Aşk İlişkileri Kredi çekip sevgili ile tatile çıkmak mantıklı mı? Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevgilim olursa kredi çekip onu tatile götürücem. Canım sevgilim , bitanem 😂😂💅 Kredi çekip sevgili ile tatile çıkmak mantıklı mı? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevgilim olursa bende düşünüyorum kredi çekmeyi :D ama olursa da çok çok uzun zaman sonra olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır, önce aç karnınızı doyurun, kredi çekip tatile gidip sevgilinle sevişicen, onun osuruk kokusunu çekecen, yazık sana 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sonra terk etsin göre girsin o borç 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgilim olursa bende düşünüyorum kredi çekmeyi :D ama olursa da çok çok uzun zaman sonra olur.
Hayır, önce aç karnınızı doyurun, kredi çekip tatile gidip sevgilinle sevişicen, onun osuruk kokusunu çekecen, yazık sana
Gayet mantıklı bana göre
Sonra terk etsin göre girsin o borç 😃
Bana göre değil kuzum.
Değil mantikli
Beni goturebilirsin
Mantıklı değil
Değil😅
Değecekse mantıklı
Mantıklı gelmiyor.
Sacma