kadınların ilgi beklentisi anlayışı, modern kölelik midir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadınların ilgi beklentisi anlayışı, modern kölelik midir?
Kadınlar ülkedeki aç erkeklerin sayısından ve sosyal medyada günde en az 10 mesaj alacaklarından emin oldukları için kısacası diyorlarki ilgi vermessen başkası verir mantığına girdiler.
yollu mantığı gibi ne o öyle :D
paramı sen vermessen başkasına s***m gibi :DASDASDAS
Öyle zaten hayatta bi alışveriş değil mi 30 a kadar bi kadın en iyi seçeneği arar bulamazsa emekliliğe ayrılır 1.60 boyunda bi tane eğitimli kel bulur nadasa çekilir 😂
ben bi ara yokladım bu kızları, onlarda kabul ediyor zaten :D (yani illa kendini bozmamış insanlar vardır ama çok az)
ne diyim bunla övünmesinler, bu övünülecek bir şey değil, onu kanıtlamış oldum
Ben 30 a geldim kadınları çözemedim sadece çok zeki olduklarından eminim
çok zeki olsalar, kendilerini mutlu ederlerdi
ya da kendi kendilerine yetebilirlerdi, başkalarına ihtiyaçları olmadan
ve şizofrene bağlamazlardı, çok gördüm kafayı yemiş kız ondan diyom
kölelik diyemeyiz kadınların silahı diyebiliriz. ama savaşa giriyorsan bunu göze alırsın. yemiyorsa çatışmazsın. bu özgürlük erkeğin tercihi olduğu için kölelik söz konusu değil
tercihen köle oluyorsan, bu kendi tercihi olduğu için o kişi için kölelik olmuyor, doğru mu anladım
yani bana göre kölelik fakat bu durumu kabul eden biri için öyle değil
doğru anladın
Cevap
2Cevap
Kendilerini mükemmel bir yaratık zannediyo g@tverenler
AS:DSADASDASDASD
Modern kölelik nasıl yani, açarsan.
herşeyi tanışmaktan, sohbetten yani konu açmaktan ilişkiyi devam ettirme kısmına kadar senin yapman, aracı evi, güzel sürprizleri senin yapman ve diğer tüm maddi ıvır zıvırlarıda senin karşılaman.
Değişmesi lazım evet cidden. Erkeklere yükleniliyor fazlaca.
seven seviyorsa bu dediklerimi yapmaz, tüm erkekler bunu düşünse, s**ktiri çekseler, kadınlar anca öyle düzelir, ki oda mümkün değil, yani gerçeği bilip boşvermek daha mantıklı, en azından övünemezler
Doğru diyorsun.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?