Ulan ya bir kız diyordu benim anksiyetem vardı sevgilim sayesinde iyileştim diye
Bize böylesi de denk gelmiyor hay kaderime.
Bize böylesi de denk gelmiyor hay kaderime.
Sevilmek insana gerçekten de iyi geliyor çünkü her insan sevgiye ihtiyaç duyar. yani bir sarılma bile insanı o kadar mutlu eder ki benim sevdiğim kadın olsa mesela bir sarılmasına tüm dertlerimi unuturdum ya da sırf onu mutlu etmek için uğraşırdım ve yaşardım. tek hayat amacım ol olurdu. ama işte kalbi temiz olanlar genelde sevilmiyor ama kötüler seviliyor bu hayatta her zaman
Sevginin aşamadığı şey yok bence kişi sağlığina bile kavuşuyor verçekten. Sevginin gücü diye bir şey var. Buna en güzel örneğim. Bizim apt. deki büyük aşkla evlenmiş bir ablanın yillar sonra bi rahatsizliginin ortaya cikmasi. Ve bu hastalıği aşkla yendi. Şimdi ara ara goruyorum da ikisi de sanki 18'lik, birbirlerine oyle aşkla bakislari var ki birlikte o hareket edişleri filan hayran kaliyorum maşallah
Aynen öyle ya
O kadar tavır yapıp kavga ediyorlar ama yinede ayrılmıyorlar çok güzel bir şey bu
Evet şans işi işte kişinin şansı iyi olacak bence
Ters etki de edebilir, ama sevilmek insana iyi gelir evet. Gözlerin, duruşun, bakışın, yüzün.. güzelleştirir insanı. Tabi toksik bir ilişki ise sevsen sevilsende mahveder insanı
Adam iyileştirdi beni diyordu nasıl kıskandım varya
Allah daha güzelini bize nasip etsin😂 Ben de kıskandım şu an aglicam
Amin ya
Küçücük bir nazımızda demediklerini bırakmıyorlar
Sevgi öyle bir şey ki, iyileştirdiği gibi öldürür de. İnsanı yok eder, bir sarmaşığın ağaca dolanıp onu kurutması gibi kurutur insanı. Araplar bu yüzden sarmaşıktan üretmiştirler ''aşk'' sözcüğünü. Ben sevilmekten ziyade saygı duyulmayı daha çok önemsiyorum.
Cevap
41Cevap
Bize denk gelenler ruh sağlığımızı bozar :D
Kader utansın bebeğim skdkdldl
Utansın güzelim 😅
Sevildiğini hissetmek iyi gelecekter
Sevilmek Sevgi en kötü hastalıkların bile tedavisini sağlayabilir ben bunu her zaman inanmışımdır.
Evett çok geliyor ama sende seviyorsan tek taraf yetmiyor yetmezz yeri geliyor bi yerin ağrısa bile onun sevgisi seni iyileştiriyor çünkü aklın hep onda olduğu için beynin ağrıyı duymuyor ve acı çekmiyorsun buda zamanla ağrıda geçmiş oluyor yanii binevi ilaç diyebilirim maalesef herkes bu konuda şanslı olamıyor bi yerde bitiyor 😕
Bize de anca hanzo denk gelsin
Erkeklerine hanzo diyorsınuzda kızlarına ne demeli skdk
Bazıları sevgiden anlamadığı için erosun okunu da soksan iyi falan gelmez
Sevgisiz büyüdüm çünkü. Baba şefkati, merhameti görmeden, ilgisiz büyüdüm. Şımartılmadım hiç. Bu sebepten olsa gerek sevilmeye çok muhtaç hissettim ve beni gerçekten sevecek bir sevgili aradım. Tam bana aşık, değer veriyor, aradığımı buldum sanarken aldatıldım.
Sevilmek insana iyi geliyordur mutlaka. Ancak şunu tecrübe ettim. Sevmek için yaratılmış gönüller hep boş...
Gerçekten sevilmek iyi geliyor. Onu da hissedince gerçek mi değil mi anlıyorsun. Çok az hissettim işte ancak bu kadar iyileşebildim :/ neyse sorun değil bununla da başa çıkabilirim.
Ama nasıl sevilmek. Bazı sevenlere dikkat etmek lazım. Özellikle kıskanç sevicilere çok dikkat etmek lazım. Çok sinsi ve yorucu olabiliyorlar bazıları.
