Bir arkadaşım var günde bir defa bile çok diyor 🙄 Konuşacak konu olmazmış. Sevgilimle günde en az 1 defa konuşmayacaksam , sesini duymayacaksam neden sevgilim? Sizce?
Ya günün her saati ya da günde bir kaç kere konuşmak bana biraz saçma geliyor. Tabi bu benim kendi düşüncem. Sadece kafaların rahat olduğu bir saat aralığında günün genel değerlendirmesini yapmak ve özlem gidermek için konuşulabilir. Sürekli konuşmak isteyen sevgili beni çok sıkar.
Bence sabah selam muhabbetleri her gün yapılmalı en kötü 2-3 günde bir yapılmalı konular Bence 2-3 günde bir birikir hele böyle ilk Hani balayı gibi flörtün ilk dönemleri ise çok fazla konuşmak istemek gayet normal Hani zaten o zaman bile böyle çok detaylı konulardan konuşulmuyor yalnızca Hani birbirlerinin sesini duyulmak için uğraşılıyor hani Eğer gerçekten her zaman görüşebileceğimiz bir yakınlığımız varsa imkanlarımız da varsa günlük bir saat falan yan yana görüşmek bile benim için okey
Bence bunlar karşıdaki kişiyle vakit geçirdikten sonra birbirinizle ne kadar doyduğunuzla alakalı
Ömür çok kısa hayallerimizle kıyas edince. Vaktimiz neler neler uğruna israf oluyor. Üzerine bir de strateji ve taktik yaparak aşkı kendi ellerimizle bizler katlediyoruz. Ben olsam her fırsatta sevdiğim erkeğin gözlerinin içine bakıp konuşurum. Onun da her bir kelimesini, tüm konuşmalarını pürdikkat dinlerim. Öyle bi imkânım olsaydı kıymetini bilirdim. Ve bir de şunu da eklemek istiyorum sevdiğiyle susmak ta muazzamdır, konu bulmak şart değil nett 🦉
Ben ne kadar çok zamanım varsa o kadar çok konuşmak isterdim. yani sevgilimi özlediğim için mesela işi olmadığı her saniye ya konuşmak ya da mesajlaşmak isterdim tabi ki bu ilk günlerde çok olurdu sonra azalırdı ama yine de çok konuşmak isterdim
Benim eski sevgilim beni hiç aramiyordu hiç mesaj atmıyordu benimle son zamanlarda kadın ilişkiye bile girmiyordu ayrıldım bir kadın bu kadar ilgisiz davranırsa ben o kadını niye sevgili diye yanımda taşıyim demekki başkalarıyla ihtiyaclarini gideriyor bana yaklasmiyordu çünkü son zamanlarda bende terkettim kurtuldum
Kesinlikle başkasıyla yatıyor bu kadar net bende ona kalmadım bende başka kadınla birlikte oluyorum valla bu dünyada herkesin bir alıcısı vardır beni başka kadınlarla mutlu olarak görüp kahrolsun
Doğuştan kız doğdum kendimi erkek olarak hissediyorum ve bedenen ameliyat olcam bedenen erkek olacam kadinlardan hoşlanıyorum aşığım ameliyat olmasaydim bile zaten kadınlarla ask yaşıyorum ömür boyuda kadınlarla birlikte olacam saygılar
Canın ne kadar istiyorsa. Bazen az olur bazen çok. Her konuşucanız diye bir şey yok. Bazen konuşmadan sadece yan yana bile olsanız o da yeter. Ama arada gerçek ve çıkarsız bir sevginin olması lazım.
Bizde önceden sevgilimle cok konuşurduk sonra okadar konuşmuşuz ki konu bulamıyorduk azalttık bi öğlen arıyorum maks 10 dk konuşuyoruz veya yazısiyoruz bide gece uymadan önce konuşup yatıyorum
Tanışma dönemiyse sıkça konuşulur ama zaman ilerledikçe ilk evre aşıldıysa sürekli konuşmaya gerek yok çünkü bi süre sonra sebepsiz yere tartışma çıkabiliyor ve merak edilmiyor esnek zamanlı konuşmak bence daha makul