29 yaşındayım, şu zamana kadar çok sevgilim oldu, flörtüm ve dost hayatı yaşadığım kadınlar oldu bazen cinsel uyum, bazen duygusal uyum dengesi bozuldu bilirsiniz işte 3. kişiler olayı vs ciddi anlamda bir yola giremedim... şu an çalışıyorum iyi kötü 8K gelirim var evlilik için geçmi kaldım? diye düşünüyorum. Tekrar üniversite okumakla (kariyerle) evlilik arasında sıkışıp kaldım. Aklım kariyer odaklı, hissim evlilik bilirsiniz işte bir süre sonra yalnızlıkta bayıyor tek yaşamak bunaltıyor ne yapmalıyım sizce kariyer mi? evlilik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBurada her şeyi değerlendirmek lazım diyenin düşünüyorum yani yine kayar şartları gerek insanların Kafa yapısı gerek geçim şartları onu falan sanki bilmiyorum ama evlilik çok gerekli bir şey değilmiş gibi duruyor Şu anda Yani şu şartları değerlendirecek olursak diyor ama tabi normal şartlarda İnsan bir karşı cinsle beraber olmak ister Tabii ki biz de insanız Sonuçta biz de istiyoruz bir şeyler ama işte Maalesef şu anki yaşadığımız şartlar Buna müsaade etmiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil. Kadın olsan ve doğum yapmak istesen biyolojik zamanın var derdim ama senin için öyle bir durum da yok. Evlenmek zorunda olduğunu hissettiğin için evlenirsen mutlu olamazsın zaten. Bu zamanda zaten evlilik çok büyük masraf. Yepyeni bir ev döşemek vs. Ben erkek olsam kariyerime odaklanırdım çünkü biyolojik saatim olmazdı. Her şeyi tam rayına oturttuktan sonra evlenirdim ama kimisi de evlenince ciddiyetini koruyup daha iyş odaklanıyor kariyerine. Karmaşık bir konu ve tek cevabı yok.
00 Yorumla
Biraz daha beklersen hiç cesaret edemezsin. Bence gayet ideal bi yaş. Ama bu işler yaşla da olmuyo. Kendini bi ailenin parçası olabilecek yetiskinlikte hissedip hissetmediginle doğru orantılı bence bu durum. Zaten doğru zamanı sana karşına çıkan kişi hissettirir. Onunla bi ömrü paylaşma düşüncesi sana yol gösterir bence.
00 Yorumla
+1 yılBilmem bu kişiden kişiye değişir ama bence günümüzde geç kalınmış değil. Şahsen ben 29 yaşındayım aklımın ucundan evliliğin e si geçmiyor. Tek düşüncem nasıl daha çok para kazanabilirim😄 ayrıca 29 yaşında da göstermiyorum ve hissetmiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
33Cevap
+1 yılErkek olarak genç bir kadın alman için elinde 5 yilin daha var. Genç kadından kasıt 25 yas ve altı oluyor. 25 30 arasi da olur diyorsan 40 yasina kadar zamanın var. Tabi bu genç göstermene bağlı biraz da. Yaşıma uygun her kadınla evlenirim diyorsan her yaşta evlenirsin zaten hiç sorun değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de şunu unutma. Elinin ekmek tutması aile kurmaktan önce gelir. Aile kurmak da kariyerden önce gelir. Senin ekin ekmek tutuyor. Aileni kur kariyerini onun üstüne yap. Esinin desteği ile daha iyi yerlere gelirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kariyerine ve kaliteli yaşamaya bak arkadaşım. boş ver evlilik vs. Arkadaş, aile, sevgili... bunlar yeterli..
41 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı yorum.
