akıllı kadın değilde yırtık seviliyor diyebiliriz hafif aşko kuşko tipler daha iyi görülüyor. akıllı denilen kişiler erkeği gereğinden fazla düşünen, hanımefendi, aşırı muhafazakar tipler
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akilli olan tipleri nasil muhafazakar sinifa sokarsin ya😂 ne alaka kanka degisiyor bu Ben degilim mesela
Allahim sen cahillerle muhatap ettirttirme beni🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bak bunun kromozomlarla bir ilgisi var. Nete yazinca anlatsin sana bunu burada anlatmicam
Onu ben dondurdum zaten arkadas kalmak istedigini soyledi Sonra ben onun bana olan ilgisizliginin devam etmesine sevgisizligine katlanamadim ve bitirdim. Arkadas kalamiyorum o da benimle iliski istemiyor cunku aklinda diger kiz var Bizim ilikside 1 yil surdu
İnsanlar sevgi duydukları konu içerisinde en nihayetinde kendini severmiş, sana hissettirdikleri vs konu eninde sonunda kendini sevmen yatıyor , o yüzden kendini sevmeye devam edeceksin beklentini karşılamayan bir erkek hayatından çıktı mantık çerçevesinde bakamazsan işin içinden çıkamazsın
Çıkarsız sevgi diye bir şey yoktur, bir kadını sevebilirim ama karşılık görmez ve gururumu kırarsa saygısızlık yaparsa sevsem de defteri kapatırım. Bu hayatta her şey karşılıklı vermekte lazım almakta , ben ilişkileri güç birliği olarak görüyorum.
Senin bakis acindaki filozoflari da dinliyorum 🤙🏻 sizinki mantikli ve celistiklerini de dusunmuyorum fakat samimiyetten uzak geliyorlar. Oncelikleri kendi tatmin ve cikarlari
Bazen zarar görmemek adına kendi tatmin ve çıkarlarımızı düşünmemiz gerekmez mi? Senin yaşadığın olay gibi mesela (bu arada sohbetimizin kalitesine yıldız atıyorum 💫)
Anlayisi benimle uyusan biri olursa yani iyi niyeti ve duygulari su istimal etmezse ben mutlulugun doruguna cikacagimizi inaniyorum ama cikarsiz sevemeyen insanlarda kendilerini korumak adina bu paylasimi derinlestiremedikleriyle kalacaktir. Benceeeee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
akıllı kadın değilde yırtık seviliyor diyebiliriz hafif aşko kuşko tipler daha iyi görülüyor. akıllı denilen kişiler erkeği gereğinden fazla düşünen, hanımefendi, aşırı muhafazakar tipler
Akilli olan tipleri nasil muhafazakar sinifa sokarsin ya😂 ne alaka kanka degisiyor bu
Ben degilim mesela
Kıçındaki dona kadar alır yollarım sıkıntı yok.
KS de altinci yılın mi
Hayır 12
Hic mi kullanilmis hissetmezsin
Sen erkegin anasi gibi donunu mu alicaksin? Burdaki anne babanin veya kendinin yapmasi gereken seyi sen niye ustleniyrosun
Soran sen çok farklı anladın 😹ben erkeğe para yedirmem paramı yemeye kaplanınca her şeyi alıp yollarım diyorum ayyy şaka mısın
Ok yanlis anlamis olabilirm
Evet saka tatlim
Zeki ki 10 milyonluk arabaya biniyor
Babadan kalma olmasi aklina hic gelmedi mi
Kız babadan alırmış zekayı ailece zekiler demek ki
Yal. Hemen😂😂
Neee?
Bu arada cocuklar zekadinin yuzde 90 nini anneden alir🤙🏻🤙🏻🤙🏻
Bu da sana bi ek bilgi olsun
Erkek çocukları anneden alırlar
Sana lazim olmaz ama kullanirsin
Bu da sana kültür olsun
Evet lazım olmaz çok konuşmam ben
Allahim sen cahillerle muhatap ettirttirme beni🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bak bunun kromozomlarla bir ilgisi var. Nete yazinca anlatsin sana bunu burada anlatmicam
Ben de araştırdım ve gözlemledim, dikkat edersen anlarsın hemen yargılama ben de araştırmış olamaz mıyım 😒
Kusura bakma agresif davrandim ama dedigimin dogru oldugunu dusunuyorjm nette detayli arastir anlarsin
Önemli değil bidaha yapmazsın tabi ki kırmam seni bakarım :)
Tesekkurler bende bakacagim
Seni bırakan çocuğun durumu nasıldı?
İyi
Senin?
