televizyon bilgisayar karsisinda saatler gecirmek varken insan niye gununun bir kismini sinirlarini zorlayarak , daha fazlasini yapmak isteyerek gecirsin degil mi? Butun bunlara ragmen duzenli spor yapan insanin kendisine saygisi vardir , iradesi gercekten kuvvetlidir ve disiplin sahibidir. Önderimizin dedigi gibi "saglam kafa saglam vucutta bulunur"
Kadınlar belli bir yaşa kadar kaslı, dövmeli, renkli gözlü, zengin ve benzeri özelliklere bakıyor. Yeterli miktarda kazık yedikden sonra ise "adam" arayışı başlıyor. Genel olarak böyle istisnalar hariç.
Benim anlamadığım bir konu var. İçinde bulunduğumuz son 5 yıldır çıktı bu kaslı erkek olmalı muhabbeti. Yahu önceden böyle bir muhabbet yoktu. Sanırım sosyal medyadan dolayı herkes artık erkeği body çalışan bireyler olarak görmek istiyor. Saçma
Şekilcilik işte. Heryerinden yağ sarkan insanı hiç kimse sevmez. Sıskaları da. Balık etli olsun ya da zayıf ve fit olsun der erkekler. Kadınlar da isteklerini dile getirebilmeli.
Yoo kim demiş detaycı değiliz diye. Ben açık açık söylerim detaycıyım. Yıllardır spor yapıyorum kendime bakıyorum bunun yanında kendine bakmayan spor yapmayan biri olmasını istemem.
magazin haberlerinde de görüyoruz cok aslinda. asil onemli olan kas değil para. kas cok parası olmayip normal duzeyde bir iliski icin arti puan. tas bebek isteniyorsa kasin bir onemi yok. hanzoda olsan cok paran varsa hepsi geliyor zaten.
Fiziği güzel olan erkek her zaman bir adım öndedir. İlla gereklidir diyemem ama göt göbekli biri mi yoksa fiziği düzgün, sporcu, kaslı biri mi denilince kızların seçimi kaslı erkek olacaktır.
ne güzel bir soru sormuşun harika :) şu kadar söliyim bizim kızlarımızın aklı pek basmadığı için böyle kaslı erkeklere kurban oluyolar adeta bklarını bile yalayacaklar afedersin işte bilmiyolar ki bu kaslı erkekler kızları yatağa atıp gecelik ilişki peşinde hee hoş kızlarımız da artık evlenme derdinde değil böyle gecelik ilişki yaşıyım kızlığımı diktireyim bir sonraki erkeğe namus ayağı atayım derler ahh ahh bizim kızlarımızın gelişmesi 50 seneyi bulacak belki daha da fazla
Abla evlenmesinler diyoruzda benim abim doktor hani yaş 30 u geçti mi bana gecen doğacak olan cocuklarda olabilecek riskleri aciklayinca benim icin degil cocugum icin 30 dan erken belki benden kucuk olabilir evlenmek istiyorum
adonis ah adonis mmmm harika kasa bayılırım sevflimin her yerini mıncırıyorum valla kasları yüzünden ben yaptırdım 😊
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
önemli olan birlikte gülebilmek, birlikteyken mutlu olabilmek. güzel bir ruhun güzel bir bedenle birleşmesi harika bişey tabiki. ama aslolan ruh güzelliği tabi. illa şöyle olacak diyemem kimse için.
Önemli olan adam olması uzun boylu kaslı olmuş adam olmamış daha mı iyi yoksa benim gibi 167 boy 55 kiloda sonuna kadar çalışan evine bakan ailesine sahip çıkan mı daha iyi
@AdeM07 tabiki önemli olan adam olması ben sadece kaslı erkek konusunda düşüncemi belirttim. Adam olmadıktan sonra kasın boyun posun pek önemi kalmıyor.
işte öylede bunu kızlarımıza söylediğinde adın ya sapığa çıkıyor ya da aşağılık oluyosun aa pardon aşağılık olmuyosun o kariyer yapmış düzgün erkekleri aşağılık görüyorlar çok özürdilerim :D :D :D ben artık kızlarla dalga geçiyorum zaten umrumda değil :D :D
@marysia_woziniak zeki insanlar akıla üstünlük verir akılsız insanlar poposu açıkta kalmış kızlara gidiyorlar. anlasınlar ki benim gibi bir çok insan var ki bir gecelik, sevgili dedikleri kızı altlarına almışlar. bu da hem öyle kızlara hem de erkeklere kapak olsun. bir az gururlu olsunlar
olum bizim türk milletinde gurur ne gezer be nerde allahsızlık nerde kitapsızlık hele kızlar zaten onlara vericen giyinme kafeler sinema gezme tozma oh tabi niye evlensinlerki onlarda haklı valla kızlar artık şeyimde bile değil kanka zaten cinsel ihtiyaç için kızlara ihtiyaç duyuyoruz yoksa varya suratına tükürülecek iğrenç yaratıklar valla gidip veriyorum paramla yapıyorum ne başım ağrıyo ne bişey
En İyi Cevaplar