Birini unutmak?

(Yakınlaşmayı farklı anlayın 4xpr olamadığım için atamıyorum öyle) Arkadaşlar dertleşebileceğim biri olmadığı için buraya yazıyorum. Biri vardı ciddi ilişki yolundaydık ailelerle tanıştık ve ailelerimizi de tanıştıracaktık. Her neyse her açıdan baya iyi giden bir ilişkiydi ama yakınlaşma ve ilgi son zamanlarda biraz azalmıştı. Bu konuda konuşmak istedim önce ilgi konusunu açtım genel olarak ilgisi vardı ama hayatımla ilgili pek bir şey sormazdı stajı ayarladım mı, derslerim nasıl gidiyor gibisinden. sonrasında yakınlaşma konusunu açtım bu konuda bana karşı isteğini göstermediğini, eskisi gibi olmadığımızı, onun böyle olmasının benimde ona karşı isteğimi gösteremememe sebep olduğunu vs söyledim. O da böyle devam etmez ilerde sıkıntı çekeriz. Yakınlaşmadan memnun olmayanlar evlilikte neler yapıyor ben onları yaşamak istemiyorum dedi ayrıldık. Bende düzeltmek senin elindeydi ayrılmayı seçtin canın sağolsun dedim. Hani başkasına gitmek aklımın ucundan bile geçmedi sorun neyse onunla çözmek istedim genel olarak memnundum fakat bana karşı isteğini göstermemesi benimde doğal olarak gösteremeyişime sebep oluyordu ki ben böyle cilveli bi insandım ona karşı ayrılacağımızı da düşünmedim hiç. Her neyse çözmek isteyen insan zaten çözerdi bu çözülmeyecek bir durum değildi. Bir daha hayatıma almak istemiyorum sanırım ama çok acı çekiyorum ve özlüyorum bunun da doğal olduğunun farkındayım. Nasıl unutabilirim tavsiye verebilir misiniz?
Birini unutmak?