Babama arabanı sat beni evlendir dedim diye abim ile kavga etmem normal mi?

Öncelikle şunu demek istiyorum 14 yaşımdan 23 yaşıma kadar aileme maaşımı her zaman veren birisiydim zorla veya isteyerek mecburiyetten. gel gelelim 23 yaşımda Nişan yapacağım sıra senin paranı köydeki ev için kullandık dediler dünyam başıma yıkıldı sevdiğim kişi zaten beklemedi fazla 2 yıl bekler misin para biriktireyim dedim ilk tamam dedi ama 2 ay sonra ayrıldı. Şimdi yaş 25 oldu ve 200 bin civarı para birikti hemen hemen ama ailem hala eksik eksik diyordu babama dedim ozaman arabanı satar mısın zaten kullanmıyorsun oda 150 180 bin ediyor. abimin eşi bu çocuğun hakkı ne olacak flan demeye başladı abimde bu yüzden bana doldu satarsa para bölüşecek. Dedim görmüyor musun her şey pahalı elimden geleni yapıyorum olmuyor. o benim sorunum değil diyor. o evlenirken ben ona bende olan ozamanın parası ile 45 gram altın yapıp vermiştim ailemin durumu var evleri kira değil abiminde durumu iyi. ama kötü insan ben oldum. babamda zaten araba benim arabamı ne diye satıcam senin için diyince kendimi iyice evlatlık hissettim. sizce ne yapmam lazım çocukluğum da bu evde kötü geçmişti güzel anım yok. bunuda yazarsam sığmaz zaten
Babama arabanı sat beni evlendir dedim diye abim ile kavga etmem normal mi?