Dişlerini fırçalamayan biri sevgilin olabilir mi?

#DeliMavi
17 OCAK 2023
Dişlerini fırçalamayan biri sevgilin olabilir mi?

#DeliMavi
17 OCAK 2023
Kişisel temizlik benim için gerçekten de olmazsa olmaz bir durumdur. Özellikle ağız bakımı çok önemli yani ben bunu işin açıkçası sorun ederim. Günümüzde birçok hastalık ağız yoluyla bulaşıyor. Eğer sevgilim bu konuya dikkat etmezse kendisini açık açık uyarırım.
Evet sevgilim olabilir zaten sevgilimin bu tarz şeylere takılacağını sanmıyorum. bakım yapmak çok önemlidir ben bakım yapıyorsam sevdiğim kişi de bakımlı olmalı. o yüzden uyarırdım zaten. ama sırf bunun için de sevgili olamayız ben dişlerini fırçalayan kadına aşık olurum gibi takıntılarım yok.
Zaten bir insan önce kendisine saygısı olduğu için bakımlı ve temiz olmalı yani karşı cins için değil.
Hijyen çok önemli
Haklısın annem
Ben hep haklıyım annem
Tabi ki anneler hep haklıdır diye söz de var ☺️
Bakımsız biriyle ilişki zorlayıcı olur.
Olmaz yaaa
Hadi diyelim ki en baştan bunu farketmeyip aşık olduk ve sonradan da kendisini salıp, umursamadı bakım olayını.
İşte bu durumdan sonrası için görüşümü belirttim.
Kendi öz bakımınızı sadece kendimiz için yapmayız. Çevremizdeki insanlar ve en önemlisi partnerimiz için yaparız. Bunu yapmamak demek te benim için umursamazlık ve saygısızlık anlamına gelir ki, benim kırmızı çizgimi aşan bir durum oluşturur.
Olamaz, kişisel bakıma ve temizliğe önem veririm. Fırçalamıyorsa, uyarırım baktım hâlâ fırçalamıyor yollarımız ayrılır.
Cevap
31Cevap
Sevgilimin bakımlı biri olmasını isterim dişlerinin de temiz olmasını isterim haliyle ama kesinlikle olamaz demek de biraz büyük konuşmak olur sevgilim olabilir ancak fırçalaması gerektiğini de söylerim
olamaz, kişisel bakım önemli. Sadece dişleri değil tümüyle bakımlı olmalı.
@Edameda06 bebemin her şeyi perfeckto 😍
@Edameda06 ❤️💜💚🥰😍
Hayır tabii ki olamaz kendine saygısı yok mu
Kırmızı çizgim fırçalamalı.
bırak sevgiliyi kocam oldu
daha önce bizim mahallede bir gülcan abla vardı sigara içerdi dişleri aynen resimdeki gibiydi bende o zaman iyyyyy bu kadının dişleri ne kadar iğrenç kocası bununla nasıl öpüşüyor demiştim şimdi benim eşimde aynısı

