Ulan madem yakışıklısın niye buraya gelip talip arıyon bakan mı yok reelde sevgilin niye olmadı derler adama. Bu mal bide beni engellemişti tabi çok sonra farkettim dur hi laf sokiyim de çıkmasın 😂 Allah’ın shrek tiplisi, boy yok eli de küçük burnunu da yamultmuşlar sanırım döve döve, bide sarışın arıyor vasat. 1.65 doğru olabilir ama daha kısaları makbul sana. Ayrıca benim gibi kızlar sana hiç bir zaman bakmayacak şimdi otur kudur çirkinim triplerine devam yallah engel 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gittim geldim hala gizliden troll takılıyorsun hangi okulda oy verdiysen oranın girişinde bekle kriterlerine uyan çıkar illa
Cjfjf sen kimsin
Tanışıklığımız yok troll sorularına denk gele gele aşinalık oldu buradan yarışmacılara başarılar dileyeyim
saol canım
Sanki çirkinim kimse bakmıyor diye nasılım paylaşıyordun en son
Ulan madem yakışıklısın niye buraya gelip talip arıyon bakan mı yok reelde sevgilin niye olmadı derler adama.
Bu mal bide beni engellemişti tabi çok sonra farkettim dur hi laf sokiyim de çıkmasın 😂
Allah’ın shrek tiplisi, boy yok eli de küçük burnunu da yamultmuşlar sanırım döve döve, bide sarışın arıyor vasat.
1.65 doğru olabilir ama daha kısaları makbul sana.
Ayrıca benim gibi kızlar sana hiç bir zaman bakmayacak şimdi otur kudur çirkinim triplerine devam yallah engel 😂
:D :D
10 cm uzunum diğer tüm kriterler sağlanıyor 😅
175 misin dnjf
Evt shsjs
gizlisin mk nasıl yazayım
bekle atayım :D
Aha geldi kral 😃 Hala trolluyon mu kanka?
Öyle knk djdjc
Kdkdkdkdkdkd Kolay gele
Sağol knk djx