Güzellik & Bakım Kendini güzel/yakışıklı hissediyor musun? selincaymaz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor evet hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendini güzel/yakışıklı hissediyor musun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Serenay78 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben çok güzelim. Guzel oldukda noldu bahtım kapalı 1 5 Yorumla youser +1 yıl Cidden çok mu güzelsin yoksa lafta mı? Yorumla Serenay78 +1 yıl @youser cidden Yorumla youser +1 yıl Yazarmısın Yorumla youser +1 yıl İki laf edelim istersen Yorumla Serenay78 +1 yıl @youser yazdim Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl talihim yok bahtım kara. iyi olsak ne yazar hayat güzel yazmadıkça 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yakışıklı hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 573 cevap paylaştı. Yoo hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben çok güzelim. Guzel oldukda noldu bahtım kapalı
Cidden çok mu güzelsin yoksa lafta mı?
@youser cidden
Yazarmısın
İki laf edelim istersen
@youser yazdim
talihim yok bahtım kara. iyi olsak ne yazar hayat güzel yazmadıkça
Çirkinde değilim yakışıklı da
Eh işte idare ediyoruz