Kıskanmak
Güvenmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgi bana göre Güven vermektir. Karşı taraf bana o güveni veriyorsa beni seviyordur Ben de aynı şekilde ona o güveni veriyorsam seviyorumdur. Ama bu demek değil ki çiftler birbirini hiçbir zaman kıskanmasın. Ben de kıskançlıktan Çok haz etmem ama arada bir kıskanılmak isterim ve yine arada bir kıskanırım bunu açık açıkta söylerim yeri geldiğinde söylüyorum Evet seni kıskandım kıskanıyorum diye.
.
.
.
.
.
Ben onun yaptığı hataları kıskanmam soğurum ama bir kız gelip aniden benimkinin kucağına otursa kıskanır o kızı param parça ederim orada. Onun haricinde bı insan sever ama güven vermez karşı taraf güvenemez ya da güven verir ve o da güvenir buda böyledir.
Kıskanmak güvensizlik değildir, yeter artık.
Gördüğünüz en hayati seven, akıllı kişiyi uçurum kenarında gezerken düşünün, korkmaz misiniz.
Çunku kişi kendi nefsine bile güvenemez
Her an günaha düşebilir Allah onu korumasa.
Başkasına nasıl bu kadar güvensin
Yok öyle bir dünya
Ne gözü kapalı güveneceksin ne de aşırı kıskanç birisi olacaksın bunun ayarını bilmen gerekiyor. Bir insanı aşırı kıskanıp bundan dolayı sıkmak senden uzaklaşmasını sağlamış olursun ilişkide denge gerçekten önemli..
Cevap
18Cevap
Sevginin kıskançlık ile ilgisi yok
Kıskanmak güvensizlik belirtisi değildir. O bir koruma içgüdüsü gibi. Sevgini belli etmek gibi.
Her ikisi de olmalı ilişkide. Ama tabiki kıskançlığı da abartmamak lazım. Çünkü her ufak şeyin altında bir şey arayan insan güvenmiyordur zaten.
Hiç sevmediğin birisine de güvenebilirsin. Çok sevdiğin birisine ise güvensizlik had safhada olabilir. 2sinin bir arada görüldüğü durumlar vardır ama neticede farklı duygulardır bunlar... Sevgi ve güven aynı şey değildir.
güvenle kıskanmak ne alaka ya bende bunu anlamıyorum seversen kıskanırsın belli edersin etmezsin orası kişinin karakteri ile alakalıdır lâkin sevdiğinde kıskanmak elde olmayan bir şey
Kıskanmakla güven bambaşka bi duygudur kıskanma aslında sahiplenmektir güvenle hiç alakası yok gözü kapalı güvenmekte kıskançlık olabilir değişen bişey yok
Her ikiside bence ama her sey dozunda olmali cok guvenirsen ayakta uyutulursun, cok kiskanirsan sıkıcı olursun..
kıskanmak pek sağlıklı değil paranoyak olursun Güvenmek daha önemli tabi bu güven karşılıklı olmalı.
Sevgi karşındakini olduğu gibi kabul etmektir. Düzeltmeye veya yönetmeye çalışmamaktır.
güvenmek tabii ki. kıskançlığın fazlası zarar hastalıktır.
Güvenmemek kıskanmak değildir. İnsan sevdiğine ne kadsr güvenirse güvensin kıskanır
Kimse kimseye gözü kapalı güvenmez hele ki bu devirde
güven ve kıskanma olmadan sevgi olmaz zaten insan sevdiğini kıskanır
Kıskanmak da vardır elbet ama benim için güvenmek daha yüksek bir konumda.
İkisi de çok doğal bir duygudur. Ayarında olmak önemli.
Güven olmadan bir b. k olmaz ne evlilik olur ne sevgili olunur
o filmlerde kaldı
sevmek falan
seven kişi bu devirde net skilir!
Yerine göre kiskanmak. Mesela bir erkek yanınıza geliyor onun hiç umrunda değil. kiskanmak ve güvenmek dengeli olmali
İkiside HAAHAHAHAH sence @__Efe
Güvenmek başka kıskanmak başka
Gözü kapalı güvenmek , bir tutam kiskanmak
Sevgi kıskanmamaktır.
Kıskanmayan deyyustur, güvenmeyen sevmiyordur.
Güven yarı kıskançlıktır?
ona güvenmek, etraftan kıskanmak
Güvenmek , sahiplenmek
kıskanmak güvenmemek demek değil
Seven insan kıskanmaz, sahiplenir.
Biraz ondan biraz ondan daha çok da güven
Sevgi güvenmektir
İkiside sevginin unsuru aslında
Hem kıskanmak, hem de güvenmek.
Sevgi tuhaf bir duygu
Güvenmek
Güvenmek