Sevgilimle saçma bir kıskançlık yüzünden ayrılmıştık. Daha doğrusu beni terk etti. Beni asla aramayacağını söyledi engelledi. Dediğini de yaptı. 1 haftadır aramıyor. Ben çok acı çekiyordum onu çok özledim ve bu yüzden tekrar konuşabilelim diye yalan söyledim. Dedem öldü dedim beni aradı konuştuk ama sadece bu kadar. Sen de beni bırakıp gitme dedim düzelirsen belki dedi. Kapattık. Ama çok pişmanım yalan söylediğim için. Söylesem beni yine bırakıp gidecek. Kendi kendime yaptım. Sizce şimdi arayıp söylemeli miyim?
Sevgilime dedem öldü diye yalan söyledim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseyi elinde kendini acındırarak tutamazsın ya bu ne
haklısın :( söyleyim mi
Bence söyle ve sonrasında da psikolojik yardım al. Yaptığın şeyin senin için ne kadar tehlikeli bir şey olduğunun bilincinde değilsin. Basit bir yalan söyleme hadisesi değil bu. Korkunç
söylemeden hayatından sessizce çekip gideceğim. yüzüm yok çünkü.
Sen bilirsin
En sonundan dedenin elinden öptürürsün olur biter. Barışırsınız.
Öyle mi dersiniz :( eninde sonunda öğrenir
Bu tarz konuları nasıl kullanmayı kendinize yediriyorsunuz? Gerçeğini yaşadığım halde kimseye ağzımı açmıyorum ben...
Ağır psikolojik sorun bu, yalan değil manipülasyon
O da beni manipüle etti canımı çok yaktı. Her gece onsuz olmak nefesimi kesti. Ayrılmak istemediğimden saçma bir yola başvurdum. Söylemeli miyim yoksa beni aradığında falan hiç cevap vermeyeyim böylece sessizce biter
Ayrılığın manipülasyonu neresinde? Ayrılmış, demek ki memnun değilmiş davranışlarından ya da sevgisi bitmiş. Düzelteceğine (ki adam düzelirsen dediğine göre rahatsız edici davranışların var) bu yola başvurman çok sıkıltılı.
Sen bilirsin, söylemesen de çıkacak illaki ortaya.
ayrılırken yaptığı manipülasyonları anlatmadım bu yüzden bilemezsiniz. sadece bu yalanı söylediğim için pişmanım sanırım hiç bir şey söylemeden sessizce gideceğim
Olur boyle seyler
olmamalıydı :(
başın sağolsun knka
kanka gerçekte ölmedi. Yalan söyledim çok pişmanım bu yüzden
Yalanın geri dönüşü olmaz fazla
en iyisi bir daha beni ararsa telefonlarına çıkmayayım böylece biter :(
En mantıklısı bence knkas
Ergenler
kötü olmuş
Yazık