Valla kız kıskançmış sevgilisi düzeltmiş
Her şeyi düzeltmiş kız şu an gayet relax biri
Siz anca bahane yapın bunları.
Bir şey mi istiyorsun canım benden
Bir insanın önce kendini sevmesi gerekiyor ki sevilmek hoşuna gitsin. Kendini sevmeyen bir insan başkalarının ona olan sevgisini önemsemez, sevilmeye değer görmez kendini.
Mekanın Sahibi Ulan ya diye giriş yaptı, hay kaderime diye cümleyi bitirdi. Son sigaramızı sevip de sevilmeyen, ihanete uğrayan, aldatılan, hayalleriyle oynanan kadınlar için yakıyoruz…
gelirde, fazla anlam yüklememek lazım yalnızca hayatına pansuman olur, beynindeki tümörü çıkartmaz öyle diyim
Sevilmek bunları hafifletir, baskı altına alır. Ancak hayattan istedikleriniz ve çözemediğiniz içsel sorunlar yalnız kaldığınızda yine merhaba der.
Sevmek sevilmekle falan çok ilgilenemiyorum. İnsanların da tek dertlerinin bu olmasına çok şaşırıyorum.
Sadece sevilmek değil karşılıklı olursa çok iyi geliyor tedavi gibidir eksik taraflarını tamamlar..
Gelebilir, alışılmış sevgi yine en tehlikelisi kaybedince yine aynı döngü. koşula bağlamamak en güvenli ve sağlıklı olanı... insanlar çok zayıf gerçekten.
Sevgiden anlayan insanlara iyi gelir. Sevgi bir kara mamba zehri gibidir. Ya iyileştirir ya öldürür
çok kişisel bir soru evet 3 yıl iyi geldi ama bir anda tayin alması gerekiyormuş haspam :D
Tabi ki gelir, sadece insana değil, hayvanlara, bitkilere de. Sevgi iyileştirir... 🥰😉
Güzel sevmeyi bilen bir adamsa gerçekten iyi gelir.
Iyi gelirde kizlarin kalbi yok ki sadece ambalaja bakiyorlar ambalaj iyiyse taparlar
Bir insan sevilince karakteri bile güzelleşir öyle diyeyim.
Ben her kadına gidecek gözüyle baktığım için böyle bir duyguya kendimi bırakamıyorum maalesef.
Sevgi her şeyi iyileştirir, bu insan, doğa, hayvan dostlarımız vb
Anksiyeteyi düzeltmeyi bırak olamayan anksiyeteye neden olur
Sonradan daha fazlalaşıp geliyonuz burada ağlıyonuz
Sevilmek ilgi alaka ve sarilmak ozellikle de karsilikli ise bu duygular tadindan yenmez
ankastrem arttı yalan bilgi
😂 😂
Sevilenler Kıymet bilmez… kıymetliler sevmek bilmez …
döngü bu?
birisi kırması lazım bunu
Sevginin iyileştirici gücüne inanıyorum.
Kesinlikle
Güçlü ve dik duran bir adam varsa her şey hallolur
Kız öyle bir anlatmıştı ki aklıma gelince ağlayasım geliyor
İki taraf eğri olsa bile karşılıklı sevgi onları yüceltir. Kişiler hislerinde samimi oldukça iki taraf da kazanır.
Yaa çok doğru evet
Bana denk gelen ruh sağlımı iyice bozuyor ne yazıkki
Maalesef
Benim de eski sevgilimde panik atak vardı benimle iyileşti şimdi başkasıyla nişanlı 😊
Bu daha ağırmış
Kaybedenler kulübüne hoş geldiniz 😊
Kaybedelim insan kalırız..
Güzel sevilirsem çiçek açarım 😌
Sevginin iyileştirdiğine kesinlikle inanıyorum.
Bizim sevdiklerimiz iç hastalıklarına kalp rahatsızlıklarına sebep oluyor genelde
Sevilmek kadar güzel bir şey varmıdır yarı yarıya sevmekte gerekir
Benim ki panik atağımı daha fazla kudurtmuştu
Bize denk gelen kanser ediyor daha çok :D
İlaç gibi gelir hemde...
Bu kimin sevdigine bağlıdır
Üzüldüm umarım bir gün sevilirsin
Sevgi insanı iyileştirir
Bize gelenler hasta ediyor 🙄
Evet iyi gelir. Değerli hissettirir.
Evet gelir, sevmek de öyle bence...
Evet, iyi geldiğine eminim.
Sevgi iyileştirir. Elbette iyi gelir.