- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılTakip etmem merak etmem herkese de buradan üzülmemeleri için bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Eski sevgilinize eğer dönme şansı yoksa üzülmeyin. Üzülen, göz yaşı döken, önemseyen, merak eden, takip eden bir tek sizsiniz. Herkes kendi dünyasında kendi mutluluğunun peşinde. Siz ise hala daha onca sorunun sıkıntının yanında sizi hiç aklının ucundan bile geçirmeyen birisinin arkasından üzülüyorsunuz. Elbette iz hep insanın kalbinde vardır. ama yeniden kalbinizi bıçaklamak başka. Uzak durun hayatınızı onsuz bir şekilde dizayn edin. Ne yazık ki bitti gitti demekle olmuyor. Onu merak etmeniz acaba nasıl demeniz bile ondan kurtulamadığınız manasına geliyor. Bu kez hayatınıza girecek olan veya girmiş belkide ondan kat be kat daha iyi insanları yargıalıyor ona benzetmeye bu yeni gelende onu aramaya başlıyorsunuz doğal olarak kalibinize sevgisi geç işliyor veya işlemekte zorlanıyor. Kendi hayatınızı mahvediyorsunuz oysa o gayet rahat ve mutlu.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen her ne kadar çektirdiklerini yaşattıklarını yaşaması temennisinde olsanda senin onu takip etmen veya düşünmenle onun başına hiç birşey gelmeyuecek. Hep kötü bir haberini beklersen beddua gibi birşeydir sana döner seni bulur o kötülük. Allaha havale et ve uzak dur. Başına kötü birşey 20 yıl sonra gelse mesela aldatılsa ya da terkedilse sen 20 yıl onu takip edip hayatını buna mı adayacaksın. hayatını adayacak insan değilse ona değmiyorsa peki neden bu ilgin değmeyecek bir adama.
En İyi Cevaplar
Birini merak ediyorum ve onun adından başka hiç birşey bilmiyorum.
11 yıl sonra nasıl oldu, yüzü nasıl, saçları nasıl oldu? Beni düşünüyor mu ara ara? Peki ya en güzel aylarını geçirdiği bu mahalleye ara sırada olsa uğruyor mu hala?
Peki hiç haberimiz dahi olmadan kabullenmek zorunda olduğumuz ayrılığı unuttu mu?
Bunlar hep aklımdadır. Ve ben ömrümün sonuna kadar öğrenebileceğimi hiç zannetmiyorum bayan.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg24 Yorumla- +1 yıl
11 yaşındaydım ben, o ise 10 yaşındaydı.
İlişkimizi anneannesine ağzından kaçıran dost dediğim bir insan sebebi ile ailesi öğrendi.
Her haftasonu anneannesine bırakırdı ailesi. Biz ise buluşurduk. Öğrendikten sonra birdaha göremedim onu... Adından ve ara ara zihnimde beliren yüzünden başka hiç birşey yok elimde ona dair. Belki çocukluk aşkıydı ama aşktı sonuçta ! - +1 yıl
Orta okulda çıktığım kızla çekildiğimiz fotoğraflar hala durur.
Ve bana gönderdiği kartpostalların arkasına yazı yazardı, onlarda durur. Geçen hafta buldum yatağımın altında. Bir ara tekrar okuyacağım.
Ben onu sevmemiştim ama o beni seviyordu. En azından ona karşı saygımı hiçbir zaman bozmadım. Şimdi evlendi, çocuğu oldu. Nereden baksan birkaç yaşına gelmiştir.
İşte önemli olan budur bayan. Sevdiğimiz bazı insanların arkasından itin tekiydi deriz. Ancak hiç sevmediğimiz insanların hatıralarını hep saklarız biryerlerde. Bence gerekli olanda budur.
+1 yılYoo hic merak ediyorum, balkona cıkınca gorebiliyorum, ne yapsın evlendi, mutsuzluktan ölmek üzere, umarım ölür tez zamanda.
