Bayadır baskı vardı zaten üzerimde, en son geçenler de babam bnmle konuştu artık evlen yaşın geldi diyip bağırdı. Kuzenimle evlendirmek istiyor ama ben istemediğimi söyledim bana 6 ay süre verdi ya birini bulursun ya da kuzeninle evlenirsin dedi, ama ben özellikle istemediğimi söyledim, ama bu 6 ay içinde birini bulmazsam, daha sonra büyük kavga edecez babamla belli, sizce napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKuzen ne ya ensest ilişki resmen... Babanın istediği ile evlenmek zorumda değilsin kavga etsen de konuşmazsın. 27 yaşındasın kararını veremiyor musun kendin
07 Yorumla
Soran+1 yılTabikide veriyorum ben ne dersem o olur bundan emin ol, ama evde huzursuzluk çıkacak bide psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Senin huzurun kaçıcağına onşarinki kaçsın baskın ol
Soran+1 yılDoğru diyorsun ya zaten kabul etmiyorum etmiycemde ama benim 6 ay içinde birini bulmam lazım 😃
- +1 yıl
Bulmasanda mecbur değilsin, başka bir şehre git.. birine öyşe yaptılar adam 6 yıl kınrısta kaldı daha da gelmedi sonra yalvardılar ona hahana
Soran+1 yılOha 😃😃😃 yok ya ben anneme kıyamam çok üzülür. ama tabikide dediğin gibi mecbur değilim ve ben ne istersem o olcak sonunda ama bu süreç baya zorlu olacak 😃
- +1 yıl
Olsun olsun erkek dediğin iradeli olur boyun eğmez.. verdim de gazı ilerde mutlu olursan dua edersin ahhaa
Soran+1 yılŞimdiden edeyim canım ayıpsın jshhslah ki Bn asla boyun eğdiğimi söylemdim zaten ben kimi istesem ailem mecbur seve seve o kişiyi kabul edecek:)) ama sorun şurda yok abi etrafta evlenecek kız yok ya
En İyi Cevaplar
+1 yıl29 yaşındayım ister evlenirim, ister evlenmem. Ailem de bunu problem etmiyor.
Ailenin bu kadar dayatması çok yanlış, kızlar bile 30 yaşından önce evlenmezken, sen 27 yaşında neden evlenesin? Ayrıca akraba evliliği kadar saçma bir olay yok.
Eğer sürekli böylelerse kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren ve ayrı bir eve çık. O zaman karışamazlar.039 Yorumla
Soran+1 yılBen 12 yaşımdan beri kendi ayaklarımının üstünde duran biriyim zaten iyi bir mesleğim ve iyi bir maaşım var ama bizim oraları bilmediğin için ayrı eve çıkmak baya zor yani evlatlıktan red etmeye kadar gider emin ol, akraba evliliğine bende karşıyım, herhalukarda en son benim kararım geçerli olacaktır ama baya kavga edecez gibi görünüyor
- +1 yıl
Sizin oralar neresi? Güneydoğu mu?
Soran+1 yılDoğu 🙈
- +1 yıl
Erzurumluyum ben, annem de erzincan. Hangi doğu bu yiaa
Soran+1 yılKusura bakma ama Erzurum’da da var böyle şeyler hatta bize baya yakın karaçoban ilçesi özelikle
- +1 yıl
Karaçoban ilçesi neresi arkadaş, hiç bilmem ki.
Ben doğma büyüme istanbuldayım. Bence bu yüzden biraz daha özgür yetişmişiz. Doğu taraflarında hâlâ daha erkenden evlendirme olayları var.
Merak etme eğer tek erkeksen seni baban evlatlıktan reddedemez 😂 doğulular erkek evlada düşkün oluyor
Soran+1 yıl😃😃😃maalesef benden iki tane daha var. Karaçoban Erzurum’un ilçesi, ve dediğin gibi İstanbul'da büyüdüğün için evlenmemişsin * aslında farkında değilsin * evde kalmışsın biraz sanki 😃🙈
- +1 yıl
Evlenmek için evlenemem. Annemin evinde rahatken, evlenip neden başıma dert açayım ki 🤭🤷🏻♀️ yoksa daha dün sandık başında bile chp'liler beni evlendireceklerdi hayatta olmaz dedim 😂 bizim akrabalardaki kızlarda, erkeklerde aynı şekilde 35-40 yaşlarına dek oturuyorlar, doğru birisi olmadıktan sonra, kafalar uyup sevmedikten, sevilmedikten sonra neden evlenesin?
