Aşk İlişkileri Sitede kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı birini nasıl bulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mıdır onun gibi aşırı yakışıklı adamBoyu 180 190 arasıBen esmer 148 boyundayım Güncellemeler+1 yıl Aise255 presso? Güncellemeler+1 yıl Bunlar ciddi mi ay ben şok 🙄🙄🙄 Sitede kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı birini nasıl bulurum? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Ben varım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana da bakmam u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende sana bakmam Soran +1 yıl O yetkin yok zaten u Barış_LonelyForever +1 yıl Senin de o yetkin yok zaten.
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ilk sevgilim o şahsın Bursa şubesi istersen iletişim bilgilerini verebilirim 😂 en azından peşimi bırakır 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'u KS kullanmaya ikna ederek :( 0 0 Yorumla
burak18965 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Taze bitmiş bu iş. Olmuyor ha sen saz çalıyorsun... 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Hahahha otomatikman fizik konunlarını yenmiş olursunuz sevgili olmasanızda 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Ohooo buradakilerin yanında Kıvanç halt etmiş 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ziki kadar boyun olmuş oluyor sun nasıl bu kadar uzun istiyebiliyosun bakmazlar ki sana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hahahha :D 1.48 isterken bari dengi denginize birisini isteyin 1 1 Yorumla yusufdmn +1 yıl 1.55 bile fazla Yorumla
Sehzade_Selim1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hahhaha eziğe bak hem boyu bücür hem yakışıklı uzun istiyor mala bak hele :D 2 0 Yorumla
Aise255 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu adam bir tek bana mı itici geliyor ya 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sana geliyor bana gelmiyor Yorumla Aise255 +1 yıl Djjddjdjjd ne mutlu ozaman bana Yorumla Soran +1 yıl Aise bekle bir dk seninle alakalı bişey yapacam Yorumla Soran +1 yıl @presso Yorumla Aise255 +1 yıl Bu ne kız Yorumla Soran +1 yıl Aise bekle Yorumla Aise255 +1 yıl Ne alaka anlayamıyorum presso neeee Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl vardır heralde 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İsim verrr Yorumla Soran +1 yıl @presso sen de yakışıklı değilsin Yorumla Soran +1 yıl Çirkin olduğunu illaki kanıtlamam için nasılım da seni mi paylaşıyım, birde iyi Dalga geçsinler istiyon her halde Yorumla Soran +1 yıl Aise seni sordu presso Yorumla Soran +1 yıl Seni sordu balla Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara bak Yorumla Soran +1 yıl Dm den sordu seni Yorumla Soran +1 yıl @Aise255 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlar da var kendisi zaten Yorumla Soran +1 yıl Bak görüşlere Yorumla Soran +1 yıl Sordu seni önceden tanıyormuş Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl @presso bu qöttten bacaklı seni kekliyor 😂 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. 1.80 boyunda esmer fit vücutluyum ama sana bakmam 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Esmer beğenmiyorum zaten tıpış Yorumla Soran +1 yıl Kıvanç dedim ben Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Ksybol bacaksız Yorumla Soran +1 yıl Birde engellemiş hasbam Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Hayır engel listesi temiz Yorumla Soran +1 yıl Emin misin engellediğiniz ve engellediğiniz üye yorumu diyor Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Sen beni engellemiştirsin mal Yorumla Soran +1 yıl Bende engellemedim serefsiz hakaret edip durma bana Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Kucukcadikikicik senin hesabın mı Yorumla Soran +1 yıl Of sus yazma Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Kes lan zerzavat Yorumla Soran +1 yıl Ezik kucukcadı nın gütünü yeee vıcık vıcık dışkı iğrenç Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Sus lan skrmm çeneni de ağzına boşalarım. Dlömü diş beyzlatıcı olarak kullanırsın Yorumla Soran +1 yıl Ananın a, mına geri gir ve sus ezikkk Yorumla
AlemdagPolat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Knk bi dahakine daha iyi çalış olmamış 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kim ne yapsın lan seni yer cücesi. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Müthiş bir özgüven 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bulamazsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Var ama tipi güzeller burada bana bakmazlar mı😥 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok uyumlu olursunuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben varım
Sana da bakmam
Bende sana bakmam
O yetkin yok zaten
Senin de o yetkin yok zaten.
ilk sevgilim o şahsın Bursa şubesi istersen iletişim bilgilerini verebilirim 😂 en azından peşimi bırakır
Kıvanç Tatlıtuğ'u KS kullanmaya ikna ederek :(
Taze bitmiş bu iş. Olmuyor ha sen saz çalıyorsun...
Hahahha otomatikman fizik konunlarını yenmiş olursunuz sevgili olmasanızda
Ohooo buradakilerin yanında Kıvanç halt etmiş 🤣
Ziki kadar boyun olmuş oluyor sun nasıl bu kadar uzun istiyebiliyosun bakmazlar ki sana
hahahha :D 1.48 isterken bari dengi denginize birisini isteyin
1.55 bile fazla
hahhaha eziğe bak hem boyu bücür hem yakışıklı uzun istiyor mala bak hele :D
Şu adam bir tek bana mı itici geliyor ya
Sana geliyor bana gelmiyor
Djjddjdjjd ne mutlu ozaman bana
Aise bekle bir dk seninle alakalı bişey yapacam
@presso
Bu ne kız
Aise bekle
Ne alaka anlayamıyorum presso neeee
vardır heralde
İsim verrr
@presso sen de yakışıklı değilsin
Çirkin olduğunu illaki kanıtlamam için nasılım da seni mi paylaşıyım, birde iyi Dalga geçsinler istiyon her halde
Aise seni sordu presso
Seni sordu balla
Yorumlara bak
Dm den sordu seni
@Aise255
Yorumlar da var kendisi zaten
Bak görüşlere
Sordu seni önceden tanıyormuş
@presso bu qöttten bacaklı seni kekliyor 😂
1.80 boyunda esmer fit vücutluyum ama sana bakmam
Esmer beğenmiyorum zaten tıpış
Kıvanç dedim ben
Ksybol bacaksız
Birde engellemiş hasbam
Hayır engel listesi temiz
Emin misin engellediğiniz ve engellediğiniz üye yorumu diyor
Sen beni engellemiştirsin mal
Bende engellemedim serefsiz hakaret edip durma bana
Kucukcadikikicik senin hesabın mı
Of sus yazma
Kes lan zerzavat
Ezik kucukcadı nın gütünü yeee vıcık vıcık dışkı iğrenç
Sus lan skrmm çeneni de ağzına boşalarım. Dlömü diş beyzlatıcı olarak kullanırsın
Ananın a, mına geri gir ve sus ezikkk
Knk bi dahakine daha iyi çalış olmamış
Hobbitler Süpermen peşinde
Kim ne yapsın lan seni yer cücesi.
Napsin seni öyle erkek
Müthiş bir özgüven
Bulamazsın.
Var ama tipi güzeller burada bana bakmazlar mı😥
Büyüyle
Çok uyumlu olursunuz
Hoşt
Ben.