03 Yorumla- +1 yıl
Arada bir karısı balkonu silerken görüyorum, yazık durumdan habersiz gulumsuyor bide, bir bilse kafasını koparmak istedigimi :D
Ben eskici değilim... galeri8.uludagsozluk.com/.../...t-işler_674393.jpg
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılYaa ne demezsin hergün takip ediyor arıyor soruyor ne yapıyorsun ne ediyorsun iyimisin hoşmusun normal insan evladı olan bir kişi zaten merak eder bir şekilde ulaşır.
ama benimki tam bir oc önde gideniydi mk cıkardığı bak gene küfür ettik k. bakma sinirlendim biran :D01 YorumlaYok bacım etmiyorum sende etme belli ki evli be cocuklusun sktr et eskiler eskide kaldi sen şimdiki hayatına bak dünü bırak bugüne yarina bak önemli bunlar eskiyen kıyafet giyilirmi düşündükçe yanlış yerlere gidersin deki aman giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir hayırlı huzurlu bereketli geceler selametle allaha emanet ol
02 Yorumla
+1 yılErkekler gercekten sevmediyse hic öyle şey yapmaz ama gizlar olemi anaaan istihbarat sağlam valla, eski sevgilinin kiz arkadaşı seni görse hemen arkadasini yetiştiriyor yok ahmeti mehmeti şurada gördüm diye, düşman gotune gotuneee
02 Yorumla- +1 yıl
:) yetiştirsinlerde eskilere kiskansinlar eheh :D
Hiçbirisi ile kötü bir ayrılık yaşamadığım için sürekli ararlar, ben de ararım...
Hayatlarında birisi olunca öğrendiğimde aramam ve aramamalarını söylerim.
Bu yüzden hepsi hakkında bilgim var :)00 YorumlaHayır merak etmiyorum yeterince burnumun dibindeler zaten,, mutluluklar diliyorum. Dilerim değmiştir bazı şeylere. Bişey diyemem.
Benimle mutlu olamadıysa mutlu olabilceğini düşündüğü kişiyle mutlu olsun diyorum.00 Yorumlageçmişten hep bir ders alınmalıdır fakat ilerisi için geçmişte yaşanmamalıdır mahzide yaşayan geleceğe ulaşamaz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Örn;
https://www.youtube.com/watch?v=m_qYq9WUL9I02 Yorumla- +1 yıl
Mesajı almışsın. Güzel :D
+1 yılMerak ettiğim tek konu beni hala seviyor mu ve düşünüyor mu. Unuttu mu unutmadı mı? Gerisini biliyorum zaten nerde nasıl mutlu mu değil mi? Her zerresini biliyorum. Evli 2 çocuğu var Allah analı babalı büyütsün.
01 Yorumlaİşim olmaz.
Bu arada çocuk çok yakışmış kucağına. :)04 Yorumlaİlk kız arkadaşım bu yaz evlendi düğününde çeyrek taktım:)
03 YorumlaMutlulardır herhalde.
Onlar da mutlu olsun yaa. Varlığımızla mutlu olamayanlar yokluğumuzla mutlu olsunlar ki, bir boka yarasın gidişimiz..12 Yorumla
+1 yılProfil resminde var aferin sana. Es-kaza seni tanıyan birisi denk gelirse böyle bir soru ile karşılaştığında ne duruma düşeceğini hiç merak ettinmi kardeşim benim?
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemem kardeşim. Bugün yok yarın olacak. Haricen geçmişi boşver ve takılma. Kendine yeni bir sayfa aç ve o sayfayı kimsenin çizmesine karalamasına izin verme. Sen kendinden emin lduktan sonra sen gideni değil gidens eni kaybetmiştir vesselam
Telefonu apple ve hattı benim adıma kayıtlı iphone buldan sürekli bakıyorum öyle hareket etmesine gittiği yerlere o yetiyor bana yaşıyor iyi ya başka birşy istemiyorm
04 Yorumlaevet salak gibi yapıyorum ara sıra, ve sadece kendimi üzüyorum.. hele evlenmiş olması, onu kocasıyla birlikteyken düşünmek, daha neler neler.. işte çıldırtıyo delirtiyor, acıtıyor...