Normalim
İyi veye kotu degil
Çocuk güç birliği yapmış seni devre dışı bırakmış
Evet biliyorum
Sen mi güzelsin kız mı
Objektif ol
Cok net ben guzelim
Fizik ve yuz olarak
İkimizde de akil var. Egitim onun biraz daha iyi. O zengin. Bense daha guzel ve cilveliyim yani oyleydim iste
Ama bitti
Kendimi ölü gibi hissediyorum ama Şu an
Sakin ol ne zaman bitti
Birkac hafta once
Aynı yerde mi yaşıyorsunuz
Kanka Şu an allah icin ne onemi var
Ben onunla ayni sehirde olup karsilassam ne olcak karsilasmasam ne olcak o tercihini yapti bitti gitti geriey bana unutmasi kaldi
Sana yardım edebilirim
Hadi ya😂😂😂
Bana sevgisi olmayan erkek bana donse kac yazicak
Her sey yalanmis
Döndürüp onu sen red edebilirsin 😶
Ne kadar sürmüştü ilişkin
Onu ben dondurdum zaten arkadas kalmak istedigini soyledi
Sonra ben onun bana olan ilgisizliginin devam etmesine sevgisizligine katlanamadim ve bitirdim. Arkadas kalamiyorum o da benimle iliski istemiyor cunku aklinda diger kiz var
Bizim ilikside 1 yil surdu
şu an iletişimim var mı? Ekli misiniz birbiriniz de
Hayir
Benim anladığım kadarıyla sen bu durumu hazmedememiş ve içerlemişsin biraz kendine de kızdığını düşünüyorum
Evet hazmedemiyorum ve digerlerinde de hakliisn
Ona da cok kizginim
Kendime de
Aslında bütün kızgınlığın kendine kendi saflığına sevgine kızıyorsun
Sen istedin sen karar verdin en nihayetinde iletişimi sen kestin egonu toplaman lazım
Peki ya ona olan sevgim? Uzulmemde hic payi yok mu
İnsanlar sevgi duydukları konu içerisinde en nihayetinde kendini severmiş, sana hissettirdikleri vs konu eninde sonunda kendini sevmen yatıyor , o yüzden kendini sevmeye devam edeceksin beklentini karşılamayan bir erkek hayatından çıktı mantık çerçevesinde bakamazsan işin içinden çıkamazsın
Gercek sevgi benim beklentimden gecen sevgi degildir ve cikarsiz sevginin verdigi zevkte bence baskadir
Çıkarsız sevgi diye bir şey yoktur, bir kadını sevebilirim ama karşılık görmez ve gururumu kırarsa saygısızlık yaparsa sevsem de defteri kapatırım. Bu hayatta her şey karşılıklı vermekte lazım almakta , ben ilişkileri güç birliği olarak görüyorum.
Saglikli bir iliski icin evet saygi ve karsilik onemli ama benim bahsettigim sey su
Cicegi seviyorsan onun da seni sevmesini bekler miisn
Bakış açını anlıyorum ama insanlar dinamikleri olan yaratıklar aksiyon alabilen iyi ve kötü hissettirebiliyorlar, çiçekte potansiyel mi var
Bende seni anlıyorum 😅 ve diyorum ki seviyorsan ya da iyi duygular besleyeceksen potansiyele bakmaya gerek mi var? Oldugu haliyle kabul ediyorsun
Senin bakis acindaki filozoflari da dinliyorum 🤙🏻 sizinki mantikli ve celistiklerini de dusunmuyorum fakat samimiyetten uzak geliyorlar. Oncelikleri kendi tatmin ve cikarlari
Herkes sen mi? Olduğu haliyle kabul edebilselerdi insanlar hayat daha kolay olmaz mıydı 🙄kafam karıştı akpartiye vericem djdjdk
Bazen zarar görmemek adına kendi tatmin ve çıkarlarımızı düşünmemiz gerekmez mi? Senin yaşadığın olay gibi mesela (bu arada sohbetimizin kalitesine yıldız atıyorum 💫)
Anlayisi benimle uyusan biri olursa yani iyi niyeti ve duygulari su istimal etmezse ben mutlulugun doruguna cikacagimizi inaniyorum ama cikarsiz sevemeyen insanlarda kendilerini korumak adina bu paylasimi derinlestiremedikleriyle kalacaktir. Benceeeee
Gösterdiğin sevginin değerin saygının karşılığını almak , görmek hissetmek istemez misin? Bu bir çıkar değil bana göre ilk dediğine katılıyorum 👍🏻
Evlendin mi
Yok ayol ne evliligi sevgiliydik. O biriyle evlenmeyi dusunmuyormus zaten😂😂
Aynı kafadayız ben de düşünmüyorum bu çocuk ben ya 😂
Hadi yaaaa sende zengin icin seveni birakip zengini seversin yani
Ne kadar zengin olduğuna bağlı 😂😂
İyi aferin
Ya seviyorsam aklımın ucundan geçmez fakat sevmiyorsam değerlendiririm
Hı inandim bendee
Aklinin ucundan gecmezmis
Bugattiyle gelirse aklım kayar şimdi yalan yok shsjjsj insan babasını seçemiyor ama kayınbabasını seçebilir
Peki sonradan sever misin? Kiz iyi bir kiz olsa
Tabi sevilecek yanlarına bakarım bir ömür nasıl geçer sonra?🙄
Para sana kizi sevdirir merak etme😂😂😂
Para değil önemli olan miktarı 😂😂 çok zengin de olabilir ama sıkıdır, saygısızdır vs.
Anladik tatlim seni😂 sen nazlanmada ver adama pardon kiza yani sevgini
Hayatımda birini istemiyorum ki kendime odaklıyım 😂 bakma bana öyle takılıyorum
İyi kolay gelsin
Karı parası yemeyi seviyor
Akıllı
Dimi ne yapsin parasiz kadini😂 hayir devir bu kadar degisebilir eskiden kadinlar ariyordu ona bakacak erkek simdi erkekler ariyor
Kadın erkek eşitliği 😄
Erkeklik bitmiş
Teşekkür ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tercih meselesi. Zengin ise hakkı
çaresiz
Adam olsunda kendi kazansin
haklısın
Canim yaniyor
Beni birakti zengine gitti veya zenginin gozune girmek icin beni kullandi
Bilmiyorum