Çocukla bir haftadır instagramdan konuşuyoruz çocuk bizim okulda ve seviyorum ama o onu sevdiğimi bilmiyo aynı zamanda okuldan biri olduğumu biliyo ama kim olduğumu gizli tuttum onu bilmiyo 3 gündür aramız açıldı ne o yazıyor ne ben
yazıyorum yazmamakta haklıyım ama konuşmadan da duramıyorum sizce konuşmayı nasıl başlatmalıyım (onu sevdiğimi bilmiyo ama tahmin ediyodur)
yazıyorum yazmamakta haklıyım ama konuşmadan da duramıyorum sizce konuşmayı nasıl başlatmalıyım (onu sevdiğimi bilmiyo ama tahmin ediyodur)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Direk konuşun
o anlamistir senin ona ilgi duydugunu merak etme erkekleride o kadar saf görmeyin ablasi :D
Nasıl başlatabilirim peki
sen bisi yapma ve ipide onun eline verme böyle belli ederek, akişina birak isterse kendi acilsin
Ama konuşamıyoruz ona st de gönderme yapıyorum beğeniyo resmen stalklıyo ama yazmıyo
o zaman konustugu beraber oldugu biri var ya da birieri, senin olup olmaman onun icin o kadarda önemli degil davranisi bunlar :D
Anladım saol
Saçma sapan eğlenceli reels at karşılığında gün boyu yediğin yemeyi, yaptığın aktiviteyi atıp sohbet başlat. Spotify blend yapmayı falan teklif et ve kim olduğunu daha fazla gizli tutma.
Ama bu onsuzda mutlu olduğumu inandırır ona
Onsuz mutlu olduğuna inansın zaten. O kim köpek sen onsuz mutlu olamayacakmış gibi havalara girsin?
Haklısın aslında uçuyorum hemen atmaya thanks sis<3
neden uzak durdun peki
Arkadaş ortamlarımız hemen hemen aynı ve onu sevdiģimi bilmelerini istemem
Git yanına konuş
Ne diyebilirim ki yanına gidip
Neden yazmıyor
Ortak arkadaşlarımız yüzünden aramız açıldı ne o yazabiliyor ne ben
Kullandınız diye mi o yüzden mi
Hayır aslında arkadaşlarımız bizim çokta samimi olmamızı istemiyo o da bana değer veriyo biliyorum ama onlar yüzünden kavga ettik
İyi de bu arkadaşlarını ilgilendirmiyor ki ve o çocuk niye onları bu kadar umursuyor ve kavga ediyor ikiniz yani onları ilgilendiren bir şey yok
Ama şöyle bana göre adım at bence mesaj at sen at bence at ve senin okuldan olduğunu biliyor mu
Evet okuldan olduğumu biliyor sence ne mesaj atabilirim konuşmayı başlatmak için
Ne dersem diyeyim bana cevap vericek biliyorum onun için güzel bi sohbet seçmeliyim
De ki nasılsın nasıl gidiyor de normal konuşun okulla ilgili konuşun sonra devamı gelir
Ama aramız bozuk ve haklı olan taraf benim bi anda ona böyle bir mesaj yazmam onu kendisine karşı çok değerli hissettirmezmi
Yaz be nolcak sanki daha sonra trip atarsın 😂
Ayyy yazıyorum o zamannn
Yaz kız nolcak ama çok yüz verme
Tamamdır thanks sis<33
Rc
Yaa noldu biliyomusun ona dedimki herşeye rağmen sana yaziyorum falan bişi olmaz dedi ya sonrada ben sana naptım dedi
Olayı söyleseydin ya
Ne diyebilirdim ki her şey ortada zaten şu an ortak arkadaşlarımızla aramız düzeldi ama onunla konuşamıyorum
Yaaa noldu biliyomusun şimdi bu çocuk yeşil gözlü ve 180 ben Instagram da bana anonim olarak mesaj gönder st si attığımda 180 yeşil gözlü basketçiden olur mu dediiii aaaaa
Sen basketçi misin
O basketçi yeşl gözlü ve 180
Yani basbaya benden olur mu dedi
Şeyy ve ben 181değilse olmaz dedim alındı ama aramız iyi valla sen olmasan ilk ina yazmazdım çok saolll
Neden benden olur mu dedi?
Önemli değil mutlu olun ben olmadım aldatıldım siz olun
Üzüldüm adına yaa
Aynen bide engelledi beni mesajdan sonra
Selam vererek
Zaten konuşuyoruz ama aramız bozuldu selam vermek biraz saçma olmazmı