Delinin biri peşimi bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

2 ay önce adamın birisi bana falcıyım diyip yazdı. Bu işte çok profesyonel olduğunu söyledi. 20 bin kadar takipçisi vardı. Fal bakmak için buluşmaya karar verdik. Buluşunca bana "ben aslında falda çok iyi değilim, spritüel enerji uzmanıyım, fallarım %50 çıkar %50 çıkmaz" dedi. Ben de ona fal baktım. Memnun kaldı. Ama onun baktığı faldan hiç memnun kalmadım. Zaten konuşmayı bilmeyen patavatsızın tekiydi. Amaç sadece fal bakmaktı ve kesinlikle flört falan olmadık, adama hiçbir şekilde umut vermedim. Sadece bir kez buluştuk, o da fal için. Sonra adam uzun uzun mesajlar atmaya başladı. Kısa cevaplar verdim ben de her seferinde. En sonunda konuşmayı kesmek istediğimi söyledim çünkü aşırı derecede rahatsız oluyordum. Israrla mesaj atmaya devam etti. "Attığım duruma baktın umutlandım" gibi saçma sapan şeyler söyledi. WhatsApp'tan engelledim başka yerlerden ulaştı. Başka uygulamalardan da sürekli numaramı sorguluyor ve bildirim geliyor. Rahatsız olduğumu söylüyorum, s.. git dedim en sonunda ama düşmüyor yakamdan. Elimi vermediğim halde kolumu kurtaramadım. Nasıl kurtulabilirim bu illetten?

Delinin biri peşimi bırakmıyor. Ne yapmalıyım?