Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada size çemkirmiyorum sonda biraz tepkimi anlatmisim size yanlış anlamayın yani
Aşkolar bir kaç gündür sevgilimle uzağız onunla güzel zamanlarimizi düşündüğümü ve yenilerini tekrardan yasamak istedigimi onu da özlediğimi söyledim sonra o da beni özlediğini vs. Söyledi sonra dedimki ona iste şu gün evime geçmeyi düşünüyorum uygun bir zamanda buluşur özlem gideririz dedim o da kabul etti tabiki ama sonuçta erkeksiniz yani ne kadar zeki bir erkek olsa bile bu tür seylerde beyin devre dışı oluyor çoğunda o bakımdan evet basbasa kalmak istedim ama bu ev bulusmasi gibi degil yani oturup bankta cekirdek citleriz romantik bir yürüyüş yapariz mesela bu da özlem gidermek sonuç olarak her neyse bu sekilde soyledim ona hatta en son güldüm anlaştık dedim kalp yolladim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emin ol dediğin gibi anladı ev buluşması olarak anladı o gelmeden Bi şekilde belirt durumu dolaylı yoldan sonra hayal kırıklığı olmasın 🙂
Ya şöyle bisey var mesela dışarda buluşuyoruz sıkıntı yok sonra zaten birlikte uyuyoruz gecesinde ha cinsellik yasayip yasamamak bana bağlı benim elimde yani ama bu sekilde ben bulusma gunu ya da konusurusak falan derim beni gezdir tozdur
Eğer kafası çalışan biriyse dışarıda buluştugunuz da ters yapmaz ya da bozulmaz onun seni gezdirmesi yedirmesi içirmesi kendine olan Bi yatırım gündüz o seni memnun eder akşam sen onu ama işte kafa çalışıyorsa
Yani tabi mantığında öyle ama bir duygusal beklentim var o da duygusal yaklasiyor onu gözlemliyorum konustuk aramizda bunları ama tabi ilerde ne olur bilemem erkek milleti yani ne zaman ne yapacağı hic belli olmaz evlilik teklifi almadan cokta guvenmeye niyetim yok benim sahsen
Bak 3 yıl beraber oldugum insanla ayrıldım sonra 4, ay sonra tekrar barıştık bir hafta onun şehrinde kaldım her gün işinden aldım yedik içtik hediyeler şunlar bunlar Bi kez bile dokunmadım sonra işime döndüm yıllarca bişeyler yaşadıgım insanla böyle oldum neden her şey o değil evet güzel bişey ama karşı taraf buna yanaşmadıysa ben hiç yanaşmam ama ne oldu Bi sonraki buluşmada fazlasıyla oldu (not yinr ayrıldık 🤣
Anladım ee yani şimdi bizim hakkımız da da hayırlısı
Aa birde bisey sorucam sana
Sor
Erkek arkadasima mesaj atmayi cok sevdigimi vs soyledim ona sık sık gunaydin iyi geceler napiyosun mesajlari atıyorum son birkaç gündür merak edince de yaziyorum bir gün yazmasam nasil olur acaba sasirsin biraz ise yarar mi
İnsan bişeye alışınca ister istemez alışırız mesajı kesersen ister istemez afallar ve arkasını arar niye böyle oldu diye
Yani aslında çok yeni basladi ama tabiki afallar güzel olur tepkisini görmek isterim
Sende az değilsin ha sevgilin varken eskiye niye yazıyorsun ki
Sevgilim yoktu benim şuanki adam eski takildigim erkekti bende onu aşka dönüştürmek istedim * belirli kurallarım arzularım vardi ve kazanilmasi gerekilen guven vardi ikimizde isteklerimzii koyduk tartiya o sekilde yani
Anladım umarım iyi olur
Yanlış anlamis gibi duruyor insalkh anlamamistir
Daha önce seviştiyseniz yanlış anlar
Himmm yani olursa olur ama dediğim gibi disarda da özlem giderilir en iyisi ben ona beni gezdirmesini söylerim
Umarim senin dedidign gibi anlamıştır 🤣
Sen ne anlardin
ilk basta isin icine ev girince ve basbasa kalip ozlem. giderelim diyince aranızdaki iliskiyi bilmiyorum ama bir karpuz kabugu dusmustur aklina 🤔
Ee zaten neyse o gün gelsinde ben beni dışarı çıkar derim
😅 aynen.
Yanlış anlaşılmaya gayet açık bir teklif
Daha önce sevişmediyseniz yanluş anlamaz
Sevistik iste sonra bizim olaylar oldu araya mesafe girdi bu bana tekrardan geldi ama bu ilişkiyi aska cevirmek istiyordum ben sonra kendimi agirdan sattim naz cilve yaptim cinsellik onun istedigi zaman degil benim istedigim zaman oldu neden? Çünkü a* bende dışarda bulusuyorduk mesela egleniyorduk o gün romantikte oluyor genelde sonra bana gelmek istiyor koşturuyor pesimde geliyor kalıyor ben istediğimde oluyor o da kısa süreli yani