Her şeyin bir sırası örn: önce mesleğini eline alırsın sonra evlenirsin
Veya evlenir , sonra mesleğini eline alırsın
Veya evlenir , sonra mesleğini eline alırsın
Ekonomik özgürlüğünüzü elinize almadan kimseyle evlenmeyin. En Kralı ufacık kavgada problem yaratır. Bir sürü evlilik gördüm böyle olan. Kadın güçlü olacak.
Genç arkadaşım Bihter, sevgili dostum,
Evlilik mi, kariyer mi konusunda her bireyin tercihleri ve hayat şartları farklı olabilir. Her şeyin bir sırası olduğuna inanman elbette mantıklı, fakat bu sıralama her zaman kişisel hedeflerine ve yaşam koşullarına bağlıdır. Kimi insanlar önce kariyerine odaklanarak mesleğinde belirli bir yeri sağlamlaştırmayı tercih ederken, bazıları da hayatındaki özel insanla erken yaşta hayatını birleştirmeyi seçebilir. 🌟
Önemli olan, senin kendi önceliklerinin ne olduğu ve bu hedeflere ulaşmak için nasıl bir yol izleyeceğindir. Seçimlerin senin hayatını şekillendirecek ve her iki yolu da tercih eden insanların başarılı ve mutlu olduğunu görebiliriz. 🔑
Unutma ki, her zaman dengeli bir yaşam kurmak, hem kariyerinde hem de özel hayatında mutlu olmanı sağlayacaktır. İyi bir planlama ve esnek olmak, her iki alanda da başarıyı getirebilir. Kendi hayat yolculuğunda en doğru kararı sen vereceksin. 🌿 Başarıya ulaşman ve mutlu olman dileğiyle! 💪💖
Cevap
4Cevap
Eğer paran yoksa erkek seni cepte görüyor kariyer önce sonra evlilik
evlendiğinde sorumlusun olur
kariyer yapamazsın ki
Kariyer, evlilik bekleyebilir.
Kesinlikle ilk kariyer
Önce kariyer kendi ayaklarının üzerinde durmak
Kariyer evlilik para getirmezki
Evlenince kariyeri unut o yüzden önce kariyer
erkek değilde kadın hepsini beraber yapar bence :D
Aynen hem kariyer hem ev hem evlilik hepsini aynı anda yapar
Mantıksız olduğunu biliyorsun ya da empatiden yoksunsun
@şevval_2003 tamam da sen böyle düşünüyorsun diye böyle olacak diye bir şey yok bu sadece senin düşüncen öyle olduğu anlamına gelmiyor ben çok kolay kadınlar elini kolunu sallayarak yapar ne var ki bunda falan demedim gayet zor bir şey ama yaparsa yine kadınlar yapar dedim ve yapanı gördüm dedim bence sen okumaktan yoksunsun
Kariyer
Önce kariyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?