Önce ailesinin rızasını almayı dene. Vermezseler kaçırırsın. Kendi tarafınla kötüsün madem kız tarafıyla da kötü olmayın. Onlarda bir nevi ailen olacak senin.
Benim kimsem yok.. babamı hiç sevmem ölse cenazeme bile gelmesin. Annemde bir kere nişanlandım ayrıldım kızdan 10 sene geçti kızı istemiyordu. Şimdi birini isteyecek kimsemin olacağını düşünmüyorum.. bu konu yüzünden evde bugün kavga çıktı ya evlenmem lazım ya da evi barkı ayırıp gidecem buralardan
Ben kendime güvenirim yani işinde gücünde ailelerin bana ters yapacağı durum yok ama benim inan ailem var ama hiç yok gibiler kafayı yemek üzereyim. Pes edeli 10 sene oldu ama artık evlenip çekip gideyim görücüde olsa kör topalda olsa dulda olsa birini isteyip alacam . Ailem yok dula mi kaldın yok bu kız böyle şöyle falan derken hayatımı mahvetti.. nişanlandim daha önce düşman oldu hepsi şimdi kimsesiz biriyim
Teşekkür ediyorum.. maalesef çok zor birini sevdim 10 sene bekletti beni diyor arkadaşça seviyorum.. ailem zaten kendi sorunlarını çözemiyor. Yaşım 32 . Artık hevesim kalmadı evlenmeye ama cikmazdayim bu gönül işinde görüşün için teşekkür ediyorum
Bugün oy kullanmaya gittim çıkışta 65/70yaslarinda bir karı koca gördüm kadının eli titriyor ya adamla el ele tutuşup bir birlerine destek olarak kol kola oy kullanmaya gelmişler di.. biz nezaman sevip sevilcez bilmiyorum. Benim istediğim hayal ettiğim sevgide öyleydi şimdi koskaca hayal kırıkliklari icindeyim
En İyi Cevaplar