+1 yılEvlilik her yeşte yapılabilen bir şey. Geç kalınan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kariyer önemli
41 Yorumla
Soran+1 yılBiz oğlakların kariyer hedefleri olmazsa olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu hayatta aile olmaktan daha güzel bir şey yoktur. İnsan sonsuz mutluluğunu iki insanın arasında ortaya çıkan bağda hisseder. Parada ya da kariyerde hissediyor olsaydın şu an kariyerini değiştirmeyi düşünüyor olur muydun? İstersen 100 tane kariyer değiştir bi süre sonra seni tatmin etmeyecek
10 Yorumla
+1 yılYoo bence geç filan değil ayrıca kendini öyle geç kaldım evleniyim filan diye sınırlama doğru zaman ne zamansa o zaman olur zaten sen şimdi geç kaldım hemen evleniyim tarzı yaparsan yanlış yaparsın zaten mutluda olamazsın önemli olan doğru kişiyle doğru zamanda bişey yaşamak bence. Öyle hemen yalapşap bişey yapıpta hayatını karatma. Zaten doğru kişiyi bulunca geç filan kaldım demiycen anı yaşıycan. Ki doğru zaman hazır hissettğin yaştır sapma sapan kişilerin kafasında belirlediği yaş değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaş asla geç değil. Kariyer mi evlilik mi derseniz, gelin adayı yoksa siz kariyer yoluna girin derim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi birlikte yurutulebilir gayet. Evlen bi uni daha oku
21 Yorumla- +1 yıl
Gec de degil ayrica
+1 yılAynı durumun içindeyim, bir hafta sonra 29 olacağım, işim gücüm var ve aynı şekilde deneyimlerim de var birkaç tane… ama tren kaçmak üzere, karşıma kimse çıkmıyor tamam bununla olur dediğim. Nasıl olacak bu işler
00 YorumlaYani diyebiliriz ama çok grç kalmadın sayılır sadece biraz hızlı haraket etmelisin
36 Yorumla
Soran+1 yılbazı şeyleri çok erken ve hızlı yaşayınca, artık acele edesi gelmiyor insanın... birde sadece evlenmek için evlenenler gibi olmakta istemiyorum sevmeden asla evlenemem
Soran+1 yıloyunu kuralına göre oynamak gerek :))
Soran+1 yılgüzel yorumunuz için teşekkürler
Hayat kısa kalbinin sesini dinle... nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa
10 YorumlaEvlencek birini bulsan zaten kafadan 2 sene tanıması var. 30 u geciyon. Simdiden bul
10 YorumlaEvlilik için ideal bir yaş bence ama ben ikisi arasında kalsam kesinlikle kariyeri seçerim. Zaten böyle yaptım.
20 Yorumla
+1 yılEvlenen erkek dolandırma ihanet iftira nafaka tazminat ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle bu yüzden kaygılarım var yoksa evlenmesine evlenmek kolay ii
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 30 dan sonra yanlızlık bekarlık hiç çekilmiyor bende hâlâ bekarım gerçi benim hiç sevgilim bile olmadı yani kendimi evlilik için de geç kalmış hissediyorum zaten yalnız yaşlanmak da iyi bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılGeç kaldın bence 30 da evlensen 31 de çocuk olsa o ergen oldugunda sen yaşlı bir insan olucan ve onun düşüncesine yakın bir düşüncen olmayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşımle 33 yaşında tanışdım evlendım yanı kendısı 33 yaşındaydı hıc bırşey ıcın gec değıl
22 Yorumla- +1 yıl
Siz kaç yaşındaydınız peki?
Cevap sahibi+1 yıl@isimsizbirkiz1 ben 25 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen benimle 😂😪 şaka bir tarafa geç değil tam vakti
20 YorumlaHicbir zaman gec degildir. Ayrica kime gore, neye gore gec. Insanlari ve insanlarin dusunduklerini bu kadsr ciddiye almayin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibiyim. iyi bir kariyer ve maaşa sahibim yani çok geç kalmış sayılmazsın kısmetini bulduğun yapıştır geç hemen
00 Yorumla Dost hayatı ne ya kıro gibi kfldldld f*ck mi diyorsun.
08 Yorumla- +1 yıl
Benim de öyle ben de 27 yaşındayım birçok erkekten evlenme teklifi aldım. Son erkek arkadaşımdan da aldım ama kabul etmedim çünkü hiç evlenilecek tipler değillerdi bence. Öyle bir derinlik güven ve sevgi hissetmedim. Resmen evde kalıp yalnız olma korkusuyla kız arayan tiplerdi. Evlilik öyle olmaz bence. Derin dostluk sevgi ve güven lazım.