Zulüm için mi?
Soran+1 yılDoğru o dediğinde haklısın ama 35 40 ne ya biraz erken değil mi😃ayrıca evlenip eşinle kendi evinde oturmak niye zulüm olsun ki yanlış düşünüyorsun bence bu konuda 35 40 çok geç 🙂
- +1 yıl
Valla bir kuzenim 39, diğeri 35, öbürü 31 yaşlarında. Ablam 34 te evlendi, abim 34 te evlendi. Evlilik bir kumar ve erkek olsam kesinlikle evlenmezdim. Lâkin dine önem veriyorsan evlenmek mecburiyet oluyor.
Evlilik neden zulüm olur bilmiyorum, lâkin evlenenlerin %95'i evlenmeyin diyorsa vardır bir hikmeti.
Sen benim gibi Pollyanna düşünüyorsun. İlk başlarda heyecanı olan bir durumun, sonradan sıradan hâle gelmesiyle insanlar "aa evlilik bu muymuş" gibi bir hayal kırıklığı yaşaması da cabası😅
Soran+1 yılTm da herkes aynı olcak diye bişiy yokki, bunun heyecanla alakası da yok, evlilik güzel bişiy bence, yeterki o doğru insanı bul, erken evlenip sorumluluk sahibi olmak daha güzel diye düşünüyorum. Ve dediğin hayal kırıklığı eğer olacaksa isterse 50 yaşında evlen gene olacak 😃
- +1 yıl
İyi git evlen aaaa evlenmeye ne meraklı çıktın 🙄🙄
Soran+1 yılNe bağırıyon be, merakla ne alakası var bunun ya, evlilik güzel bişiy diyroum sadece hem sen evde kaldın diye bana niye çemkiriyon sanki ben seni evde bıraktım alla halla ya
- +1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yorum dahi yapmıyorum
Soran+1 yılBu daha iyi olur
- +1 yıl
Saçmaladığın için.
Soran+1 yılO senin düşüncen, benim düşüncemde evde kaldığın için bende evliliği savunduğum için bana çemkirdin
- +1 yıl
Madem evliliği savunuyorsun niçin hâlâ evlenmedin?
Ayrıca kullandığın sözler çirkin, çemkirmek ne demek? Yüz yıl dahi geçse bu kelimeyi birisine kullanmam. Üslubuna dikkât etmiyorsun.
Diğer saçma cümlene gelince, evde kalmak diye bir kavram artık yok. Önce bu kafa yapısını değiştirmelisin. Çünkü emin ol çoğu kızın talibi var. Fakat çeşitli sebeplerden ötürü istemeyebilirler. Bu kadar basit
Soran+1 yılTamam sen haklısın abla kusura bakma, oldu mu
- +1 yıl
Sen evlenme kardeşim. Kadını sinir hastası edersin. Hadi eyvallah
Soran+1 yılYok sen cidden iyi değilsin, bi psikoloğa falan görün bence, hastalığında durduk yere tartışma çıkarmak olduğunu söyle
- +1 yıl
Önce seni gönderirim, zira sözlerini okuduğumda 1950'den kalma kafa yapısını gördüm.
Soran+1 yılYaş büyük olunca tabi tarihi bu kadar iyi bilmek şaşırtmıyor doğrusu, polemik çıkartıp tartışmayı sen başlattın özür dilemek yerine suçu bana atıyorsun nerde olgunluk nerde erdemlik
- +1 yıl
Hahahahaha inatla yaşıma lâf ediyorsun. Sende küçül de cebime gir, zannedersin yaşın 5 🤦🏻♀️
Polemik çıkarmadım, aslında öyle sakin yazıyorum ki nasılsa tam tersi olarak algılıyorsun
Soran+1 yılİlk başta yazdıkların öyle gelmiyordu ama şu an geri vites yaptın, yaşa gelince de evet sonuçta senden küçüğüm 🙂
- +1 yıl
Geri vites yapmadım, hiçbir zaman yapmam. O zamanda sakindim. Şimdi de öyleyim.
