Aşk İlişkileri Aşkta bağlılık ve tutku arasındaki fark nedir? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl @LaBelleIndifference Teşekkür ederim Soru Süper Seçildi 🔥 Aşkta bağlılık ve tutku arasındaki fark nedir? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Bağlılık sevgi ve saygı içerir, tutku sevginin coşkun halidir gibi bişey. İçin içine sığmaz, içinde kelebekler uçar falan :D ya da uçmaz ne biliim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bağlılık sadık olduğunu gösterirken tutkulu olması sadık olmasının yanında bizi arzuladığını da gösterir 1 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl aşkta bağlılık her yönüyle anlaşmadır yani bir an olsun kavga etmediğin ruh ikizin gibi olmasıdır yanitutku birazcık cinselliktir aşkta 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bağlılık sadakati temsil eder tutku ise arzusunu 2 12 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Hangisi daha önemli sence? Yorumla Gezginn34566 +1 yıl @QueenOfSea sen niye hep zor soruları bana soruyorsun kanka ya hiç çalışmadım bu konuya Yorumla QueenOfSea +1 yıl Senin zekana güveniyorum😅 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl @QueenOfSea cevap vereceğim ama laf sokmayacaksın söz mü 😄 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Tamam korma söyle🤣🤣 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl @QueenOfSea tabiki bağlılık sadakat Yorumla QueenOfSea +1 yıl Ciddi misin? Ozamannn demek bu yüzden evliler aldatsa bile boşanmıyor.. aydinlandım resmen😱 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl @QueenOfSea görende destan yazdı sanar bu tek kelimeye aşık olanlar var akıl fikir versin Yorumla QueenOfSea +1 yıl Birazda mizah anlayışı.. aminnnn Yorumla Gezginn34566 +1 yıl @QueenOfSea al işte gene yaptı yapacağını 🤣 bir an evlen de seni de görelim Yorumla QueenOfSea +1 yıl Seninle ayni şeyi düşündüğüm gün söz evlencem😅😅 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl @QueenOfSea yani hiç bir zaman 🤣 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bağlılık sadakat demek tutku ise aradaki çekim. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Tutku anlık bağlılık uzun süreli 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. fark yoktur :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bağlılık sevgi ve saygı içerir, tutku sevginin coşkun halidir gibi bişey. İçin içine sığmaz, içinde kelebekler uçar falan :D ya da uçmaz ne biliim.
Bağlılık sadık olduğunu gösterirken tutkulu olması sadık olmasının yanında bizi arzuladığını da gösterir
aşkta bağlılık her yönüyle anlaşmadır yani bir an olsun kavga etmediğin ruh ikizin gibi olmasıdır yani
tutku birazcık cinselliktir aşkta
Bağlılık sadakati temsil eder tutku ise arzusunu
Hangisi daha önemli sence?
@QueenOfSea sen niye hep zor soruları bana soruyorsun kanka ya hiç çalışmadım bu konuya
Senin zekana güveniyorum😅
@QueenOfSea cevap vereceğim ama laf sokmayacaksın söz mü 😄
Tamam korma söyle🤣🤣
@QueenOfSea tabiki bağlılık sadakat
Ciddi misin? Ozamannn demek bu yüzden evliler aldatsa bile boşanmıyor.. aydinlandım resmen😱
@QueenOfSea görende destan yazdı sanar bu tek kelimeye aşık olanlar var akıl fikir versin
Birazda mizah anlayışı.. aminnnn
@QueenOfSea al işte gene yaptı yapacağını 🤣 bir an evlen de seni de görelim
Seninle ayni şeyi düşündüğüm gün söz evlencem😅😅
@QueenOfSea yani hiç bir zaman 🤣
Bağlılık sadakat demek tutku ise aradaki çekim.
Tutku anlık bağlılık uzun süreli
Farklı şeyler ifade ediyor
fark yoktur :D