Soran+1 yılkalite kokan hareketler. d. d. d. 😂😂😂 @askask14
Uzak dur kardes. 1 yıl süren evlilik kalmadı ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez erkek
00 Yorumla
+1 yılKariyer eviliğe bin basar 40 dada evlenirsin önemli olan ömrünü geçirmek istediğin iyi bir arkadaş bulmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılİkisini birden yap. Niye birine şartlıyorsun kendini?
10 Yorumla
+1 yılHayırrr benim kuzneim 40 a yakın evlendi ve şu an çok mutlu
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen evliyim, memnunum ama evlilik herkese göre değil. Kariyer iyi fikir olabilir.
00 Yorumla
+1 yılGeç değil bence. 3. kişiler derken sadakatsiz biriydin yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. ikisinide yapmaya çalış okurken belki birini bulursun 😄
00 Yorumla
+1 yılEvlenipte başını belaya sokma. Yalnız başına doya doya yaşa bu hayatı.
00 YorumlaPara varda biz mi evlenmiyoruz mk , nakit 130 bin var neye yetsin
00 Yorumla
+1 yılbende 32 olcam yakında geç kaldım geçti artık sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Millet ikinci evliliğini yapıyor yas filan hikaye bu işlerde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Babam 43 yaşında evlendi. Hiçbir şey için geç değildir.
00 Yorumla
+1 yılHayır tam zamanı. Evlenmemek için bahane üretme. Gençsin daha. 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer haltı yiyin yiyin sapıtın herkesle yatın kalkın dost tutun ortalarda gezin sonra evlenin böyle bir şey mi var kimsenin hayatıyla oynamayın
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİğrençler böyle erkekleri benim elime verecekler
Cevap sahibi+1 yılBak ben napıyorum
Cevap sahibi+1 yılYazık onun bunun günahına giriyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğinizi bildiğinizden eminim.
16 Yorumla
Soran+1 yıltamda öyle bir şey anladınız siz
- +1 yıl
Aćıklamanız dan evlilik istediğinizi hissettim. Bunu kastederek yazdım. Siz ne sandınız. . ön yargılarınızdan kurtulmak önceliğiniz olsun. Bol şans..
Soran+1 yılyok yok yanlış anlamayın, siz gayet güzel anlatmışsınız onu demek istedim tamda öyle bir şey derken.
- +1 yıl
Tesekkurler
Soran+1 yılgüzel yorumunuz için asıl ben size teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır geç kalmadın. Hem kariyer, hem evlilik birlikte götürülebilir yeterki ikisi içinde eşit isteğin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten ne anlami kaldiki evliligin takilarak yasiycan aslinda sırf günahtan korkuyorum bende 30 um a. k hayat yordu
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmak kime göre neye gore,20 yaşında olgun olduğunu ve evliliğe hazır hisseden birisi de olabilir 30-40 yasinda kendini hazir hissetmeyen de olabilir. Doğru insanı bulamamış da olabilirsin ya da hiç evlenmeyedebilirsin boyle sor şart yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomşunun oğlu 41 de evlendi şimdi 44 çocuğu olacak 3 senede çocuk için bekledi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşı 44 anlaminda
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, ikisini aynı anda yürütmeyi deneyebilirsin hicbirsey için geç değil yeter ki sen kararlı ol
00 Yorumla
+1 yılBence aklında hissin de evlilik olana kadar beklehem zaten doğru kişiyi çıkınca karşınabir dakika bile durmaz evlenirsin anlarsın gerçek aşkın o olduğunu
00 Yorumla
+1 yılEvli olman kariyer yapmana engel değil ki. Sadece önceliğini belirlemen lazım. Hiçbir şey için geç değil.
10 Yorumla
+1 yılBu tip hayat yaşayan biri de evlenmek istiyor yani.. Garip
028 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen ha
- +1 yıl
Her haltı yiyorlar sonra evlenmek istiyorlaf kimin midesi kaldırır
- +1 yıl
@xdenizx898 Aynı şekilde biz erkeklerin de midesi her haltı yiyen kızları kaldırmıyor.
- +1 yıl
Erkekler çoğunlukta maalesef
- +1 yıl
Temiz erkek mi kaldı
- +1 yıl
Benim çevremdeki çoğu kız benim gibi
- +1 yıl
Ama erkek yok sapıtmış hepsi
- +1 yıl
@xdenizx898 Ben temiz bir erkeğim. Hem sürekli duş alıyorum hem de diğer konularda da temizim.