Ben birine lâf sokacaksam da çok sakin sakin söyleyerek deli edebiliyorum. O yüzden beni çözemezsin.
Benden küçük olman hiçbir şeyi değiştirmiyor. Yine söylüyorum biraz diline dikkât etmelisin. Çünkü hayattaki her şey odur.
Soran+1 yılTamam da hakaret ve saygısızlık yapmadım ki sana ben, valla biraz daha üstüme gelirsen sayende bırak siteyi İstanbul’u bile terk etcem
- +1 yıl
Aa sen İstanbul'da mısın git git oh olsun sana
Soran+1 yılEvet istanbuldayım ama biraz daha böyle devam edersen biraz daha üstüme gelirsen her an başka yerde olabilirim
- +1 yıl
Psikolojik baskıya gelemiyor musun?
Sandıkta 5 tane chp'li üstüme geliyordu, hepsiyle başa çıktım. Ohooo git hadi bıraktım seni
Soran+1 yılBen senşnle her türlü baş ederim de, sen sonra konuyu farklı yere çekip beni suçlama pozisyonuna geçiyorsun, yoksa sen asla bnmle psikolojik baskıda yarışamazsın 💪😏
- +1 yıl
Suçlama pozisyonu diyorsun da her şey "çirkef" kelimesinden ötürü başladı. Biliyorsun değil mi 🤔😒
Git diyorum gitmiyorsun da ben ne yapayım şimdi, benim suçum ne🙄
Soran+1 yılPsikolojik baskıya gelemeyip kaçıyorsun demeye getirdin ben daha gider miyim sence
O kelimeye gelince üstüme çok geldin kusura bakma- +1 yıl
Yanlış anlama ama zaten insanların asıl kişiliği zor anlarda, sıkıntılı durumlarda ortaya çıkmaz mı? Herhangi bir tartışmada buna dahil.
Bu yüzden "boğaz dokuz boğumdur" derler.
Tamam hadi ben gidiyorum yoksa sen inatlaşacaksın 😂
Soran+1 yılÖyle doğru ama benm yerimde başkası olsaydı emin ol çok daha farklı bir tepki verirdi sana
Neyse kaç bklm elbet gelecen buraya 😃- +1 yıl
Nöööö bırak beniiiiiiüüüüüü 😂😂
Başkası senin yerinde olsaydı, öyle konuşmazdı 😈 uğraşma benimle, annenle babanı fişeklerim 😁😁
Soran+1 yılBörekamıyorum çok seviyorum dermişim😃😃😃
Sen öyle san başkası olsa emin ol daha farklı bi tepki verirdi
Anne baba konusuna hiç girme lütfen o konuda kavga da çıksa savaşta çıksa benim dediğim olcak 😃- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için 🤜🏼🤛🏼
Soran+1 yılHak ettin 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de 27 yaşındayım, evlenmek istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor...
Ailen ebvlenmeni istiyorlarsa sana kız bulsunlar, seçenek sunsunlar, görücü usulü gider tanışırsın olmuyorsa devam ararlar. Sevmediğin biriyle sakın evlenme09 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim de karşıma kimse çıkmıyor ya kimle tanışsam yaralı kuş misali ya aldatılmış ya terk edilmiş kısacası gurur ve güveni kırlıdığı için doğal olarak güvenmiyorlar. Seçenek sunmadılar şimdiye kadar sadece kuzenimi söylediler ısrarla istemediğimi söyleidm bklm bi kaç ay sonra ne bok yiyicem
Cevap sahibi+1 yılkonuş onlarla, biraz çaba göstersinler madem evlenmeni istiyorlar
Soran+1 yılYa söylüyorum söylemedim mi sanıyorsun ama dinlemiyorlar annem sen bul birini gidelim isteyelim bende yok şu an biri dedim eeee senin bulmanı mı bekliycez sen bu gidişle asla bulamazsın diyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnladım, başına silah dayayacak değiller ya, Allah nasip ettiğinde bulursun birini
Soran+1 yılBide psikolojim bozuldu ya akşam eve geliyorum ya annem direk eee naptın bulmadın mı birini sanki kadın avına çıkmışım ya
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm yani senin adına, zorla olacak iş değil, fazla kulak asma bence
Soran+1 yılTabikide zorla evlendirecek değiller.
