Evlilik teklifinin nasıl ve nerede olduğu senin için önemli midir?
Evlilik teklifinin nasıl ve nerede olduğu senin için önemli midir?
Benim için önemli değil aslında çok çok saçma bir yer de olmaz zaten :d ama ben romantik olmasını isterdim mesela sinemada teklif etmek isterdim ya da onun gibi bir yer deniz kenarı da olabilir. ama insanların fikirleri farklıdır. kararsız kalıyor çoğu insan altı üstü teklif edecekler. İlişkinizde anlamlı bir yere sahip olan bir mekanda teklif etmek, romantik bir atmosfer oluşturabilir. İlk buluşma yeri, favori restoranınız, bir plaj veya bir dağ tepesi gibi mekanlar düşünebilirsiniz. Bir konser, tiyatro gösterisi veya sanatsal bir etkinlik gibi özel bir etkinlik sırasında teklif etmek, unutulmaz bir deneyim yaratabilir. Bir tatil veya seyahat sırasında teklif etmek, unutulmaz bir anı yaratmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, romantik bir şehirde, plaj tatilinde veya dağda kamp yaparken teklif edebilirsiniz. İlişkinizi yansıtan özel bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Örneğin, bir piknik organize edebilir, evde romantik bir akşam yemeği hazırlayabilir veya size özel bir anlamı olan bir etkinlik düzenleyebilirsiniz.
Cevap
3Cevap
bu reelsteki gibi evlilik teklifi almayan da teklif aldım demesin bi zahmet 😂😂😂😂 kendi kendime katıldım gülerken ha 😂
ama adam mısın? ı bitişik yazmış 🥺
neyse soruya ciddi cevabım ben hiç sevmem alengirli gösterişli konfetili vs teklifleri bana aşırı yapmacık geliyor mesela başbaşa olmalıyız hiç bişey yapmasın benimle evlenir misin desin kâfi
bu arada benim bi arkadaşıma sevgilisi sevişirken evlilik teklifi etmişti ahahhahahahahahhahahahah adam artık neresinden çıkarttıysa bilmem sevişirken yüzüğü çıkarıp evlen benimle demiş 😂😂😂😂 bir de buna çok gülmüştüm ha bak aklıma geldi
Oha ya şok oldum adam resmen her anlamda emin olmak istemiş karar vermek için 😬
bak şu an da aklıma geldi kahkaha attım hatta bana anlattığı zaman unutmuyorum arkadaşımın balkonda oturuyorduk gülerken gözlerimden yaşlar gelmişti 😂😂😂
sonra şu soruyu sordum
peki yüzüğü neresine gizlemiş? 😂😂😂😂😂
Aklıma kötü kötü şeyler geliyo şu an 😃😃😃😃😃
arkadaşımda dedi ki bende bilmiyorum nerden çıkardı aniden yüzük vardı elinde 😂😂😂😂😂😂 ahahahahahha ahahahahahahahahah kihkih 😂😂😂
Ozaman akıllardaki tek seçenek netlik kazanıyor 😃😃😃😃😃😃 evlendiler mi peki 😃
evet evlililer şu an 😂 zaten bekarken anlatmamıştı evlenince anlattı bunu 😂 akabinde şu soruyu sordum sizin çocuklar baba anneme nasıl evlilik teklifi ettin diye sorarlarsa kocan ne diyecek? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😃😃😃😃😃 oturup seyretmelik bir diyalog olur kesinlikle 😃😃😃😃 yalnız aşırı orjinal Allah mutluluklarını artırsın 😃
arkadaşımda inan ki bilmiyorum arada nasıl bahsederiz diye aramızda konuşuyoruz vs diye kendisi de katıldı gülmekten 😂😂 ama orjinal teklif bak hakkı yenmez 😂😂😂
Amin :)
Orj güzel teklifler alırız biz de inş çocuklarımıza keyifle anlatırız 😬
bu şekilde alırsam çocuklarıma ben evlilik teklifi almadım derim şahsen 😂😂😂😂 anlatsan anlatılmaz be
Çocuğun psikolojisi bozulur allah korusun çok zararlı 😃😃
önce benim psikolojim bozulurdu çocuktan önce bence o yüzük neresinden çıktı diye 😂😂😂😂😂😂😂
😃😃😃😃😃😃 cevap: aşkım... sakladım en makul yer orasıydı 😃😃😃😃😃
ahahahahahaha valla benimde aklıma gelen 😂
Bize bunu önemli hissettiren kadınların beklentileridir.
Nerede olursa artık
Boş iş
Tc erkeği yanıltmıyor
Kuzum evliliğin devam etmesi için kalıcı olan şeylere bak geçici olanlara değil
Bunlar hoş ve ince hareketler mutlu eder
Sadece bir anlık mutluluklara takılmayın yine de siz bilirsiniz
Bir anlık mutluluk değil o etkisi karşılıklı saygı çerçevesinde bir ömür sürebilir
Evet önemli
Evet önemli.
En İyi Cevap