Israr eden mi alir kizi yoksa rahat birakan mi
Ben israrciyim fazla sıkmadan
Israr eden mi alir kizi yoksa rahat birakan mi
Ben israrciyim fazla sıkmadan
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sıkmadan usandırmadan ona ilgini belli et. Küçük iyilikler yap. Onunla ilgili farkettiğin küçük detayları yakala ve zamanı geldiğinde söyle. Mesela geçen hafta gözlerin kızarmıştı hasta gibiydin iyileştin mi? Ya da laf arasında küçük bişey demiştir onun hakkında soru sor. Kardeşi varsa mesela kardeşine yaptığın jestler de iyi intiba bırakır. Onun çevresine de kendini sevdir
Oyle ama kiz isyerinde calisiyor rahatsiz etme diye uyardilar o yuzden fazla konusmuyorum kizla
Gidiyorum ama konusmuyorum etrafinda oluyorum
Kizla amacim evlenmek
Allah sahit 40 gundur kizla bulusamadim disarda ikna olmadi
Evet fazla ilgi de bunaltabilir o dengeyi sen belirlegecelsin. Hatta ilgiden sonra bir süre hiç ortada görünme merak etsin
Kıza teklif ettin o da istemedi mi
Evet sorun var baska erkekler de var arada ben ona ciddiyim evlen benimle dedim
Kafayi yemek uzereyim olmadigi icin
O zaman işin biraz zor
Ama kiz benim icin makyaj yapiyor ben uzun sure gitmedigimde makyaj yapmadigini farkettim
Yalnizken ilgili davraniyor sinirlenmiyor yalnizken
En iyisi kizi fazla sıkmamak 40 gundur ikna olmayan kiz demek rahat birakmali
Bundan sonra dayanamasam bile alistiracagim kendimi 3-4 gunde bir gorecegim kizi eger sabredersem
Rahat birakirsan kaybedersin vazgeçmeye başlayabilir
Rahat birakmiyorum zaten
Bana kiz kimse yokken iyi davraniyor ama birileri varken beni pek takmiyor
Beni yaniltma sakın
Dogru mu diyorsun?
Bak şimdi bir süre cok fazla ilgi göster pesinden koş onu kendine bagla havalansin yani. Sonra ilgiyi tamamen kes, mesaj atmayi falan birak. O senin ilgine alisacagi icin bir eksiklik hissedecektir. eger istiyorsa bu sefer o senin pesinden kosacaktir
Zaten 1 hafta gormedim gittim kolay gelsin dedim hicbirsey demedi arka tarafta yalnizdik kimse yoktu da
Kasada konustu sadece saol dedi
Allah rizasi icin bana yardimci ol ben kafayi yiyecegim cunku evlenmek istiyorum o kizla
Bana has mı bilmiyorum üzerime gelinirse ters tepiyor cool olsa daha iyi
Rahat bırak
Peki sebep
Neden
Sıkıştirmiyorum ki sadece kolay gelsin deyip cekip gidiyorum
Yeminle bana yardim allah rizasi icin yardim et 40 gundur ugrasiyorum olmuyor bana yalnizken iyide davraniyor bakiyor falan. benim icin makyaj yapiyor falan olmadigi icin cok uzuluyorum cok
Evlenmeyi tanismayi kabul etmiyor annemi gonderdim kizla konusturdum ben konustum falan olumsuz cevaplar verdi
7-8 kere bulusmayi teklif ettim caya
Benimle degil de baskasiyla evlenir diye endise yaptim
Israr eden alır
40 gundur ugrasiyorum tık yok en son iyi gecti gibi ama bakalim ne olacak
İnşallah başarılı olursun 🤲
Saol birileri varken kiz bana sinirli davraniyor
Ama yalnizken cok iyi oluyor
Beni ayrirmak icin soylemiyorsun degil mi bazi kizlar kiskanctir cunku
Yok kanka neden ayirayim tanımıyorum ikinizide sonuçta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?