ne hissettiğinizi merak ediyorum. o kadar iyi giyinen, bakımlı, çekici kadın varken biri neden kapalı kıza baksın ki? bilemiyorum tabi ama ne hissediyorsunuz? kendinizi rahibe gibi hissrttiğiniz oluyor mu?
soruyu iyi niyetle sordum alay etmiyorum
ne hissettiğinizi merak ediyorum. o kadar iyi giyinen, bakımlı, çekici kadın varken biri neden kapalı kıza baksın ki? bilemiyorum tabi ama ne hissediyorsunuz? kendinizi rahibe gibi hissrttiğiniz oluyor mu?
soruyu iyi niyetle sordum alay etmiyorum
Öncelikle açık Hâlimin çevrendeki bir çok kızdan net daha güzel olduğuna eminim çünkü bugüne kadar gören herkes şok içerisinde bu tarz ifadeler kullanıyor ama kapalı hâlimde gayet güzel zaten. Bana "açılırsan Varya oyuncu bile olursun, bu boy fizikle, şu saçlar ve yüz hatları ile sen resmen güzelliğine yazık ediyorsun" diyor onlarca kişi ama Bu tarz çevre baskılarına rağmen nefsime hâkim olup hâlâ kendimi muhafaza edebiliyorsam oturup biraz saygı duy ve sonra dönüp çevrende sırf sizi daha fazla etkilemek için vücudunu ekstra teşhir eden kızlara bak ki burada tüm açıkları aynı kefeye kesinlikle koymuyorum çünkü yakın çevremde açık çok insan var. En azından bu hâlimi yalnızca eşim görecek ve kendimi tek bir kişiye saklıyorum. Siz bizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama birçok açık kızdan net daha bakımlı olanlarımız var. Ben bu hâlimle lazere gittim ama çevremde tanıdığım 6-7 açık arkadaşım gayet rahatça geziyor ki aralarından 2 tanesi kolları kıllı şekilde ama umrunda değil yani ben bebek tüyünden bile rahatsız olan insanım onları anlayamıyorum. Ben kapalı hâlimle saçlarımı neredeyse dizlerime kadar uzattım ve bakım yapıyorum sürekli ama açık olup yağlı saçlarıyla dışarı çıkan kızda çok gördüm. Her kapalı kız elbette aynı değildir ama neden kapandığını bilerek kapanan çoğu tesettürlü kendini muhafaza eder ve dolayısıyla ya erkek arkadaşı olmamıştır ya da belli kurallar dahilinde tanışmıştır. Onları bilmiyorum ama ben ahlâk konusunda kendimden eminim ki tüm tanıyanlar bilirler saygı duyarlar. Gelen onlarca teklifi düşünmeden reddedip tek bir kişiyi bekliyorsam ve kendimi muhafaza ediyorsam oturup Allah aşkına biraz saygı duyun. Açık kız arkadaşlarına gelse ağızlarının suyunun akacağı onlarca erkeği geri çevirdim ve bir erkekle arkadaşlık bile kurmadım. Defalarca denk geldi ama hiçbir zaman erkekli ortama bile girmedim. Arkadaş çevremi daima kızlarla doldurdum. Bir gün gerçekten güvenebileceğim birisi çıkarsa ancak o zaman şans veririm ve emin ol çevrendeki birçok akılsız kızın maddi vb. Anlamsız beklentilerini talep etmem bile önceliği daima karaktere, ahlaka, zekaya veririm. Alay ederek sormamış olabilirsin ama kapalı kızlarla ilgili belli algılardan gerçekten artık yoruldum ve ufak bir laf duyduğumda bile patlıyorum. Şu sitede kapalılarla ilgili sorular ne zaman bitecek diye bekliyorum. Üslubum Yanlış anlaşılmasın, şahsi eleştiri yapmadım. Genel olarak bu tarz soruların gelmesine bir tepkiydi, iyi günler.
nasıl açık giyiyeni yargılamamayı savunuyorsak aynı şey tesettürlüler için de geçerli kimsenin senin düşüncesine ihtiyacı yok dini öyle emrettiği için ve o da dininin gereklerini yerine getirmek istediği için kapanıyor çok da güzeller 3 gram beyninizle kimseyi aşağılamaya gerek yok bi tarafı yüceltirken diğer tarafı yerin dibine de sokamazsınız
Cevap
2Cevap
Kapanınca bir şey değişmiyor gene aynı saç aynı göz aynı beden. Sadece başkaları göremiyor. Güzel hissetmemeleri için bir neden yok
Güzellik için değil Allah emrettiği için bunu yapıyoruz
ben kapalı değilm ama bence kendi istekleriyle kapandılarsa öyle bir durum yoktur ama zorla olduysa ben olsam isyan bile edebilirim
Güzel hissetmeye ihtiyaçları yok
neden güzel hissetmesinler gayet de çok güzeller
Dghdghhjjdvhgdfghh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?