Aşk İlişkileri Bir erkek beraber oldugu kadını düsünür mü özler mi? Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 yıldır beraberiz arada kopukluklar oldu simdi yine iletisimi kestik sizce beni düsünüp özler mi Bir erkek beraber oldugu kadını düsünür mü özler mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Gerçekten seviyorsa özler 0 0 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onun icin bi onemi yoksa azdiginda aklina gelebilir. 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Seviyorsa beraber olmasan da düşünür özler. Sevmiyorsa sabahtan akşama kadar seks yap yine ne fayda. 1 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. seviyorsa dusunur sevmiyorsa memnun kaldiysa dusunur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler tam bi sero dur daha iyisini bulunca unutur esamen bile okunmaz 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet düşünür :=) 0 0 Yorumla
Umutguven34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet düşünür ama unutmayacağı anılar var ise 0 2 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Var Yorumla Umutguven34 +1 yıl Unutmak imkansız Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bu ilişki fb ilişkisine dönmüş harun. Sal 0 7 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Saldım zaten Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl iyi yaptın harun Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Harun ne ya Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Kanka kız profili açmış erkeksin yeme şimdi bizi :D Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Mal mısın nesin git sorularımı oku hep erkekleri soruyorum Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Kamufle olmak :D Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Mal mısın nesin ya isim gücüm yokta böyle mallıklarla ugrascam cünkü beynime oksijen gitmiyo ya benim kız rolu yapıyom iyice millet delirmis ahhsjsjnnm Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Özler herhalde insan değil mi erkekler? 0 2 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Degil 😄😄 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hayda Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. nasıl bir etki bıraktığı önemli 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet özler kesinlikle hatta arzular bile 0 0 Yorumla
Faruk_akrs Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl özleseydi dönerdi sevseydide bırakmazdı 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Beraber olan bir kişi cevaplasın 0 0 Yorumla
GizliTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bi evlenemedin su cocukla 😂😂 0 2 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Evlenmek istiyorum 🥺 Yorumla GizliTavsan +1 yıl Evet 1 senedir ben sahidim 😂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gerçekten seviyorsa özler
Onun icin bi onemi yoksa azdiginda aklina gelebilir.
Seviyorsa beraber olmasan da düşünür özler. Sevmiyorsa sabahtan akşama kadar seks yap yine ne fayda.
seviyorsa dusunur sevmiyorsa memnun kaldiysa dusunur
Erkekler tam bi sero dur daha iyisini bulunca unutur esamen bile okunmaz
O kadar hatıranız olduysa özler tabii.
Evet düşünür :=)
Evet düşünür ama unutmayacağı anılar var ise
Var
Unutmak imkansız
Bu ilişki fb ilişkisine dönmüş harun. Sal
Saldım zaten
iyi yaptın harun
Harun ne ya
Kanka kız profili açmış erkeksin yeme şimdi bizi :D
Mal mısın nesin git sorularımı oku hep erkekleri soruyorum
Kamufle olmak :D
Mal mısın nesin ya isim gücüm yokta böyle mallıklarla ugrascam cünkü beynime oksijen gitmiyo ya benim kız rolu yapıyom iyice millet delirmis ahhsjsjnnm
Özler herhalde insan değil mi erkekler?
Degil 😄😄
Hayda
nasıl bir etki bıraktığı önemli
Evet özler kesinlikle hatta arzular bile
özleseydi dönerdi sevseydide bırakmazdı
Beraber olan bir kişi cevaplasın
Özlemesi bi hatunsun bence
Büyük ihtimalle özler
Gitmiş bir bardak soğuk su iç
Bi evlenemedin su cocukla 😂😂
Evlenmek istiyorum 🥺