En sonda kararı verecek olan benim ben ne dersem o olur
Cevap sahibi+1 yılyanii
Soran+1 yılİşte o kadar 💪😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulamazsan kaç bence ,😂 kuzenle zorla evlendirmek ne ya hangi devirdeyiz
055 Yorumla
Soran+1 yılNereye kaçim ya 😃 kaçmaya gerek yokta büyük kavga edecez babamla o belli yani
Cevap sahibi+1 yılNiye kuzeninle evlendirmek istiyor aranzda bir şey mi vardı
Soran+1 yılYok asla hatta kızla bi kere konuşmuşluğumuz bile yok
Neymiş efendim bize göre biri bilmem kendi halinde insanlar vs vs
Cevap sahibi+1 yılNeyse bu ailelerin akraba merakı. Bizde de asla olmaz öyle şeyler kardeş gibi görürüz. Bazı kuzenine aşık olanlar falan bana ilginç geliyor
Soran+1 yılDaymın kızı ya amca kızı falan değil ama dediğinde haklsın tabi
Cevap sahibi+1 yılBence ailene uyma onlar belliki akraba diye istiyorlar ama sonra pişman olup ayrılan nefret edenler var. Kendi kararını kendin var Sonucta o kızla sen evlenceksin, aynı evi paylaşcaksın, ailen değil
Soran+1 yılKesinlikle öyle kabul etmiycem zaten ama büyük kavga çıkacak eğer 6 ay içinde birini bulmazsam 😃
Cevap sahibi+1 yılÇıksın ne olacak erkek adamsın:) komik ya kuzenle zorla evlendirmek ne kızın haberi var mı bari 😄
Cevap sahibi+1 yılAyy bide bu akrabalar kendilerince birilerini yakıştrmıyorlar mı 😅
Soran+1 yılKemal Sunal’ın dediği gibi erkek adamım dimi😃😃 verdin gazı bana baklm 🙂 kızın haberi var ve duyduğum kadarıyla o istiyor
Cevap sahibi+1 yılKemal Sunal'ın filmlerini çok hatrlamıyorum hangi filmde diyor 😄 bence seni zorla evlendirecekler :))
Soran+1 yıl100 numaralı adam varya annesi sürekli onu övüyor. O filmde 😃😃😃 yok ya öyle bişiy yapamazlar babam bi daha konuyu açarsa daha büyük tepki verecem o bi daha açmaz konuyu 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe yapcaksn merak ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılBende hangi kemal Sunal filmini izlesem diyordum bunu mu izlesem acaba 😄
Soran+1 yılValla izle inanılmaz komik, 😃😃😃
Ne mi yapcam aklıma yatan birini bulmayana kadar evlenmiycem tabikide 💪😃
Cevap sahibi+1 yılBulmayana kadar değil buluncaya kadar :) baktım biraz komik 😄
Soran+1 yıl🙈 klavye hatası eve buluncaya kadar ama yok inanki yok varda Bn niye bulmuyorum o zaman 🙂
Şeker pare izledin mi o daha komik 😃
Cevap sahibi+1 yılHayır bı bakayım
Soran+1 yılAma onu en başından izlemen lazım öyle daha güzel
Cevap sahibi+1 yılÇok komik gelmedi bana
Soran+1 yılCidden mi Şener’ şen efsane orada ya nasıl komik değil
Cevap sahibi+1 yılSakar şakir'e gülüyorum ben en çok o adamı delirtmesi şapkaya işiyor , gardırop yürüyor falan 😅
Soran+1 yılEvet o da 😁 ama onun müziği çok hoş
Soran+1 yılÇok komik, klavyenin bugün bnmle bi sokıntısı var gibi 😃
Cevap sahibi+1 yılŞener şene daha gelmedi başlarını izledim İlyas Salman kendi kendine konuşuyordu en son hiç sevmem 😄
Soran+1 yılHepsini izle sonra gel bakim komik mi değil mi 😃
