Sizce hangisi evlilikte daha önde olmalı?
Mantık
His
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence duygular önemli ama kişiye göre değişir. Evlilikte aşk ve mantık arasında bir denge sağlamak önemlidir. Her ikisi de farklı ama birbirini tamamlayan unsurlardır ve sağlıklı bir ilişki için birlikte çalışmalıdır. Aşk, evliliğin temelinde yer alır ve duygusal bağın oluşmasını sağlar. Aşk, tutku, romantizm, çekim ve duygusal bağlantı gibi faktörleri içerir. Aşk, evliliği canlı tutan ve çiftlerin birbirine bağlı hissetmelerini sağlayan önemli bir güçtür. Ancak sadece aşka dayanan bir ilişki, zamanla sorunlarla karşılaşabilir. Bu nedenle, mantık da önemlidir. Mantık, evliliğin pratik ve rasyonel yanlarını ele alır. Finansal sorumluluklar, ev işleri, çocuk yetiştirme gibi konuları içerir. Mantık, evlilikte sorunları çözmek, kararlar almak ve geleceği planlamak için kullanılır. Mantığa dayalı bir ilişki, kararları düşünerek ve planlayarak yapmanızı sağlar.
Para bacım para. Para olmadımo ne mutluluk olur ne huzur. Paran yoksa evde tıkılı kalırsın aynı evin içinde sürekli kavga dırdır olur. Paran olsa istedigini ye iç gez al harca. Evli zengin arkadaşlarıma bakıyorum bide kocası asgari ücret alanlara bakıyorum zenginler daha mutlu. Cinsellik lerini bile farklı mekanlarda, otel , ev, lüks bir mekanda yapıyorlar monotonlaşmıyor.
Mantık insanıyım ben duygusal konularda hislerimiz çoğunlukla görmek ve hissetmek istediklerimizi sunar ama mantık öyle değil en doğrucu en net olanı odur.
Cevap
24Cevap
Mantık biyere kadar mantık la ilerlediğinle biyere ulassmazsin biter biyerde ama hiss varsa o mantık la yaptığın herşeyi onbirbirine olan hisle güvenle el ele başarırsın zamanla geç olur ama olur mantık dediğin bu Zengin evlenin dersin huzur olmaz diğer olan ise bu huyu suyu çok iyi dersin parası olmaz ama his olarak sevdiysen olan huzuruda yakalarsın el ele verip gecinecek parayı da birikim yapıp hayallerini de tamamlarsin
Her ikisini de sana hissetireni bulmak gerek mantığına uygun olur hisslerin uyuşmaz hislerin uyuşur mantığınız ters düşer ikisini bir arada sağlayanı bulup işi garantiye almak gerek :))
bana göre mantık, zaten sonradan insanlar birbirine alıştığından dolayı sevgi de gelir
Her ikiside ne çok mantıkçı olacaksın nede aptal aşık
Kadınlara göre para
Erkeklere göre mantık
Hisler bi yerde bitiyor akıl mantık daha öncelikli olmalı
Tabi ki önce his arkasından mantık gelir. İkisi birbirini tamamlar.
Hissiz evlilik, iş ortaklığından öteye gitmez
Bence ikisi de yarı yarıya eş değer
Hisler yönetildiği sürece iyidir.
Hisler yoksa zaten mantık evliliğine dönüşür
Mantık her zaman kazanır!!
Mantık da tek başına riskli
yas kac.. daha evlenmeghwmwdin mi
Duygu
Bana göre mantık...
Mantık
Hislerin olmadığı biriyle evlilik fazla yürümez
Mantik