Arkadaşımın flörtü dişlerini üç günde bir fırçaladığını söylemiş, oda bana ilk buluşmaya gitsem mi acaba diye sordu, bende diş macunu ve fırça alıp git dedim😑

Arkadaşımın flörtü dişlerini üç günde bir fırçaladığını söylemiş, oda bana ilk buluşmaya gitsem mi acaba diye sordu, bende diş macunu ve fırça alıp git dedim😑

ben burada gece uyumadan önce son yaptığım şey dişlerimi fırçalayıp listerinle ağzım cayıt cuyur yanana kadar gargara yapayım sabah uyanayım aynı işlemi yapayım veee olmasın böyle başlıkta ki gibi ALLAH’ım 🥺
Cevap
27Cevap
Sevgili olurdum :D
Seninle kafa yapmış 3 günde dişmi fırçalanır 😏 benim gibi BİM'in gazabına uğrasa her 2 saatte bir fırçalar emin ol
Kızları da erkekler de iğrenç olur. Hele bir de sigara içip ağzı b... o... kk gibi kokan kızlar erkekler iğrenç iğrenç iğrenç 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Yorumlara bak adam sanki cinayet işledi mk. Adamın belki ihtiyacı yok, bazı insanların dişleri hiç sararmıyor. Sanki kendi dişleri sütten çıkmış akkaşık
Yorumlara gel hele hele😂
Olabilirim. Ama devamlı olmaya alışkanlık edinsin.
Öğğğ iğrenç 3 günde bi diş mi fırçalanır 5-6 gün olması lazım
Bı yemek yemek gibi tuvalet ihtiyacı gibi bir ihtiyaç , diş fırçalamamak ne demek
3 günde bir diş fircalamasi hiç fircalamamasindan daha iyidir😂
Opmeyecekse gitsin. Laf açsın kadınlarla erkeklerde ne önemlidir vs sigara içiyorsa desin o kokuyu sevmem daha sık fırçala vs. Nen hep çok önem veriyorum desin
Kişisel bakım önemli en basit bakımı yapmıyorsa sorun olur.
Her gün fırçalaması sevgili olacağınız anlamına mı geliyor
mantıklı
@minnosbikedi sevgililiği çok saçma kalıplarw koyuyorlar
@lâedrî00 Soruda yanlış yok zaten bi kalıbada koymamışlar ama senin yanıtın konudan alakasız mantıklıydı..
@minnosbikedi çok alaklasıx
@lâedrî yanıtını diyosan çok değil
@minnosbikedi yok yok çok
@lâedrî ne yok yok yok?
@lâedrî anladım tamam
Üç gün ne ya hiç fırçalamasin abi sabah uyanır uyanmaz diş fırçalamayan insanlar cidden nasıl yaşıyor çok merak ediyorum hiç rahatsız olmuyor musunuz
Büyük konusmak istemiyorum da tahammül edemezdim herhalde Allah'ım karşıma çıkarmasın
Kişisel bakım önemli tabi ama gönül bu işte otada konar 🤭🤭🤭
Yorumlara bak sana hepsi fırçalıyor mk :D
Ay çok kötü tabiki de olmam
Flörtüyle öpüşmeyecekse gidebilir 😄
Bence şaka yapmistir.
insan böyle bir buluşmaya düşmanını göndermez ya
Ben hiç fırçalamıyorum.
Olmam hayır. Günlük temizlenmeli 🖤
Gece gece pis ağızlıları sorma işte
Iyyyy üç günde bir diş fırçası değiştiren ben öyk
Asla. Keyifli geceler.
benim için sorun yok
ama gerekirse beyazlatırım
düzenli ilişkim olsa günde 5 kere fırçalarım
Sigara ve kahve icmiyorsa Cok sararma yoksa dicem ama 3 gün çok be hafta bir olmalı 😅
Yoo fırçaladığı gün de gidebilir.
2 olsa olmazmi ablasi
Neden buluyorsun bu manyakça soruları
Ne tarafa kusuyoruz
Onunla öpüşülmez de :(
Hayır asla.
Hayir
Hayırr
Olmam
Olunmaz.
Sacmalama ya totosunuda yıkamıyordur ahshahsh
Yaw üfff olmaz