Cevap sahibi+1 yılSahte kabadayı seviyorum birde :) izlerim sonra
Cevap sahibi+1 yılKaç saatki bu film yarıya geldim sanıyordum
Soran+1 yılKısa fazla uzun değil ki ama öyle ileri sarıp izlersen olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılYani evet şener şen'in performansı komik geldi sadece, film çok komik değil genel olarak , kemal sunal ağırlıklı değil
Cevap sahibi+1 yılSarmadım ki YouTube'a yazdım sıkıldıkça dondurup kaldığım yerden izledim :) genelde öyle yarım kalır 😄
Soran+1 yılKemal Sunal yok orada zaten, ama illa Kemal Sunal istiyorsan eğer, diğer filmlerini izle onlar komik
Soran+1 yıl😃 deli ya
Cevap sahibi+1 yılEvet kemal Sunal istiyorum :) Seferoğullari falan gibi 😄 sana talip çıkmış ana sayfaya bak :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl yok mu şu an uykum var ne izlediğimi de bilmiyorum 😅
Soran+1 yılO zaman dokunmayın şabanıma o da komik 😃 anasayfa derken?
Soran+1 yılYok tabi orada Şener şen İLYAS salman var sadece 😃
Cevap sahibi+1 yılKS bildirimlerde öyle bir soru gördüm:) ahaha
Soran+1 yılNasıl bir soru 😃
Cevap sahibi+1 yılYoksa sen mi sordun damat aranıyor diye 😄 yok şu an göremedim
Cevap sahibi+1 yılbana bildirim yolluyorlar ne acıklı vah vah damat aranıyormuş ben ne yapayım:)
Soran+1 yılYok daha neler ya 😃 o kadar da değil
Soran+1 yılSen kurtarıcısın herhalde 😃
Cevap sahibi+1 yılSoruyu kaldrmşlar zaten herhalde 😄
Soran+1 yılBüyük ihtimalle aradığını bulup kaldırmış 😃gerçi site abaza dolu bulması uzun sürmezdi zaten 😃
Cevap sahibi+1 yılBu kadar çabuk mu :) soruyu hemen kaldıramaz şikayet etmişlerdir belki
Soran+1 yılYani buradaki Abazalar’ı görmedin herhalde 😃
Hımmm olabilir şikayet etmiş olabilirler
Cevap sahibi+1 yılGörmedim bikac tane atlayanlar oluyor, bakıyorum soru dalga amaçlı yazmış ama ona ne atlıyor 😄
Soran+1 yılValla bn çok denk geliyorum, mesela kızlar makyajla ilgili ya da saç boyasıyla ya da ne bilim böyle kadınların daha iyi bildiği şeyleri soruyorlar bakıyorum yorum yapanların %80ni erkek 😃
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorlarsa 😄 herşeyi biliyorlar
Soran+1 yılİşte bende buna şaşıyorum
Ya inanırmısın bak kız mesela regl ile ilgili bişiy sormuş ona bile yorum yapanlar var 😃 hayır daha önce kaç defa regl oldunda buna yorum yapıyorsun diye sormamak için kendimi zor tutuyorum 😃
Cevap sahibi+1 yılBu bilgi nerden geliyor? İnternetten bakıyorlardr belki senin dediğin gibi asılmak için olabilir:)
Soran+1 yılTabikide öyle
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılRica ederim 😇
Bayadır yoksun kayboldun bi an
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBaskılara diren 27 yaş evlilik için çok erken
02 Yorumla
Soran+1 yılDireneceğiz 😃
Soran+1 yılAslında erken değil hatta tam yaşım gelmiş ama akraba olmasını istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılgeç kalmadın.