03 YorumlaHayır bir gram bile merak etmiyorum ama o merak ediyor olucak ki düşmedi peşimden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmasına pişmanda ne halt ediyor hiç fikrim yok :)
06 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir şey değil fazla kaybın olmamış :)
- +1 yıl
Bilmem eski enişte ya da eniştelerden birine sormak lazım :)
- +1 yıl
Anket düzenle :) cevaplar örtüşüyorsa kendine çeki düzen ver :)
+1 yılGecmise bakarak merak ederek ne hallolabiliyorki eline hic bisey gecmedikten sonra karsilikli. dusunme olsa emin ol ,
08 Yorumla- +1 yıl
Beraber olurdunuz yazacaktim uykuya dalmisim uyanincada hemen yolladim eksim kalmis :)
- +1 yıl
Bosversene kim merak ediosa etsin taktikca kafaya hic bisey hallolmadigi gibi cektigin eziyet yanina kar kalio
- +1 yıl
Yazinin sonuna beraber olurdunuz yazacaktim
- +1 yıl
Kaliyordur ins
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=HEo3WmJcrjUbenden sana gelsin canım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ricalar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay falan ettim bıraktım kafamı toparlayınca ondan daha güzel şeyleri hakeden birsürü insan olduğuna karar verdim.
11 Yorumlaben merak etmiyorum ya :) hatta keşke gitsin başkasıyla çıksın mutlu olsun diyorum. benim yüzümden kimse üzülmesin
00 Yorumla4 sevgilimin 4 düde aldattı ne düşünücem ben onları insan olsalar zaten aldatmazlardı
08 Yorumla- +1 yıl
Demekki çok erkek tanıdınız onu anlıyorum burdan ben 4 kız tanıdım 4 düde aynını yaptı bence her erkek bir değildir mesela ben 3 yıldır kimse ile konuşmadım çok şükür zina da yapmadım bir kere evli bir kadın bana teklif etti ben onuda kabul etmedim nefsimle çok savaştım sonra bir kız buldum meger eskortmuş ona gidecektim derken namaza başladım bunları neden yaptım peki Önce ALLAH için sonrada eşim olacak insana saygımdan bence mesele cinsiyet değil karakter meselesi... Yaş 23 oluyor çocuk değiliz artık
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim Sizde haklısız birşey diyemiyorum sizede ama kurunun yanında yaşında yanması insanın zoruna gidiyor benim çok gitti bazen isyan çok ettim neden diye çünkü tam mutlu olucam diyorum bir ihanet da ortaya çıkıyor mesela şimdi siz çok iyi birisiniz ama inanın karşınıza sizi haketmeyen biri çıkıyor buna inanın ben dedim ki karşıma çok güzel olmasada kendine güzel biri çıksın yeterki insan olsun valla ömrümü ona adarım dedim ama malesef nerde bozuk insanlar var hep beni buldu
+1 yılNe halleri varsa görsünler inşallah hic mutlu olmazlar
12 Yorumlaeski yeni bir sevgili yok kimseyi merak etmiyorum ohh süper ya raadım :D
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim yok sadece hic eskimeyen sevgim var :)
03 Yorumla- +1 yıl
Vallah birden icimden geldi bende hayret ettim kendime :)
+1 yılEskiyi düşünmemek lazim boşverrr o merak etsin dimi ama :))))
02 Yorumla- +1 yıl
Merak etmediğini biliyoruz ama merak edilenler merak edenleri asla merak etmezler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılWhatsapp durumlarından takipteyim. Hala seviyor. Belli
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen.
+1 yılyolu bahtı açık olsun. merak etmiyorum o bir yolunu bulur elbette.
00 YorumlaHiç merak etmem doğrusu gitmişse bitmiştir kimle napıyorsa yapsın umrumda olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılHayatımda o kadar sorun varken geçmişte kalan bırını neden göz önume alıyım tekrardan tabıkıde hayır...
00 Yorumlahiç aklımda yokken fakültede karşıma çıkıp duruyor iyi keyfi yerinde
02 Yorumla
+1 yılBen seni merak ediyorum. Sen nasılsın kızım? İyi misin?
