Sevgilimin dedesi öldü ve?

Sevgilimin dedesi öldü ve şehir dışına gittiler cenazeye. Tam tamına 5 gün oldu. Günde 1 tane mesaj atıyor bana. Dedesi zaten hastaydı. Yatalak kimseyle konuşmuyordu. Ölcekleri günü bekliyolardı. Belliydi yani. Biz cumartesi tartışmıştık biraz o günden sonra bana mesaj atmamıştı 1 2 gün. Snra ben attm ona. 1 gün sonra mesaj attı böyle böyle oldu diye. Tamam yanında olmaya çalıştm moral vermeye çalıştm elimden ne geliyosa yaptm saygı duydm ama böylede olmazki. 4 5 günden beri insan 1 günde mesaj atarmı. Bahanesi ev çok kalabalık. Biz zaten öyle görüşebilen oturabilen insanlar değildik. Ayrı kalmayada alışık değildik böyle. Ne bilim sabah kalkınca bir bak tele günaydn askm de Gece uyumadan 1 tane at kafi. bu günde 1 tane atıyor oda sitemli sitemli kızgn gibi. Benm dedem hastaneden cıkacak diye bakarken güle oynaya alıcaz diye bakarken cenazesini geldi eve habersiz. Ve cenaze akşamı ben sevgilimi işten aldm ve omzunda ağladm. O gün bile yanında oldm. Napcam bilmiyorm. kafam karıştı iyice. Ne bilim teselli bulucak birilerimi var orlarda anlamıyorm ki.
Sevgilimin dedesi öldü ve?