2 yıldır cezaevinde, daha 3 yılı var bekleyemezdim yakın bir arkadaşı önce sahip çıktı sonra birbirimizden gerçekten hoşlanmaya başladık. Şu an bir kızımız var duysa çok kötü şeyler olabilir sizce ne yapmalıyız çevremiz kınadı ama yerimizde olmadıkları için anlayamıyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yıl bekledim ama gerçekten beklemek o kdr zor ki ben de bir kadın olarak her anlamda ihtiyaçlarım var.
Sevgilim cezaevindeyken en yakın arkadaşıyla evlendim hâlâ kendimi affedemiyorum, ne yapacağım?
Başka bir şehre... Ama önce bir yol denemelisin. Açık görüşüne git. Ve evlendiğini söyle. Hayat de! Ayakta durmak zor de! Seni seviyorum falan demek sakın. İçerde kalacağı yıllarda bunu hazmederse sorun olmaz. Sizi bir daha rahatsız etmez.
O biraz uçuk bir seçenek. O kadar tırsma.. Önce dediğimi yap ya da kocan yapsın. C evi ortamı farklıdır. haberi alınca biraz arabesk takılacak. Kendini hançerlenmiş hissedecek. Arkadaşlarıyla dertleşecek. Ona akıl verecekler. Napsaydı kızacğız seni mi bekleseydi hayat zor be, iyi yapmış diyecekler... 3 yıl var. Sonunda kabullenecek ve saygı duyacak! Çıktığında belki bir trip yapar hepsi bu.. Racon bunu gerektirir.
Bak kızım, senin gözünü çok korkutmuş olabilir. Ama sadece seni korkutur. O işler öyle yürümez. Artık evli bir kadınsın. Ve kocan seni sonuna kadar korumakla mükellef...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayrılın o zaman
Duyarsa kötü sonuçlar doğar
bir şey yapma eski eşine söyle onu en yakın arkadaşıyla evlendiğini ve eski eşini rahat bırak onu rahatsız etmeyin. Bu kadar ve iyi hayatlar..
Eşim değil sevgilimdi
Yakın arkadaşıyla evlendigimi söyleyemem delirir
Söyle er ya da geç bilecek zaten.
nereye gidebiliriz güvenli bir ülke ya da şehir
Ülke olarak Amerika
Türk filmi gibi ikiyerden aynı anda darbe yemiş bide cezaevinde çok kötüsünüz çok
bekleyemezdim
Başka biriyle evlenseydin özelliklemi en yakın arkadaşını seçtin
Hayır bana çok yardımı dokundu, çok destek verdi kendisi zaten önce hoşlandığını söyledi. Ben de zamanla sevdiğimi anladım
Cezası kaç yıl eski sevgilinin
5 yıldı
3 yılı var
3 yıl sonra bide intikam yüzünden yatacak desene
Başka ülkeye gideceğiz
Bulamaz
Yazık vallahi ama neriye gidrrsen git bulmak isterse bulur kafaya koyarsa
Çıktığında ortalıkta dolaşma.
Nereye gidebiliriz eşim de tedirgin. Yakın arkadaşıydı çünkü
Başka bir şehre... Ama önce bir yol denemelisin. Açık görüşüne git. Ve evlendiğini söyle. Hayat de! Ayakta durmak zor de! Seni seviyorum falan demek sakın. İçerde kalacağı yıllarda bunu hazmederse sorun olmaz. Sizi bir daha rahatsız etmez.
Şehir değil ülkeye gitmeliyiz, duyarsa çok kötü olur çok belalı birisi
O biraz uçuk bir seçenek. O kadar tırsma.. Önce dediğimi yap ya da kocan yapsın. C evi ortamı farklıdır. haberi alınca biraz arabesk takılacak. Kendini hançerlenmiş hissedecek. Arkadaşlarıyla dertleşecek. Ona akıl verecekler. Napsaydı kızacğız seni mi bekleseydi hayat zor be, iyi yapmış diyecekler... 3 yıl var. Sonunda kabullenecek ve saygı duyacak! Çıktığında belki bir trip yapar hepsi bu.. Racon bunu gerektirir.
O böyle değil işte
Bak kızım, senin gözünü çok korkutmuş olabilir. Ama sadece seni korkutur. O işler öyle yürümez. Artık evli bir kadınsın. Ve kocan seni sonuna kadar korumakla mükellef...
evet öyle
Nereye gidecekseniz gidin. Ama bu dediğimi mutlaka yapın. Yüzleşmek istemiyorsanız mektup da yazabilirsiniz.
Kendi adres bölümünüze başka bir muhit yazın.
Ama yüzleşmek en iyisidir.
Karakter meselesi
beklemek çok zor çıkar mı o da malum
Arkadaşıyla evlenmen doğru değil sorun bu
bana çok yardımı dokundu, çok destek verdi kendisi zaten önce hoşlandığını söyledi. Ben de zamanla sevdiğimi anladım
Vayy peynir vay 😂
kes sesini terbiyesizleşme
Ne güzel