Normalde sevmem ama biri var şu an. Yakında buluşmayı planlıyoruz ama siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. (Ciddi düşünen biri o sebepten uzak olmasını dert etmemeyi deniyorum, gerçeğe taşıyabiliriz ileride)
uzak iliski çok güzel bir şey çok zor durumlarda çevrendeki kimse sana yardımcı olmazken o kişi yardımcı oluyorsa dahada bağlanıyorsunuz her gece onunla hayaler kurmak ilerde bı gün bulusacaksaniz bu daha güzel olur bence sonu buluşmaya giderse müthis bir şey
Keyiften çok dert sahibi yapan, birbirini sürekli kıran/üzen ilişki tipi toksik oluyor. Uzaktan da olsa yakın da olsa aklınızda hep şu olsun, ilişki siz mutlu olun diye var, bir şeylere katlanın diye değil.
Gece birlikte uyuyor sabah kahvaltıya gidiyoruz sonra geziyoruz felan akşam oluyor akşam yemeği yiyoruz o gece kalamaz ise onu yolcu ediyorum kalırsa da birlikte oluyoruz vedalar zor geliyor tâbi ki de çok çok özlem oluyor
Yani karşılıklı birbirinizi anlayabiliyor ve sorunlara birlikte çözüm bulabiliyorsunuz sorun olmaz. Ama ne olursa olsun her fırsatta görüşmeniz lazım. Görüşmeden arayı uzun tutmanız gerek. Yoksa Bi noktadan sonra biter