Genelde yanıma gece gelir, sabah çalışıyor çünkü. Ve annemle sürekli kavga ediyoruz bu yüzden halbuki bişi olmuyor çok. Ama tabi eve geç dönüyorum 12 yi buluyor saat. Ne yapmalıyım? Siz de olsanız kızar mıydınız kızınıza özgür olmak istiyorum ya.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annen cahil sanırım sürekli çıkmayın o halde arada sırada işte
Sürekli değik haftada bir ya, 23 yaşına gircem. Neyin ne olduğunu biliyorum. Ama ne zaman gitsem gelsem illa kızcak yoruldum ya inan ki. Evlenip gitcem diyorum hangi parayla diyor. Kimse yanımda bile değil. Çaresizim.
Zor o tip Anneleri ikna edemezsin baş ağrısı kafa tam kuru cahiller en iyisi kısa yoldan sevgilin seninle evlenmesi lazım hiç evlilik konusu açmıyorsun evi yok mu bi kazancı neler yapıyor
Köyde oturmak istiyor annesinin yanında ayrı evlerde tabi. ve ben şehirliyim. Annem ona da karşı olduğundan sevdiğim çocuğa hiç iyi bir gözle bakmıyor. Kazancı var çalışıyor bir fabrikada. Evliliği düşünüyoruz. Ama benim ailem git çalış para biriktir yardım edemeyiz sana diyorlar. O kadar üzülüyorum ki. Arkamda dağ gibi bi baabam var diyebilsem keşke. Yanımda olduklarını hissetmek isterdim. Şimdi sadece sevdiğim çocuğa yüklemek istemiyorum masrafları canım yanıyor.
Seni seviyorsa katlanır hiç birikimi yok mu ben bile bekarım 100 bin lira var hesapta ve sessiz sedasız yapın bi nikah tamamdır başörülü müsün
Nihak yeterli tabiki. Ama çeyizim bile yok. Kapalı değilim zorla kapatmaya çalışan bi sebgilim var ama
Birikimi varmış 200bin falan ve arabası da var satacak. Öyle
Zorlamı ayrıl ondan terhal hayatına müdahale evlenmeden başlamış şimdiden zemin hazılıyor evlenince neler yapacak o herif sana mutluluk veremez hayatın kayar yaşlar kaçtı ailenin baskısından kaçıp yenisi ekleme
He varsa seni idare eder diyeceğim de tipik orta doğuluymuş
Şöyle söyleyeyim bana bırakıyor tabi yine ama, sürekli bu konuyu açıyor. Benim içimde inan ki var kapanmak zaten. Ayrılamam çok seviyorum onu. 23 yaşına gircez 4 ay sonra.
Sürekli açar tabi ki alarm yolluyor yapma kapanmak demekboyun eğmek demek kafanız mı güzel yarın başka şeyde de kısıtlama yaratır sürekli açıyor diyorsun demek ki adam baskıcı zihniyete sahip döverde seni yol yakın iken ayrıl tipik köylüymüş bu kadar saf olmayın
Makyaj yapma bile diyor. Dışarı çıkmamı çalışmamı istemiyor. Kapanmak konusunda çok günah Allahın emri diye söylüyor işte. Her nefes alışında günah kazanıyorsun diyor. Döver mi Allah korusun. Kapanma konusu içten gelmeli ki sevap olsun. Umarım beni anlar diyorum. Saf oldum biliyor musun çok sevdim saf oldum kabul ediyorum inan. Tertemiz sevdim keşke fedakarlığı oda bana yapsa
Oha bak dediklerim tek tek çıkıyor şunu yapma bunu yapma kafası seni adam eve kilitleyecek deli misin günah günah bana ne ya o halde söyle git kapalı al beni neden kapatıyorsun bana dayatıyorsun tamam söyle git Afganistana döver nasıl dövmez adam muhafazakar ya hemen ayıl hemen sana dayatma yüklüyor Kızım sen ne yapmışsın umarım cinsel ilişkye girmedin
Paşa keyfin ne istiyorsa onu yap.
Ama sürekli annem kızıp duruyor. Tabiki annem çok önemli benim için ama napıyım ya evlendirseler rahatlasalar
Baban bişey demiyor mu
Babam başka yerde çalışıyor o olsa zaten çıkamam.
Sevişiyorsunuz diye düşünüyor annen.
Evet, günah işlememden korkuyor. Ama gündüz de olur olcak bili gündğz gece dinlemez ki.
Oluyor mu peki
Olmuyor tabiki ilerisi olamas. Sadece öpme falan
Annen haklı çıktı bak🤪
Ah ah o da olmaasa keşke, ama durmayan da o.
Günah diyip kapanmanı istiyorum diyip yapmak isteyen öpen o.
Sen bu durumdan rahatsız mısın peki önemli olan o?
Öpme konusunda evet. Çünkü günah. Bu günahlsrls yaşamak istemiyor insan. Ben böyle bi kız değilim çünkü. Beni değiştirdi ilkim oldu. İkincisi keşke beni eritmesede öpmesem.
Ozaman yakın zamanda çok daha rahatsız olacağın şeyler yapacaksın ve bunu engelleyemeyecek ve karşı koyamayıcaksın kendin isteyeceksin. Sonrada üzüleceksin. Düşün bunu.
Her zaman bir tık ileri istiyor. Hayır diyorum. Karşı koyucam inşallah. Ben kendimi kullandırtmam. Çok sevsemde.
İnşallahla maşallahla olmaz bu iş. Buluştuğun sürece kontrol senden çıkar insansın nihayetinde.
Napiyonuz knk
Oturuyoruz. Ve daha çok kavga.
Sende az otur
Ah ah, kavga az oturmaya çalışıyorum ama ayrılması çok zor.
E kavga etme niye ediyon
O ediyor. Her şeye karışıyor.
E konuşma boş ver
Keşke ya, çok düşkünüm ona. Ne derse çok takıyorum. Birileri beni gruba eklemiş wpden beni tanımayan kişiler var grupta onu gördü niye çıkmadın gruptan diye kavga ediyor. Bütüm erkekler numaranı gördü diye. Ya fotom bile yok ki. Abatmadı mı sence? Sonra çıktım unutmuşum dedim kalmış dedim. Anlamıyor bağırıyor
Böyle sevgimi olur düsün taşın bitir iliskiyi mallik yapma
Anlattığım kavga konusunda sen de çok kızar mıydın sevgiline güveniyorken bide.
Kızmam ayrıllll
Kızarım tabi
Elimde değil ama, çok seviyorum onu.
Cinsellikmi yaşiyon
Hayır tabi ki oturuyoruz
Baban ve abin yok galiba
Babam başka yerde çalışıyor. abim yok
Bence anneni dinle bu edepsizce bir hareket sevgilinde malin teki
Sevgilim diyor hemen git diye. Bazem ben saati geçiyorum onun yanından ayrılamıyorum diye.
Nede malın teki🥺
Seni evden almamali
Evden almıyor ki. Başka yerden alıyor uzakta bi yerden
Akılli ol bence dolaşma
Keşke kolay olsa.
sende safsin ya
Neden safım, bakın canım sıkkın dertleşmek istiyorum. Herkes te bana kızmasın ya. 😔🥺
sanki bilmiyorsun 😅
Söyler misin şu an inan bişi düşüncek halde değilim.🥺
Yoooo