Selam, Sizce günümüzde ilişkiler ne üzerine kuruludur. bu fotoğrafa katılıyor musunuz. :D

Selam, Sizce günümüzde ilişkiler ne üzerine kuruludur. bu fotoğrafa katılıyor musunuz. :D

Nefes alsın diyen midesiz erkekler olduğu gibi gürme olan erkekler de var.. Beklentisi çok olan kızlar olduğu gibi duygulara, düşüncelere önem veren kızlar da var.. İlişkileri tek bir kalıba sığdırmak yanlış olur..
Günümüzün ilişkileri kriterler ve çıkarlar üzerine kurulu ve bir de alternatifler var. Kadın olsun erkek olsun birlikte oldukları kişiden daha iyisini buldukları anda tamamen değişiyor ve ona doğru yol alıyorlar. Benim yaşadığım ilişki türüne de gelirsek yani benim ilişki tanımımda kesinlikle kriter diye bir şey yoktur. Kalp bunu dinlemez sadece seçtiği kişiye atar ve tamamen bir kumardan ibarettir. Birini seviyorsan kusurları ile seversin o kusurları güzelleştirirsin. Herhangi bir çıkar gütmezsin ondan senin yanında olması zaten sana dünyayı vermesi demektir. Dürüstlük vefa saygı ve sadakat biraz da uyum. Bunlar haricinde hiçbir şey bir ilişkiyi yürütmek için kalıp kural değildir
Harika bir görsel... Hiç beklemiyorum deyip dünyanın beklentisi oluyor ama çaktırmiyorlar 😀
Haklısın abla :D
Rica ederim 🤗
Evet maalesef bu tipte insanlar var 😀 Bu konularda insanların kriterleri olması lazım ama kendiside o kriterlere uygun olması lazım. Kendisine hiç bakmamış ( vücut, akıl..) biriside böyle beklentilere girmesi hiç mantıklı değil. Önce o istediğin kriterleri sen yapta sonrada karşındakinden bekleyebilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=v1sNeP-a8oM
Teşekkür ederim 😀
Cevap
10Cevap
Ben katılmıyorum görsele..
Erkekler son zamanlar da kadınlardan daha fazla beklenti içindeler. .
Günümüz ilişkilerinin özeti =
-Sensiz yaşayamam
Bir süre sonra...
-Sana muhtaç değilim ben kendime yeterim
Görsele katılmıyorum. Cinsiyet farketmezsizin insanların belirli kriterlerinin olması çok normal. Nefes alsın yeter diyen erkek hiç tanımadım, bir insan kriter belirlemeyecek kadar hayatsız olmamalı.
Boş zamanını doldurmak üzerine kurulu. Kalbinden ne geçtiğini bilmeden seni seviyorum ile giriş, işler güçler olmadığında iki ilgi güzel söz duymak gelişme, sıkılınca da ayrılık sonuç.
Erkekler Rus kızlarını geneli tercih eder.
Bir de ciddi ilişki isteyen görmedim pek.
Kızlarıda iyileyemem onlar daha farklı istekleri oluyor onların kriterleri daha yükeskte katılıyorum.
hiçbir şey beklemiyo gibi görünüp herşeyi beklemek üzerine...
Siz kadınlar öylesiniz.
@ESKIbirKSliadam dino valla adamlarda öyle.. bakıyorum adam kıza kelebeğim sen yanımda ol yeter diyo.. evleniyolar adamın dediği o terlik ayağıma gelecek falan
Eee evlenince işler değişir. Bir anlayamadınız gitti şunu.
@ESKIbirKSliadam o zaman kadınların böyle olması tam bir doğal adalet degilmi😅😅 yani biraz argo olacak ama tekrar afedersin durum şu sıçma @ğzıma biber sürerim @ğzına 🤣🤣🤣
Ha ha ha ha 😃haklısın ama fantazilerini bir gözden geçir , bundan çok daha iyileri var 😃😁😂😄
@ESKIbirKSliadam daha iyisi şu "erkolar kapatılsın"😂😂
Bari hepimizi kapatmayın , sonra çok ararsınız valla benden söylemesi.
@ESKIbirKSliadam o zaman ben bu konuyu bidaha düşüneyim iyice😅
Bence de kaptanım bence de 👍
Günümüz ilişkileri hep bir çıkar üzerine kuruludur bana göre. İki taraf için de saf sevgi besleyen kişiler bulunmaz oldu.
Bence istikrar, vefa, değer kiymet yok.. Daldan dala 🤭 Nefes alsın yeter diyen biri nefes almasa da olur..
1Selam
2Selam
1swvgilin var mı
2 yok
1 seni seviyorum
2bende
1senden sıkıldım
2 sktrgit
sağda yazanla alakam yok. çok zor beğeniyorum gayette çok kriterim var
Hayır değil soldaki doğru ama erkeklerin %50si anca nefes alsın yeterci
Fotoğraflar çok iyi ta herşeyi özetliyor açıklama yapmaya gerek yok
Valla benim kriterim var hem de öyle mümkün olmayacak bir şey de değil edepli olsun birde yüzüne bakılacak kadar tipi olsun tamam umarım bulurum böyle bir kız
Ben sanal ilişki insanıyım, reeli bilmem.
Abartı olmamış mı bro benimde var kriterlerim
katılmıyorum fotoğrafa.
Valla nefes alsin yeter diyen hakikaten sapiktir
Erkekleri Niye Böyle Gösteriyorlar
Katılıyorum 🤣
Dis görünüş ve çıkar ilişkisi bence
aslına bakarsak erkekler kadınlardan daha fazla kriterci, herkesin kriterleri vardır.
Özeti resim 😀
Nefes alması.
O kadar da değil
Menfaat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?