10 Yorumla
+1 yılBu hayat senin hayatın ve kararıda sen vermelisin
Ailen senin evlenemeni istiyor olabilir ama böyle bir baskı yapması mantıksız
Seni kuzeninle evlendirmeyi düşünmeleri yanlış bir karar
Ben kuzenlerin kardeşten bir farkı olduğunu düşünmüyorum
Evlenmeyeceğim yerine kalbime göre birini daha bulamadım bu işler kısmet vb güzel sözler ile karşılık ver
Bu hayat senin hayatın evlenecek kişi sensin ailenin bu konuya bu kadar müdahil olmasına izin verme
05 Yorumla
Soran+1 yılDurum değerlendirmesini çok yaptın, bende aynı şekilde söyledim zaten özellikle anneme, ama babam aynı şekilde düşünmüyor kendisi zamanında 19 yaşında evlendiği için doğal olarak benim baya geç kaldığımı düşünüyor. Akraba evliliği bizim oralarda normalleşti artık maalesef, bu yüzden kuzenimi söylediler. Ama tabi gene en son benim dediğim olacak sadece bu süre içinde evde tartışma ve huzursuzluk çıkmasını istemiyorum o kadar
- +1 yıl
En mantıklı görünen kendine göre birini bulmak yoksa üzülen her halükarda sen olacaksın
Soran+1 yılAynn öyle bende kendim bulmak istiyorum ama bana 6 ay vaktin var dediler
- +1 yıl
Kafana bu kadar takma muhakkak bulursun insanın kendine uygun birini bulması o kadar da kolay değil maalesef
Zaman gerektiriyor
Soran+1 yılİyi niyetini anlıyorum ama onların baskısı bide benim uzun bir süredir birini bulamam hepsi üst üste gelince doğal olarak psikolojik açıdan kötü etkiliyor
+1 yılHerkesin bir kader çizgisi var. Herkes kendi yolunda. Karşılaştırmak abes olur. Şartlar, olaylar o kadar çok değişiyor ki kişiden kişiye. Bize düşen umutlu bir bekleyiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖner’in nedir onu söyle bırak edebiyatı ben bu söylediklerini babama söylesem biber sürerim senin babanın ağzına diyip döver kesin 😃
- +1 yıl
Kelin ilacı olsa başına sürermiş :D
erkek için daha oohoo isteidği zaman evlenbilir diyorda fenerbahçelisin istedğin gibi kız bulma şansın 0 ASDFGHGFDSASDFGH
13 Yorumla
Soran+1 yılHe bide o var zaten😃😃😃 bak yeminle, kız bulamıyorum, Fenerbahçe şampiyon olamıyor, dün seçimlerde CHP’yi destekledim oda kaybetti heryerden kaybediyorum yani😃😃😃😃
Soran+1 yılO videoyu biliyorum ve şu an o çocuk gibi sigara yaktım 😃😃😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabalarla normal iletisim kurmanin bir yolu var mi ki sanki? boş ver ne demek 6 ay icinde evlenceksin? Sacmalqmakta sınır aştilar artik. Aceleye getirme sakin istemiyorsan da evlenme. Evlilio nasip isidir oyle ha deyince evlenilmiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılHah işte bende tam olarak böyle düşünüyorum acele etmeyin diyorum ama yok yaşın geldi yok senin bütün arkadaşların evlendi bilmem ne ne
Cevap sahibi+1 yılYok yok baskilara kulak tika. Benim tum arkadaslarim evli yaklasik 10 kisi falan yani. Hatta belki daha fazla. Ama ben hazir değilim istemiyorum. Mesela cok evlenmek isteyen bir arkadasim vardi biz anlamadan cok kisa sürede tanisip evlendi bir adamla. Max 1.5 sen geçti boşandi simdi eşi hicbir yere cikarmiyordu annesine falan ve sanirim siddette varmis ve + yeni bebeği oldu. Yani gerek yok. Çevre baskisiyla birini bukup sevdim sanabilirsiniz öyle de olmasin dikkat et. Kendine sor ben gercekten hazir miyim istiyor muyum?
