Güncellemeler
+1 yıl
off sistem yazacağıma sitem yazmışım neyse siz anladınız
Kusura bakmayın ama şu saatten sonra adamların neler dediği ortada olduğu halde o tarafa oy veren kadınları ben anlamıyorum. Hüdapar açık ve net neler diyor ve gerçekten üzülüyorum yani ben bile erkek olduğum halde. Atam kadınları gerçekten toplumda erkekle eşitlemişken kadınlar neden kendi değerini düşürmek istiyor? Düşürmek de değil bu yok saymak basbaya. Ya ben basbaya eşyayım diyorsunuz bu zihniyete evet diyerek cidden pes diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ona evet diyen kadını ben de anlamadım da öbürü hangi kafayla vizesiz giriş diye terörle mücadele kanunları değişsin PKK gelsin beni kaçırsın dağda tecavüz edip videolarımı çekip tehdit etsin zorla Mehmetçiğe kurşun sıktırsın diyor ben de onu anlamadım. Atatürkçülük bu mu oluyor günümüz CHP'sinin Atatürkçü olduğunu zanneden gitsin hiçkimseyi yormadan dağa çıksın. Hiçbir yetkisi olmayan yöneticinin ettiği lafa bu kadar takılan biri CB adayı olarak sunulan kişinin dediklerine nasıl takılamadı onu anlayamadım. Selahattin hukuksuz tutuluyormuş da o yüzden hukukla yargılanacakmış. Ya he he derler adama. Gene milliyetçi olarak en temizleri biz kaldık aw
Ben değişim gerekli artık diyorum ve bu saçma sisteme evet diyemem o yüzden Bay Kemal
Öteki CHP seçmeni de senden farklı değil. İki ucu boklu değnek kim hangi boku kendine yedirirse boş savunma yapmayın
Kusura bakın veya bakmayın ama hüdaparı yani hizbullahı meclise sokan Kılıçdaroğlu değil Erdoğan. Hatta bakanlık bile verebilir ama ortada hdp ile bir şey yok. Ha geçmişe de bakarsan kimin pkk ile haşır neşir olduğu daha bir ortada. Bu adamları çıkarı için her şeyi yapar o yüzden bundan bir kurtulsak gerekirse erken seçime gider yeni aday çıkarırız ama şu adamdan kurtulmamız gerekiyor
Amerika istediğimizi yaptırırız gözüyle baktığı adamla yeni adayı zor çıkarırsın biraz. O CHP genel başkanı olmakla kimseyi meclise sokamazdi zaten biz böyle bir süreci denemedik ha akp nin de yaptığı hata dolu ama orduyu profesyonellestiren de Erdoğan'di. Kılıçdaroğlu PKK siyasi uzantısını hapisten çıkarıp orduyu nasıl yönlendirmeyi planlıyor çok merak ediyorum. Ha biz geçmişi tartismiyoruz şu anı tartışıyoruz ben akp mükemmel demiyorum yanlış da anlaşılmasın. Çekirdek citleyen eşekle doldururuz artık her yeri 😂
Sen AKP'ye daha yakınsın anladığım kadarıyla. Abicim adamlar diyor açık ve net Öcalan'ı bile çıkarmaya çalışan Akp imiş. Ha onu da geçtim Kılıçdaroğlunun bunu oy için dediğinden eminim çünkü kürtlerin oyu gerçekten önemli ve seçimi kazandırabilir bile o yüzden de normal bunu demesi. Sen şeriat istiyorum değersiz olmak istiyorum dersen sen bilirsin ama cidden ben şu şartlarda bu adamların dediklerini duyunca sinir krizi geçiriyorum erkek olduğum halde.
Yıllardır Erdoğan'a sayın Öcalan dedi diye laf etmediler mi zaten. Ben AKP yi de sevmem işin aslına bakarsan. Ama Kürt kardeşimin oyunu alacam diyen CHP ulan CHP sen kaç tane kürdün ölümüne sebep olan çocuklarını daha kaçıran HDP yi çıkararak mi Kürt destekçisi olacaksın. Kimi kandiriyon CHP sen anca Kürdistan diye beyni yıkanan kürdü kandirirsin. CHP'nin kadına oturtacağı zihniyet de akp nin ötesinde değil onunki de bir başka saçmalık cinsel obje zihniyeti. Atatürk zihniyeti olsa bizzat gidip basardım awk
Abicim Hdp önemli değil onların oyu yani onlara oy veren kürtler önemli. Bak eğer akp gelirse şu andan itibaren hiçbir şey daha iyi olmayacak bunu biliyoruz ama tam tersi olursa bir şans var. En azından ekonomi daha iyi olsun bari yeter. Gerçekten bıktık. Sinan Oğanın da onlardan farkı yokmuş zaten bunu gördük ama artık bir değişim gelsin yani bee vallahi gençler falan akpden bıktı. Daha geçenlerde bir kişi bu yüzden intihar etti görmüşsündür. 5000 liralık telefona 2500 lira vergi alan ve kadınları değersiz gören bu zihniyete bir dur demek istiyoruz. O yüzden kılıçdaroğlunu şu an için sadece akp'den kurtulmak için seçelim.