- +1 yıl
Ne güzel benim hayalimde senin gibi biri
- +1 yıl
Ben doğuda küçük bir şehirde yaşıyorum kurallar katı ama kendi içimizde de var zaten temiz olmak
- +1 yıl
Şimdi bu tip bi erkek gelse soran arkadaş gibi hak etmiyorum
- +1 yıl
@xdenizx898 Doğuda küçük bir sehirde derken nerede? Bayburtta mi yoksa Hakkaride mi? :D Bi zahmet oradaki kizlar da bir şey yaşamamış olsun normal yani. Ama Ankara ve batısındaki sehirlerde bir şey yaşamamış kiz bulmak iyice zorlaştı.
- +1 yıl
Neden normal olsun ki burada da yapanlar var o insanın karakteri ile alakalı
- +1 yıl
Gizlice yapar içinde olan
- +1 yıl
Başka şehire gider yapar
- +1 yıl
İnsanın kalbi temiz olmalı ilk önce
- +1 yıl
@xdenizx898 Peki sen 40 yaşına kadar evlenemedin diyelim. Kimseyle cinsellik yaşamaz mısın?
- +1 yıl
Yaşamam beş dakikalık zevk için ahiretimi yakmam
- +1 yıl
Elbette biri çıkacak karşıma
- +1 yıl
Evlenilir sonra olur her şey zamanında güzel
- +1 yıl
@xdenizx898 Temiz erkek kaldı, hepsi de sapıtmadı, temiz erkek var hiç kimseyle bişey yaşamamış erkek var merak etme
- +1 yıl
@Grakasham ne güzel iyi ki kaldı
- +1 yıl
@xdenizx898 Kızlar sadece erkeklerin kötü tarafıni görüp kolaya kaçıp tüm erkekleri yargılıyorlar, ben de bişey yasamadım kirletmedim kirlenmedim de. Nasibinde varsa dağın altında olsan da bulur seni. Ben buldum sonradan mesela kendim gibi birini ve ilişki içindeyim, ben aldatıldım diye tüm kızlara kötü mü deseydim? İnanması güç gelebilir ama var yani 😂😂
- +1 yıl
İnşallah bulur bakalım şans birazda
- +1 yıl
@Grakasham Aynen çok güzel anlatmışsın kardeşim. Kizlar karşılarındaki erkeğin hep kötü taraflarına bakıyorlar. Sonra da bütün erkekleri o şekilde genelliyorlar. Geçmişi temiz erkekler çok var. Sadece kızlar öyle erkekleri fark edemiyorlar.
Soran+1 yıl@xdenizx898 sen doğuda yaşamaya devam et, ordada ne halt yenildiğini doğulu arkadaşlarım daha güzel anlatıyor rahat ol yami
- +1 yıl
Soran görüşümü kaldırır mısın? Bu ne ya görüş panayırına dönmüş.
+1 yılBen okumazdım ama evleniyim diye kendinizi sıkıstırmanıza gerek yok o kişi gelince hissiyatla olan bisey
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım. Bence hâlâ yeterince zamanımız var.
00 Yorumlahayır evliliğin yaşı yoktur erken evlenip bsşını ağrıtmaya gerek yok zamanı gelince olur
00 Yorumla
+1 yılSence yavrum aşkın yaşı olur mu? Ne insanlar tanırım 30 40 yaşında ilk baharını yaşadılar.
00 Yorumla
+1 yılÇok grç değil hemen evlen
12 Yorumla
Soran+1 yıl@MaviTürk1 şu an 4 tane var, kafam uymuyor ısınamıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Geç değil.
20 Yorumlaevlilik için 30'dan öncesi erken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil önemli olan doğru kişiyi bulmak
10 Yorumla
+1 yılEvlilik yaşında çok geçmiş değil endişelenme
10 Yorumla
+1 yılHayır
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç bir şey için geç değil gerçekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eyvah eyvah evde kaldın, tüh tüh
00 Yorumla
+1 yılYoo hiç evlenmemek daha iyi hatta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç geç değil ayrıca geç olsun güç olmasın
00 Yorumla
+1 yıl3-4 sene sonra geç olabilir senin için
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yapmalısın yanlızlıktan bunaldıysan
00 Yorumla
+1 yılGeç olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı