Bugün kız arkadaşımla dışarı çıktık. Akşam eve geldik arkadaşım bana ona baktığını söyledi. Ona sorduğumda da böyle tepki verdi attığım tribi

bile görmezden geldi
Bugün kız arkadaşımla dışarı çıktık. Akşam eve geldik arkadaşım bana ona baktığını söyledi. Ona sorduğumda da böyle tepki verdi attığım tribi

bile görmezden geldi
Anladığım kadarıyla güven problemin var ben olsam bu konuda bunu yasamamak için baslı basına konusmayı denerdim. Kıskananilirsin ama trip atmak çok saçma ve ergence durmus. Adama bunu neden yaptığını sormana verdiği cevabı da bana kalsa tatmin edici doyurucu bir cevap değil. Merak ettiysen git defol istediğin kıza bak burada arkadasımlık sorun yok senin kızlara bakman sorun ve seni bu ihanetin (arkadan çevrilmiş iş ile ) yollarımızı ayıralım de
"Kızı öyle bir anlattın ki merak ettim" nedir ya? Sen istersen dünya güzeli de gene de merak edemez etmemeli. Senin trip atmanı da umursamamış ne var bunda merak diyerek gecistiriyor. Arkadaşının profili herkese açıksa kızı stalklamis olabilir. Sende normal her zaman ki gibi tribini atıp bir tepki göstermediğin için rahat. Bence tepkini göster.
Gereksiz şeylerden sorunlar üretip bunu sevgiliye sunmak ilişkinin gidişatını etkiler. Arkadaşının hikayesine bakabilir herkes herkese bakıyor bunda bir şey yok. Eğer sevgiline güvenmiyorsun o zaman ilişkini gözden geçir
Ya bence az bile yapmışsın sen bu konuda bir şekilde rahatsız olduysan mutlaka altında bir şey vardır çünkü kadınlar hisseder. Ne diye bakıyor yani saçmalık.
Cevap
19Cevap
kıskançlıktan kudurmam için bir sebep resmen gerçekten hangi duayı etmeliyim YarabbelAlemin gözünün asla arkada kalmayacağı ve benden başka kadınlara gerçekten mesafeli olacak erkek için 🥺 gene tiksindim bu gece de erkeklerden uyuyabilirim
Dimi kimse beni anlamıyor abi neden en yakın arkadaşımı merak edip storysine bakarsın ki deliriyorum uyuyamıyorum kudurdum
o kadar bensin ki ben senin yerine bile kıskandım şu an 😂 ya arkadaş anlamıyorum ya neden kimse birbirine ait kalamıyorrrr
mesela bak ben sevdiğim kişi bana arkadaşını övgüyle anlatsın isterse merak bile etmem bunlar üşütmüş
Bide trip attım görmezden geldi bir sorun mu var diye bile sormadı çünkü sorunu bildiği için. Bu erkekler kapatılsın ya
aslında gördü ama hasır altı ediyor erkek kafası işte 😀 yok sanki orada konuyu bilmemezliğe gelince sen de unutacaksın onu gibi 😂
Takipleşiyorlar mı? Eğer öyleyse bakabilir yani ama burada erkek arkadaşının verdiği bir cevap dikkatimi çekti " kızı öyle bir anlattın ki merak ettim " demiş ve sende sorgulamak yerine triplenip es geçmişsin. Ayrıca senin triplerini hiç umursamamış aşkım aşkım demeye devam etmiş. Bir de şu var ilkinde diyor ki yorumlarda karşıma çıktı? O nasıl oluyormuş? Bakınca bir bçk olacağı yok ama erkek arkadaşının yazdığı cümleler biraz garip geldi bana.
Bence haksızsın. Neden kıskandın ki bende sırayla izlerim ayırt edip bakmam muhtemelen öyledir.
Ayrıca arkadaşın sevgilinin hesabında neden ekli bu kadar kıskançsan?
Kız arkadaşına mi güvenmiyorsun erkek arkadaşına mi?
Arkadaşımlık bir problem yok ki ben sevgilime güvenmiyorum
Anlatırsan bakar , ben baksam benimkinin umrunda olmaz hatta bakım falan derim yani sallamaz sorun sende
Bakmakta bırsey yok.. Nıyet onemlı.. Yanı yavsarsa sorun
derde bak awk :d adamı sanki kızla yatakta basmışsın gibi
Arkadaşınla dışarı öıktığın için ne yaptığınızı merak edip bakmış önemli bir şey yok burada
Yakın arkadaşım diyorsun yanyana da mı gelmeyecekler storye baksa ne olur Hayır yani dışarıda yanyana geldiklerindede kıskan o zaman
Sen cok agzina aldigin icin kizin ismini bilerek bakmiş
Belki senin yakınında olduğu için merak etmiştir. Ben de sevgilimin arkadaşlarının kim olduğunu merak ederim kız erkek fark etmez.
Arkadaşın da hemen yetiştirmiş 🧐
Gizlemeyiz ki
baktı diye trip mi atıyorsun?
Evet neden bakıyor ki?
Çocuk seni s*klememis
ee nolmuş bunda
kızı takip etmiyor hesabına girip stalk yapıyor resmen bence çok saçma
kız arkadaşına sorabilir zaten kız arkadaşı o kızın fotoğrafını atmıyorsa istemediğindir kendisi nie bakıyor ki ya ya da diyebilir kız arkadaşına baktım vs diye hiç hoş bir durum değil bence
Memleketi satsa bu kadar kötü olmazdı idam etmeli
güvenmediğin birisiyle neden sevgilisin?
Kiz acik falanmi giyinmisti
Neymiss etrafından cok bahsetmiycekmissin
Bakabilir ne var bunda
Senin story yok muydu?
Ne boş insanlarsınız ya
Demekki merak uyandırdı yani bakmasının sebebi bu. Buna sinirleniyorum ben
Sosyal medya dediğimiz şey zaten başlı başına bir merak sen neden mesela aileni arkadaşlarını takip ediyorsun paylaşımlara bakıyorsun gibi
Ama ne güzel bişey yapmış
takip etmeden bakması kötü olmuş 😂
Kızı merak ettirmişsin.:D
aldatıyor seni
Bakınca ne oluyor
Başka kızları da merak ediyor yani
Bağladığın yere bak ya. d boşuna büyütüyorsun
Ne var bunda
Ne alaka jdjd
Etkilenmiş olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?