Hiç böyle uçuk kaçık ortamları merak etmediğimi fark ettim. Çok rahat bir ailede büyümeme rağmen içkiyi bile merak edip içmedim ilk kez evlenince içtim eşimle. (bk gibiydi bu arada)
Uçuk kaçıktan kastım klüp bar böyle yerleri hatta konserleri festivalleri bile merak edip gitmedim şimdi şimdi fark ediyorum. Eşim gidelim diyor da olay gitmek değil ergenken çoğu arkadaşım böyle şeylere özenirken bir kere bile özenip gitmemem çok garip gelmeye başladı. Hatta bir arkadaşım senin ailen gibi ailem olsa ohhhaaa neler yaparım demişti (onun ailesi inanılmaz katıydı) şimdi anlıyorum neler yapardım demek istediğini. Lisede bekar evinde yaşıyordum tek başıma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yasaklar cazip gelir insana sana yasak olmadığı için cazip gelmemiş 😀
Aynen ondan bence eşimle de konuşuyorum iyi ki yapmamıssın diyor aksk onun ailesi katı olduğu için o yapmış yine bir şeyler zaten bende o yapmış keşke bende yapsaydım diyorum 😂😂
boş ver pişmanlık duyma ne yapamadıysan eşinle yaparsın daha güzel olur 😀
Evet çoğu şeyi onunla yaptım hatta içki olayını iyi ki ilk onla yapmışım o kadar rezil oldum ki bir bardakta yamuldum 😅
Haha eğlenceli oluyor ama ben evlenmeden içmiştim ama eşimle ilk defa çok içtik sonu çok iyi bitmedi ama eğlenceliydi ve bende çoğu şeyi ilk onunla yaptım 😀
Evet iyi olmuş zaten böyle seyleri kocam olmayan bir erkekle yapmazdım ayık kafayla güvenmiyorum erkeklere sarhos hiç güvenmem sjjskdk
Erkekler zaten güvenilmez evet de ben kız arkadaşlarım ile yapmıştım 😀
İyi yapmıssın ajsk tadı berbat bu arada gepsinin
Biz içiyoruz eşimle arada sadece bir tanesini seviyorum ama oda yanına çok meze istiyor ya 😀
hangisi o ya ben sevmiyorum benimki beni kandırıyor geçen kokteyl yapmış sana limonata yaptım diyor getirmiş bir içtim içki bu dedim yok ya diyor rol yapıyor sjdkkdkd birde ben içince arabekse bağlıyorum hayatımda ilk kez ferdi tayfuru müslüm gürsesi içince dinledim ansksk ağlıyorum sürekli birde ilk içince tavuklu pilav diye ağladım gece yarısı tavuklu pilav söyledi sümüğüm içine aka aka yedim naksksl videomu çekmiş leş gibi ajajja
Rakı içersem bir tek o hem sarhoş etmez fazla hem sohbeti güzel oluyor 😀 sen kokteyl içersen öyle yamulursun
Askım denemek için her seyi içtim bir anda simdi o kadar carpmıyor ama hala bilmiyorum isimlerini şarap güzel bence
Şarap el yapımı denedim bazıları güzel evet
senin davranışın doğru.
Pişman değilim ama ufacık cılgınlıktan da bir şey olmazmış be yani hiç kızkıza toplanıp bir içki için demi benim arkadaslar yapardı ben yapmazdım ne olacak ki kızkıza bir de diğer arkadaslarm cok ucuk kacıktı
o tür yaşayanlar hiç bir zaman mutlu olamazlar sadece mutluluk oyunu oynarlar.
Eşimde aynısını dedi öyle seyler yapsan hiç mutlu olmazdın emin ol dedi hepte haklı çıkar neyse iyiyim ya cok mutluyum hayatımın en iyi dönemlerini yaşıyorum çoo şükür darısı herkese
Amin huzur ve mutluluk içinde kal.