Soran+1 yılDoğru haklısın ama benim açımdan öyle huylarım yok çok şükür şiddet nedir ya hangi devirdeyiz, ama dediklerinde haklısın
Cevap sahibi+1 yılMaalesef disaridan bakip konussan adam sanırsın :) Kızı annesine göndermemek ne demek mesela? Veya bizle buluşmasina izin vermiyordu. Ama sen istiyorsun sanirim istiyorsan olur ama acele etme nasip bulur seni ztn
Soran+1 yılİşte insanın karşısına uzunca bir süre biri çıkmayınca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor insan umudunu kaybediyor
Soran+1 yılArkadaşın adına çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBende çok çok üzüldüm özellikle bebeği olduğu için. Neyse daha 27 sin geç değil ki umutsuzluğa kapilma
Soran+1 yılValla günümüz ilişkilerinde o kadar güven sorunu varki kimsenin kimseye güvenmemesi gayet normal artık ama arada bizde kaynıyoruz bizim ne suçumuz var
+1 yılErken bile sayilir. Uyumlu olduğunu düşündüğünüz mevcut bir ilişkiniz yoksa acele etmeyin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir ilişkim yok ama beni evliliğe zorluyorlar kuzenimle
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evliliğin yaşı mı olurmuş canım, sonra sorumsuz kocalar türüyor işte böyle hiç gerek yok valla isteyen evlensin
00 YorumlaHahah ya saçmalamayın gidip kendinizi gerçekleştirin çok erken hatta hiç o toplara girmeyin bile😃😃
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır erken olduğunu düşünmüyorum açıkcası hatta tam artık ideal yaşımda olduğumu düşünüyorum evliliğe karşı değilim sadece akraba evliliğine karşıyım. Kafamala uyuşan birini bulsam daha iyi olur diye düşünüyorum🙂
Soran+1 yılBuna gerçekten ihtiyacım var 😃 teşekkür ederim 🙂
+1 yıl30 dan sonrası uygundur bana göre. Geç kalmış sayılmazsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBabam geç kaldın diyor 30 desem ağzıma sıçar mq
- +1 yıl
Sen hayatını babana gore veya aileden birine göre yaşamak zorunda değilsin. Bana da evlen diyorlardı evlenmedim çünkü erkendi benim için. d o yüzden takılma. Ne kadar baban da olsa hayatın hakkında kararı 18e kadar verir
Soran+1 yılHayır ben istemedikçe evlenmem de sadece kavga edecez huzursuzluk çıkmasını istemiyorum
- +1 yıl
Sonuç olarak seni anlaması için gerekli olan şey bu. Aileler için çocukları büyüse de çocuktur. Bu algıyı yıkmak için yeri gelince tartışmak lazım
Soran+1 yılKavga edim onlarla yani 😃
- +1 yıl
Kavga değil. Kendi isteğini ve fikrini söyle. Tartışmak illa kavga etmek değildir. Doğru bildiğinden vazgeçme
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de geç kaldım gibi hissediyorum daha doğrusu tam zamanı gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında evet tam zamanı ama işte ben kuzenimi istemiyorum daha doğrusu akraba evliliği istemiyorum
- +1 yıl
Of bana da kuzenimi dedileri şaka gibi
Soran+1 yılNedir bunların bu akraba evliliği sevdası ya
+1 yılBaban seni evden postalama pesinde :) ben 30um sap devamke
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden rahatsız oluyorsa kendi gitsin 😃😃 yok be ondan değil erken evlenmek iyidir diyor hatta sen geç kaldın diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşin istdiğiyle evleniyorsa sende kendin bulup evlen
.03 Yorumla
Soran+1 yılİşte yok yok bulsam zaten şimdiye çoktan evlenmiştim zaten Bn bulamadım diye sıramı kardeşime verdim
Cevap sahibi+1 yılAkraba evliliği riskli hiç o toplara girmeyin
Soran+1 yılBiliyorum zaten o yüzden istemiyorum yoksa kız bayada güzel yani
Hayır 27-28 evlenmek için tam ideal yaş bence
08 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama bil bklm ne eksik 😃