Allah yardimcin olsun
amin
Ağız bakımı benim için çok çok önemli ve sevdiğim kişinin de bu bakıma önem vermesini isterim kendisine olan saygısından dolayı vermesini isterim ağız bakımına önem veriyorum Fakat maalesef ki dişçiye gitmekten çok korkuyorum dişçiden korkmayan biri olması benim için çok iyi olur
Bırak dişlerini fırçalamamayı düzenli diş hekimine gitmeyen kadın sevgilim olamaz çünkü brnim için ağız bakımı ve sağlı çok önemli, dişler inci gibi olmalı, yoksa nasıl pis bakımsız ağızı öpeyim 🤢
Dişçiye gitmek şart mı, dişlerimi temiz olması için. Hayatımda bir kez dişçiye gittim. Ve dislerimde ne dış taşı ne de leke yok. Dislerimde hiç çürük yok haliyle dolgu filanda yok. Dişlerine temiz baktım ve şanslıyım günlerden olsa gerek.
Yani dişçiye gitmek kriter değil.
Dişçiye düzenli rutinlerde gitmek şart evet, bana göre öyke size göre öyle olmayabilir, evinizde yaptığınız bakımla dişçinin size uyguladığı bakım arasında dağlar kadar fark var siz evde diş ipi ağız çalkalama suyu ya da en kaliteli macunu kullansanız dahi bu arada ben crest diş macunu kullanıyorum, diş hekiminin uyguladığı ağız bakımını ya da sizin şu anda ki dış tonunuzun üzeri bir beyazlık bakımı yapacağı ortada😎✌🏻
Dişçiye gittiğimde çok sağlıklı ve temiz olduklarını ayrıca dış rengim beyaz. Herkes için geçerli olmuyor ben ve benim gibi olan istisnalar var.
Maşallah 🧿 çok güzel 👍🏻
Sağ ol
Sende sağ ol
Hayır olamaz. Ben bu konuda bu kadar takıntılıyken diş ve ağız bakımına dikkat etmeyen biriyle asla temas edemem.
Cx olamaz. Ben kendine bakan , temiz ve hijyen birini isterim
Sana fırcalatçam dişlerimi
@DoluRakıŞişesi o niye 😄
@pilly_bhebek ben o sırada fırçayı tutmak yerine saçlarını sevmekle meşgul olucam
@DoluRakıŞişesi hıı yok kendin fırçala dişlerini
Film izlerken seversin saçlarımı 🪄
Ay hayır olamaz. Bana kadar fırçalamıyorsa da benden sonra mecbur. Fırça bile değil sadece diş ipi ve yılda iki kere dişçi kontrolü.
Ben dişçiye gitmiyorum. Geçenlerde gittim çenemi sıktığım için ve çok sağlıklı temiz olduklarını ve iyi baktığımı söyledi dişçi. Bir çürük dahi yok 🥳💫🎊❤️
Iyiymis...
Valla hiç düşünmedim düşünmeme getekte yok çünkü olmaz Bİ kendine çekin düzen versin öyle yaşayınca mutlu mu oluyor? Ben öyle olsam ne erkeksel enerjim (diğer adı ne bilmiyorum) ne de kendime özgüvenim kalırdı
Sevgilim olamaz çünkü iş gibi zorunlu haller dışında konuşmam bile, düzenli beraber çalışıyorsak da laf arasında ima ederim. Ağız sağlığından konu açarım, geçen gün gördüğüm dil macunundan bahsederim gerekirse bir kutu diş ipiyle kement atarım.
Hayır olamaz çünkü ben bakımına, kendine ve temizliğine özen gösteren insanları severim. En basit kişisel bakımını bile yapmaktan aciz bir insanla beraber olmam.
Dişlerini fırçalamayan insan, kılık kıyafetine de, vücut temizliğine de, geri kalan bakımına da önem vermez. Böyle biriyle sevgili olamam, sonradan kazanılacak bir alışkanlıkta değil bu.
En çok hassas olduğum ve vücudumda en çok bakimına önem verdiğim konu diş ve ağız sağlığıdır oyuzden buna cevabım hayır olur du
hayııır hayatta olamaz ya abi resmen en hassas noktam gibi bişey bi zahmet fırçalasın yani 2 dklık iş
Temel hijyen bilmeyen, kendi sağlığını önemsemeyen ve çevresindeki insanlara verdiği rahatsızlığı umursamayan biriyle asla birlikte olmam.
Olmasını istemem açıkçası. Yani kişinin kendi bedenine saygısı yoksa kimseye olmaz ki.
Hayır temizlik ve kişisel bakım konusunda son derece hassasım, böyle biriyle ilişkim olamaz🙄
Öpüşemem öyle biriyle asla.
Bir ara denk geldi, 2 hafta yemek yiyemedim. çok kötü oldum, resmen ağzımdan onun kokusu çıkmadı"
Bakım, hijyen, temizlik, şart...
hayır bence kendine saygısı olmalı temizlik önemli
Olur ama diş fırçalama aktivitesi yaparız jajaj alıştırırım o bilinci ona kazandırırım.
Dişlerini fırçalamayan insan olabılır mı desek daha dogru gibi 😂
kişisel bakımına özen gösteren birisi olmalı. göstermiyor ise zaten sevgilim olamaz.
Bence hayır dış fırçaladıktan öpüşme keyifli olur
Bakımsız biri ilgimi bile çekmez. Kendine ve bana saygısı olan biri mutlaka buna dikkat etmeli.
Sanırım kimse sevgilisine dişlerini fırçalıyor musun diye sormuyordur
Fircalasin gelsin ben mesela hergun 1 saat sabah aksam dislerimle igilenirim
sürekli bir fırçalamama durumu varsa sıkıntı. yoksa arada atlanır falan insanlık hali
Hayır dişlerini fırçalamayan biri ile asla yakınlaşamam
kesinlikle istemem. temizlik benim için çok önemli
Olamaz dünyanın en güzel kusursuz kadını dahi olsa olamaz çünkü bu konuda çok hassasım.
Hayır fırçalamamalı, besni tütünü içmeli, dişinde maydanoz kalmalı. Yoksa olmaz
Iyyy çok fena bu🤣🤣
şu an sevgilim yok bu soruyu olunca cevaplarım artık🤣🤣🤣🤣
Kriterlerde önemli değil mi yani
Diş ve tırnak bakımı önemli yoksa ilişkide yok
Tahminen hayır çünkü temizlik benim için önemli kibar bir dille uyarırdım sanırım olmazsada görüşmeyi keserdim
Öz bakım benim için her şey ağız bakımi da aynı şekilde diş fırçası ve macunu hediye alırım fırçalasin
Sevgilimin her zaman bakımlı olmasını tercih ederim dikkat etmezse düzgün bir şekilde uyarırım
Hayır. Her an öpüşme olabilir veya daha ilerisi. Ağzı kokan biriyle öpüşmek mı iyyyy ben bir kusup geliyorum 🤣
Hayır asla olamaz. Öpüşme sırasında miğde bulanıyor ve bunun maliyeti 1 hafta yememek yiyememek hatırladıkça o kokuyu kusmak...
Direkt soğuma sebebi..
Temizlik önemli abi dişini fırçalamaya biriyle nasıl olunurkii
Dişlerini fırçalamamak ilk önce kendine saygısızlıktır nokta😄
N'ayır, n'olamaz
Hayır uzaktan akrabam bile olamaz 😂
benim olamaz. ağız temizliği çok önemli
Mutlaka fircalattiririm o disi
Dişlerini fircalamayan insan olur mu ya?
Hayır sanırım.
Olabilir kesinlikle bende fircalamam
En dikkat ettiğim şey karşı cinste imkansiz
Olabilir neden olmasın sen değiştir onu
Iy hayır. 🤢
Biraz zor ama hallederiz
düşünmek istemem böylesi bir şey
birazcık eğitimli biri fırçalar
Hayır, en hassas olduğum noktalardan biri bu.
Olur niye olmasın
Ciddi degildin...
Yoo ciddiyim hatta ağzında diste olmasa olur hayat hani musterek diyoruz hani insanları olduğu gibi sevelim diyoruz o zaman yalan söylüyoruz hepimiz
Pekiiiiiii
Hatta ağzında koksun
Iyyyyyy
Ne iyyyy
Olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?