Fiziksel engelli sakat biriyim + iyi niyetli temiz kalpli birini hiç bir kadın sevmez istemez anca şerefsiz pic erkek peşinde koşarlar o yüzden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
oyunda yedi bizi dedim allahım ben neden bu kadar kötüyüm diye ağladım o gün takımıma geldi diğer maç çok güzel oynuyorsun ama o itemlerle nası kesmeyi düşünüyorsun diyip bana item dizmişti sonra tüm gün beraber geçirdik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fiziksel engelli sakat biriyim + iyi niyetli temiz kalpli birini hiç bir kadın sevmez istemez anca şerefsiz pic erkek peşinde koşarlar o yüzden
oyunda yedi bizi dedim allahım ben neden bu kadar kötüyüm diye ağladım o gün takımıma geldi diğer maç çok güzel oynuyorsun ama o itemlerle nası kesmeyi düşünüyorsun diyip bana item dizmişti sonra tüm gün beraber geçirdik
naptınız peki tüm gün boyunca?
@mavivesiyahaşkı rank kastık 1 hafta en sonunda bana mesaj attı dmden kız mısın diye sonrası malum :D
işte sonrasını merak ettim bende onu soruyorum
@mavivesiyahaşkı sevgili olduk ne yapalım sanaldan aa
reel değil mi
Internetten tanıştık ama reelde tanışmak isterdim onunla
Erkek arkadaşımın arkadaşıydı ilk gorüşte aşık olduk mekanda otururken derken 1 yıl geçti
yakın arkadaşımın çocukluktan mahalle arkadaşıydı öyle ortamda denk geldii tanışma konuşma vs
Sevgilim yok
Reelden tanıştık onun evinde
Ooooo realde onun evinde :D :D
Tavlada oynadinizmi nan dflkaldailkfdilfslfid
Aynen sonrasında tavlayı senin kafanda nasıl kırarız onu konuştuk
aksşkjdşjdşOJDŞjdşkd yavas canim topunuz gelin :D
Toplu halletcez merak etme sen kaşıntını gidercez
Evde amcam evlenince tanıştım
Sen bu diziye, karakterlerine baya takmışsın sanırım😂
@Rüzgar_esintisi Sen yoksa Adnan mısın?
Bilmiyorum çünkü geleceği göremiyorum 🐸
Tanışamadık daha bakalım
Sevgili mi? Ne o yenir mi?
Yenilir😛
İçilir
tanışmadım
Reel hayat.
Buradan
sokaktan bulduk :D
Sana sokak hayvanları bile bakmaz shjdndndjjdpuahha
@3_FourLeafClover_2 dogru diyorsun onlara ben bakiyorum cakma gandi adkfjakasdjaşkdjaşkjdkaş
Yürü git len y@ vş @k
@3_FourLeafClover_2 ooo hakarete giriyorsak o konuda hic centilmen degilim valla agzina ederim :D
Sevgilim yok
Sevgilim yok
Sevgilim yok
Neden
2 yıla yakındır yok iste
Olsun mu
Sevgilim yokk
Ayy payday oynarken
Daha tanuşamadık
okulda