İçki içmem , namazında niyazındayım , devlet memuruyum aylık 15k gelirim var, sanatla ilgileniyorum , espritüel ve zeki biriyim , romantiğim , kumralım , uzun boyluyum.
Realde iş ortamım fazla resmi olduğu için çevrem yok. açıköğretim okuduğum için okul ortamım da olmadı. hiç sevgilim olmadı 30 yaşındayım.
şimdi annen bulsuncular gelir hemen cevap vereyim: Görücü usulü aradım. buldukları kızların yaşı küçük , sevgilisi olan, evlenip boşanmış kişilerdi
Ne yapayım şimdi ben?
Realde iş ortamım fazla resmi olduğu için çevrem yok. açıköğretim okuduğum için okul ortamım da olmadı. hiç sevgilim olmadı 30 yaşındayım.
şimdi annen bulsuncular gelir hemen cevap vereyim: Görücü usulü aradım. buldukları kızların yaşı küçük , sevgilisi olan, evlenip boşanmış kişilerdi
Ne yapayım şimdi ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vallaha reis sende yok yok hersey var ama tip olarak mı acaba yanaşan olmuyor
yok tip de iyi ama ben özgüvensizim biraz o konularda
Özgüven önemli sen kızla tanışmak için bir adım atmazsan kız netden bilsin
aynen
25 li yaşlardaki kızlarla görüş bence çünkü o yaştaki kadınlar artık eğlence kafasından çıkmıştır evlenecek birini arıyodur
çevrem olsa keşke ama tanıştıracak biri yok
İş yerinde resmi de olsa iş arkadaşlarınla arkadaşça konuşmada bir sakınca yok molada falan iş çıkışı biyerlere gitmek falan
valla erkek arkadaşımla gidiyorum ama onlar da evliler birisiyle tanışacağım bi ortam olmuyor
Akışına bırak
akışına bıraka bıraka evde kaldım 😀
Bende 🤷♀️yapacak bişey yok
valla erkeklerde olmamasını anlarım da kızlara zaten erkekler teklif ediyor. hiç mi teklif eden olmadı. benim mesela sevgilim hiç olmadı ama kime sorsam hep sevgilisi olmuş. olmayınca olmuyor demek ki
Aslında o akışına bırak muhabbeti burada geçerli olmuyor. d
Nerde geçerli oluyor ya
İlişki konularında değil buna emin olabilirsin
şu an sinirliyim. Söylediklerinizin algılayamıyorum kusura bakmayın
Hmm 🐈
Neden ki diye sormadan duramayacağım?
Aile işte başka ne olacak
Vallaha zor oluyor işler bende de var aynı sorunlar ama artık alışıyor insan zamanla
Alışmicam. Alışmak istemiyorum herkes kendine çeki düzen verecek. Vermek zorundalar. Sıkıldım artık ya. Ellerinde kanser olacam en sonu.
Tabi ki herkes için aynı şeyler yaşanmiyordur demekki senin için durumlar farklı
En nefret ettiğim olay baskılanmaktir çok kavga ettim bunun yüzünden
Benimki ayrımcılık.. Yaranamıyorum ne yapsam yaranamıyosun
*yaranamıyorum dicektim sinirden yanlış yazmaya başladim
O daha da kötü aynı durumu yaşadığım için bilirim benimde abim vardı ilk çocuk göze farklı gelir diye söylenirlerdi bide ne zaman sohbet muhabbet dönecekse bi oturular saatlerce konuşurlardı hey daha neler neler biz orada fasulye gibi yaptımiz ettimiz memnun etmez bosey yaparız suratlar 5 kariş
İlk çocuk köle.. Daha da ötesi yok
Aranızda kaç yaş var
11 ay.. Yaş bile değil
O daha kötü balım söz geçirmek istersin olmaz küçük olduğunu kabul ettiremezsin hele hele erkekse Allah kolaylık versin
O değilde adamın sorusunun altında konuşuyoruz adam isyan edecek şimdi :)
Erkek olsa sorun yok kız olduğu için anlaşamıyoruz
Bencede 😅ikide bir bildirim gidiyordur
bildirimler kapalı rahat olun 😀👍👍
Sağolasın😅😅
😂😂