Soran+1 yılAlakası yok kardeşim ben öyle değilim ama gende bulamıyorum
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim şu an bu soruyu sorduğuma utandım gerçekten, ama işte hani herkesin kendine göre derdi var emin ol
Soran+1 yılCansın kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah
Kuzen evliligi bence dogru degil, ayrica kuzenin bu durumu istiyor mu ki? B
elki oda akraba evliligine karsidir03 Yorumla
Soran+1 yılKızın fikrini pek umursayacaklarını sanmıyorum ama büyük ihtimalle o istiyor diye duydum
Soran+1 yılBana söylüyorlar Allah var şimdi haklarını yemiyim varsa bulduğun söyle gidip isteyelim diyorlar
+1 yılGönlün ne zaman isterse o zaman evlene bilirsin sadece doğru kişiyi bulman yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında gönlüm istiyor, ama doğru kişiyi bi türlü bulamıyorum ve vaktim daralıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen de kuzeninle evlenme.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç kalmışsın ne duruyorsun hemen koş
21 Yorumla
Soran+1 yılKime koşiyim ya ne koşması akraba evliliği istemiyorum ben ben kendim bulup tanımak istiyorum
Sevgili yapmaya çalış kısa zamanda
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili ayağı yok bende artık olursa ciddi olur başka da olmaz, kimseyle eğlenecek vaktim yok benim
Soran+1 yılOlur anama derim bulsun😃
+1 yılevet bir ayağın da çukurda
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik olduğunu mu düşünüyorsun
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yılAferin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre geç herzaman evlenebilirsin saçmalama
011 Yorumla
Soran+1 yılOnlara göre geç, Valla yorumda ki arkadaşlara baya açıklama yaptım en son sinirden burada teklif yapcam anasını satim kabul eden birini alıp alın size gelin diycem yeter artık ya 😃
- +1 yıl
Ben evlenelim yuruu
Soran+1 yılTM gel konum atıyorum hahahah
- +1 yıl
Tamamam uahahahaxmx
Soran+1 yılErzurumlu musun sen
- +1 yıl
Kişisel bilgilerimi paylasmiyorum
Soran+1 yılEeee hani evlenecektik biz hahhahaha
- +1 yıl
Hahaha
Soran+1 yılBen bu gidişle kız falan bulamam 😃
- +1 yıl
Bu konuşma tarz ve davranislariyla bencede
Soran+1 yılPardon ne varmış tarzımda ve konuşmamda sana herhangi bi saygısızlık mı yaptım ya da hakaret falan bişiy mi dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yıl29 yasindayim kimse baski yapmiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılNerelisin sen
- +1 yıl
Aslen corum. mersinde yasiyorum
- +1 yıl
Bu ülkede evlenmem
Soran+1 yılKanka bizim Doğu tarafında erken evleniyorlar genelde benm babam 19 yaşında evlenmiş mq
- +1 yıl
Dogrudur reis ben evlilik dusunmuyorum bu ekonomide
- +1 yıl
Para biriktirip latin amerikaya gidcem
Soran+1 yılBazen bende öyle düşünüyorum ama yaş geçiyor
- +1 yıl
Yas geçmez sen erkeksin
- +1 yıl
Kadinlar icin yas önemli
Soran+1 yılBende sıkıldım açıkçası yani ne zamana kadar laylaylom yaşiycam doğru düzgün beni seven birini bulup evlenmek istiyorum açıkçası ama bu kişi kuzenim değil
- +1 yıl
Akraba evliligi yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen aga 21 yasinda evlendi benim Amca oglu
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim küçük kardeşim benden önce evleniyor bayramdan sonra düğünü var ondan sonra onlar bana dönüyor mq
+1 yılHayır geç kalmadın
01 Yorumla
Soran+1 yılGelde bunu babama anneme anlat
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evde kalmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ciddi misin
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi