Aşk İlişkileri Soyle bir sevgili nereden bulabilirim? iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor tam olarak soyle bir sey istiyorum min 175 boy karakteri oturmus bakimli Soyle bir sevgili nereden bulabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Vardır buralarda 0 1 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl hic zannetmiyorum
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Elimizde ondan kalmadi ya, siparis verelim ama bunlarin fabrikasyonlarinda kucuk sorunlar var genelde defolu cikiyorlar soylemedi demeyin3-4 haftaya gelir, geldiginde sizi arayalim ister mi siniz? 0 4 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl ne gibi defolar Yorumla denklem2a +1 yıl Genelde bencilligi fazla anlayisi kit kalmis oluyorlar 😂 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl koc burcu degilse sorun yok Yorumla denklem2a +1 yıl Siparisiniz alinmistir hanfendi 😇Ben beklentileri karsilamiyorum yoksa ben varim diyecem de ne boy uyuyor ne de gorseldeki karad "karakterliyim" 😅 Yorumla
10bykrst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır yani böyle erkekleri seven bir tük kızının olması beni şaşırttı. Genelde hanzolara bakıyolarda 0 2 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl kizlar babalarina benzeyen erkekleri severmis ondandir Yorumla 10bykrst +1 yıl Üff bu kız çok fena laf koyuyo. Yorumla
rahmi59 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Resmimi koysam bu kadar olurdu yani baya beni tarif etmişsin 😂 Ama 6 yaş var aramızda be kardeşimilla vardır buralarda çıkar şimdi delikanlılar😂 0 2 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl aynen dayi baya sen Yorumla rahmi59 +1 yıl Ohadayı da demeyin de orta yaş bunalımına sokmayın beni Yorumla
Mrscladio Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Bulursun ya İstanbul koca şehir illa ki çıkar karşına 0 10 Yorumla Mrscladio +1 yıl Benimde hemen bulursun demem peki sanki hemen bulunurmuş gibi xdxd boğa burcu rahatlığı sanırım 😄 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl hic gormuyorum kadikoyde bile yok nesilleri tukenmis gibi Yorumla Mrscladio +1 yıl Pek dışarı çıkmıyorum 😉😁 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl hahahah ondan mi gormemisim? seni de cikaramiyoruz ki ev kusu ciktin mubarek Yorumla Mrscladio +1 yıl Okul başlıyor zaten mecbur cikicam Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl okul icin cikacaksin gezmek icin degil sonucta. konsere degil mesela 😉 Yorumla Mrscladio +1 yıl Eğer son dakika bir işim çıkmazsa konserlere de gidiyorum Yorumla Mrscladio +1 yıl Bazen çıkıp çıkmamak arasında İKİLEMde kalıyorum xd Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl neyse bizde teklif var israr yok 😏 Yorumla Mrscladio +1 yıl Peki 😊 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bunu bizim senden istememiz laxım iyilik meleği olan sensin fkvkv yap bi güzellik be 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kusura bakma göğsüm kıllı, dokunmam göğsüme :DBoy konusunda avantajlıyım ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dışarıda bunun gibi milyonlarca var. Tabi bu saatte dışarıda ortamlarda takılmak yerine burada nerede bulabilirim sorusu olunca, zortttt 0 5 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl disarda da yok ki nesilleri tukenmis gibi kimseyi begenemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimin nesli tükenmiş? Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl boyle erkeklerin. hic denk gelmiyorum clup larda hatta instagramda bile yok hep ilgimi cekmeyen siradan tipler. turkiyede yok sanirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aradığın özelliklerin hepsi bende var.bu bizi bir arada tutmaya yeter mi? elbette değil.o yüzden böyle şeylere takılmanı önermem. yine de sen bilirsin :D Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl ben bunlar olunca yeter demedim zaten. ama bunlarin kesinlikle olmasini istiyorum. takilmaya devam edicem Yorumla
AVMTON Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl ilan çıkmışsın buraya zaten sana yazan çok oluşr şimdi bulrsun ;) 0 2 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl hahaha burada yok ki bulayim isterse 500 kisi yazsin Yorumla AVMTON +1 yıl hadi ya hiç mi denk gelemedın :) Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bulursun günü birlik ama 0 5 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl gunu birlik de olur sorun yok ben hallederim Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Zaten başka türlü bakmaz gibi Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl nerden biliyorsun ak daha gormedigin insana yorum yapman gercekten komik yil 2022 hala onyargi var magaranizdan cikamamissniz Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Görmek istemiyorum ki zaten Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl olay gormek istemen degil iste beynin almiyor demeye calistigimi. Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çokta yakisikli değil abartma yav 0 1 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl benim goz zevkim? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Tanrı gönderir 0 0 Yorumla
Uzunefeli Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl 1.90 olsa olur mu 0 4 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl fotodakiyle ne alakan var allah askina Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl buna ihtimal veriyor musun gercekten Yorumla Uzunefeli +1 yıl Parmakların yok mu Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl iyi gunler dayicim Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. erkek mi bu😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rüyanda 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cunku türk erkekleri böyle değil. Rüyamızda goruruz ancak. Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl buldugumda ilk seni zortlaticam Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl turk bu. onu da bu kiz kapmis. hatta komsularmis ak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sans... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Baran ve emin ikiside uymuyor mu bu kriterlere 0 1 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl gizli hayranim isi gucu birakmis benimle ugrasiyor, hayatsiz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o seni aramıyor ama 0 2 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl fotodaki aramiyor evet ama belki benim aradigim kisi de beni ariyordur? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte ben de onu diyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sokaktan 0 5 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl sokak adi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istıklal caddesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buldunmu Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl yok gitmedim daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benıde al knka Yorumla
Asii_Hatun Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bunlardan çok var 0 1 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl nerde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben tabiki 0 4 Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl eminim oyledir Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman tkp niye kabul ettin madem gelmicen Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl ben takip etmedikce mesaj atamazsin ki kabul ettim diye konusmam mi gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Vardır buralarda
hic zannetmiyorum
Elimizde ondan kalmadi ya, siparis verelim ama bunlarin fabrikasyonlarinda kucuk sorunlar var genelde defolu cikiyorlar soylemedi demeyin
3-4 haftaya gelir, geldiginde sizi arayalim ister mi siniz?
ne gibi defolar
Genelde bencilligi fazla anlayisi kit kalmis oluyorlar 😂
koc burcu degilse sorun yok
Siparisiniz alinmistir hanfendi 😇
Ben beklentileri karsilamiyorum yoksa ben varim diyecem de ne boy uyuyor ne de gorseldeki karad "karakterliyim" 😅
Hayır yani böyle erkekleri seven bir tük kızının olması beni şaşırttı. Genelde hanzolara bakıyolarda
kizlar babalarina benzeyen erkekleri severmis ondandir
Üff bu kız çok fena laf koyuyo.
Resmimi koysam bu kadar olurdu yani baya beni tarif etmişsin 😂 Ama 6 yaş var aramızda be kardeşim
illa vardır buralarda çıkar şimdi delikanlılar😂
aynen dayi baya sen
Oha
dayı da demeyin de orta yaş bunalımına sokmayın beni
Bulursun ya İstanbul koca şehir illa ki çıkar karşına
Benimde hemen bulursun demem peki sanki hemen bulunurmuş gibi xdxd boğa burcu rahatlığı sanırım 😄
hic gormuyorum kadikoyde bile yok nesilleri tukenmis gibi
Pek dışarı çıkmıyorum 😉😁
hahahah ondan mi gormemisim? seni de cikaramiyoruz ki ev kusu ciktin mubarek
Okul başlıyor zaten mecbur cikicam
okul icin cikacaksin gezmek icin degil sonucta. konsere degil mesela 😉
Eğer son dakika bir işim çıkmazsa konserlere de gidiyorum
Bazen çıkıp çıkmamak arasında İKİLEMde kalıyorum xd
neyse bizde teklif var israr yok 😏
Peki 😊
bunu bizim senden istememiz laxım iyilik meleği olan sensin fkvkv yap bi güzellik be
Kusura bakma göğsüm kıllı, dokunmam göğsüme :D
Boy konusunda avantajlıyım ama
Dışarıda bunun gibi milyonlarca var. Tabi bu saatte dışarıda ortamlarda takılmak yerine burada nerede bulabilirim sorusu olunca, zortttt
disarda da yok ki nesilleri tukenmis gibi kimseyi begenemiyorum
kimin nesli tükenmiş?
boyle erkeklerin. hic denk gelmiyorum clup larda hatta instagramda bile yok hep ilgimi cekmeyen siradan tipler. turkiyede yok sanirim
aradığın özelliklerin hepsi bende var.
bu bizi bir arada tutmaya yeter mi? elbette değil.
o yüzden böyle şeylere takılmanı önermem. yine de sen bilirsin :D
ben bunlar olunca yeter demedim zaten. ama bunlarin kesinlikle olmasini istiyorum. takilmaya devam edicem
ilan çıkmışsın buraya zaten sana yazan çok oluşr şimdi bulrsun ;)
hahaha burada yok ki bulayim isterse 500 kisi yazsin
hadi ya hiç mi denk gelemedın :)
Bulursun günü birlik ama
gunu birlik de olur sorun yok ben hallederim
Zaten başka türlü bakmaz gibi
nerden biliyorsun ak daha gormedigin insana yorum yapman gercekten komik yil 2022 hala onyargi var magaranizdan cikamamissniz
Görmek istemiyorum ki zaten
olay gormek istemen degil iste beynin almiyor demeye calistigimi.
Çokta yakisikli değil abartma yav
benim goz zevkim?
Tanrı gönderir
bulursun babbba
Bakkal Rüstem'de var :D
1.90 olsa olur mu
fotodakiyle ne alakan var allah askina
buna ihtimal veriyor musun gercekten
Parmakların yok mu
iyi gunler dayicim
Kalmadı 😄
Erkekmi bu arkadaş?
172 80
erkek mi bu😂
bulun çabuk kızımıza
Rüyanda
Cunku türk erkekleri böyle değil. Rüyamızda goruruz ancak.
buldugumda ilk seni zortlaticam
turk bu. onu da bu kiz kapmis. hatta komsularmis ak
Sans...
Baran ve emin ikiside uymuyor mu bu kriterlere
gizli hayranim isi gucu birakmis benimle ugrasiyor, hayatsiz
o seni aramıyor ama
fotodaki aramiyor evet ama belki benim aradigim kisi de beni ariyordur?
işte ben de onu diyorum
sokaktan
sokak adi?
istıklal caddesi
buldunmu
yok gitmedim daha
benıde al knka
meleğim 😇
iyyy
Bunlardan çok var
nerde
Ararmayla bulunmaz