05 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum canım. Burada havalar çok soğuk, sıkı giyin üşütme.
- +1 yıl
Hastalıklı. Bana bulaşmadan ben kaçar. Bye.
en son evlendiğini biliyorum demek ki pişman değil demekti beni hiç iplememiş hayvan
00 YorumlaHala ona karşı biseyler hissetmiyorum ama evet merak ediyorum acikcasi
00 Yorumla
+1 yılgecmisiyle oyalanan gelecegini degil burnunun dibini bile goremez
01 YorumlaÇokta skmde ben geçmişi hatrlamam geleceğimdekine ihanet olmasın diyerek.
00 Yorumla
+1 yıltakip etmiyorum merakta etmiyorum aslında olay bitti artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya ne takip edecem önümüzdeki maçlara bakıyorum:)
00 Yorumla en son ayrıldığım çocuğun sadece ötekileri umurumda degil :D
00 Yorumla
+1 yılYok ya da belki bu soruyu görünce aklima geldi desem yalan olmaz))
01 Yorumla
+1 yılHepsine yol verdim. bir tanesini merak ediyorum ama
09 Yorumla- +1 yıl
Giderken kalbimide götürdü
- +1 yıl
Alıcam ama öcümü yakındır ,)
- +1 yıl
Lost izle lost, geçer hahahahha :D al sana intikam :D
- +1 yıl
Taktik şöyle ;Bu uçağa binmeye korkuyodu ben buna bir dizi önermiştim sonra bir veda etmeden gitti. Bende ona havacılıkla ilgili ne var ne yok türbülsnsıdır cartıdır curtudur hepsini mesaj ataıp o gün o uçağa binerken kalpten tahtalı köye göndermek ;)) @soran anlattıklarımdan bişry anlamıycaksın ama @avukatHanım1 fazlasıyla anlıycaktır :///
- +1 yıl
Asdjhfsgdsg
Benle sevgili olan benden sonra ya nisanlaniyor ya da evleniyor :))
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDilek Kurt / Mersin
Cok merak ediyorum ama ulasamiyorum bile artik ona...01 Yorumla
+1 yılAkan sular dönmez geri, tıpkı gençliğim gibi...
01 Yorumla
+1 yılİzi kalan takip edilir sadec
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem umrumdada degil acikcasi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Merak edemiyorum çünkü hiç sevgilim olmadı.)
02 Yorumla
+1 yılEski sevgili mi o ne yeniyo m ahahahah
00 Yorumlaonu o kadar düşünsem ayrılmazdım :D
00 Yorumla
+1 yılpisman olduguna eminim
02 Yorumla- +1 yıl
kendi kaybetti beni baglamaz
+1 yılhiç merak etmiyorum, isterse o etsin :)
01 Yorumla
+1 yılarada bir aklıma geliyor bir kaçı.
06 Yorumla- +1 yıl
evlenenleri mi sayim bekar olanları mı =))
- +1 yıl
72 :/
- +1 yıl
bende diyorum bazen...
+1 yılProfildeki senmisin ona gore konusucam
06 Yorumla- +1 yıl
O kardesinmi yoksa cocugunmu
- +1 yıl
Yani cocugunmu?
- +1 yıl
Anladim
Hayır giden gider gittiği gün benim için biter...
18 Yorumla
+1 yılevet hemde nasıl içim içimi yior
01 Yorumla
+1 yılEski sevgilim yokki :)
00 Yorumlaeski olduğundan umrumda değil açıkçası
01 Yorumla
+1 yılArtik onune bakmali kisi
08 Yorumla- +1 yıl
Profilindeki kucuk adam cok tatli :) allah bagislasin
- +1 yıl
Bugun yine karsilasmistik namus konusunda bir munakasa vardi ben orda gordugumde oglun zannetmistim :)
- +1 yıl
bir gerizekali ile tartismistin bende dayanamayip dahil olmustum :)
- +1 yıl
Hangi bolumu okuyosun?
+1 yılHayır takip etmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılHiç bir zaman etmedim etmem.
02 Yorumla- +1 yıl
Adı Üstünde "eski"
siz bu kafayla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz
01 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!