1 kez gel konusalim eger kabul etmezsen soz rahatsiz etmem seni.
Niyetim ciddi evlenmek istiyorum
1 kez gel konusalim eger kabul etmezsen soz rahatsiz etmem seni.
Niyetim ciddi evlenmek istiyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Biraz süre tanı kıza yani şöyle bir şey olabilir; "hemen karar vermek zorunda değilsin, en azından direkt kestirip atma ve bir süre düşün lütfen. Niyetim ciddi ve hemen kestirip atmak istemiyorum, Kararını Bekleyeceğim" Bu tarz bir mesaj daha etkileyici bence. Bıktık çünkü artık ertesi gün başka bir kıza yürüdüğünüzü görmekten veya 1-2 gün yoğun şekilde iletişime geçmeye çalışıp ciddiyim diyerek 3. Gün hiçbir şey olmamış gibi ortadan kaybolmanızdan. İsteyen erkek net söylüyorum özgüvenli bir şekilde maskülen bir enerji ile gayet açıkça niyetini ifade eder ve kızı belli bir süre yoklar etkileşim kurmaya çalışır. Hayranım yemin ederim özgüvenli ve tuttuğunu koparan erkeklere. Hayır yani sen erkeksin. Bu kadınsı çekingenlik veya özgüvensizliğin sebebi nedir? Ucunda ölüm yok sonuçta. Çok zor olmamalı bir kadının gönlünü almaya çalışmak. Doğanın kanunu bu kusura bakmayın. Bir kadını istiyorsanız tavlayacaksınız. Bir kadına bugün onlarca erkek yürüyor. Farkını ortaya koyman ve ben buradayım demen gerek. Varlığını alalen hissettireceksin ki kızın dikkatini çek yani yoksa onca teklif arasında gayet sıradan geliyorsunuz. Çevremde uzun süre yalnız kalmasına rağmen sonunda bir ilişki yapan veya hiç sevgilisi olmamasına rağmen ilk ilişkisini yapan tüm kadınların ortak özelliği; karşıdaki erkeklerin yoğun bir şekilde ilgi vermesi ve kadına onu istediğini açıkça ifade etmesi. Bir gün var bir gün yok olan erkeğin ciddiyeti hiç samimi gelmiyor veya her kıza yaklaştığı gibi yaklaşması da keza itici. Madem ciddi düşünüyorsun ve diğer kadınlardan ayrı tutuyorsun; o zaman biraz çabala, ısrarcı ol ve niyetini net bir şekilde belli et oyalama. Bilimsel araştırmalara göre çağımızda ki erkeklerin testesteron seviyesi git gide azalmakta. Resmen kadınsı özellikler göstermeye başladınız farkında değilsiniz. Anlayamıyorum bu kararsız ve çekingen tutumları. Özgüven bir kadını her zaman cezbeder ve erkeğin baskınlığı olursa kadın gerçekten kadın gibi hisseder. Pasiflikleriniz yüzünden ipleri bir süre sonra ele alıyoruz ve erkeksi tavırlara giriyoruz resmen. Kadın - erkek rolleri resmen değişti. Bakıyorum utanmadan teklif bekleyen ve peşinden koşulsun isteyen erkekler var. Anlayamıyorum gerçekten.
Yemin ederim kopekler gibi seviyorum 40 gundur hergun 2 defa kizi gormeye gidiyorum ama iste yok olmuyor ikna olmuyor arada erkek var bana bir ara su an evlenmeyi dusunmuyorum dedi yalnizken rahat konusuyor benle
Bakacam bilmiyorum ne olacak allah bilir