Sizce evlilik teklifi önemli mi?

Kizlar naber baslikta belirtigim gibi sizce onemli mi benim 2 yillik ilskim. var nisanliyim nisanlim bana nisandan sonra evlilik teklifi yapmadi yapmayinca ben kendi agzimla istedim hep bana romantik seyler izletip imreniyodu.. daha sonra bu olayi buyuttum ve telafi edicem dedi ozur diledi sonra telafi etti dicem ama tam sayilmaz cunku bir akrabanin evinde odada yanlizken bana yuzugu verdi eseklik ettim telafi etmek istiyorum dedi ama benm amacim."benimle evlenirmisin" lafini duymakdi ama okadar terledi utandi skldi ki soyleyemedi ben kirildim. ama sarildm sadece belli etmedim simdide kafaya takiyorum cevremde romantik seyler gorunce edince sanirim omur boyu bu lafi duymadigim icin icimde ukte kalicak.. yakinda nikah masasina oturcaz bunu bana sormadan nikah masasina bemi oturtmasi cok zoruma gidiyor..

beyler : yanlis anlamayin ben yuzuk derdinde degldim o yuzugu vernce ben susarim veya uzuntum gecer sandi halbu ki ben benimle evlenirmisin lafini hep bekliyodum hani herseyn ilki herseyn bir heycani olur ya cevremde gordukce icim hep burkuluyor 😢 nikaha 4 ay var hala o lafi duymadim en son bir patlama yasadim patladim ona o lafi duymazsam nikaha gelip imzalamicam dedim😢
Sizce evlilik teklifi önemli mi?