12 yıl önce platonik olduğum adamı galiba hala seviyorum?

Onca yıldan sonra konuşmaya başladık. Ama fark ettim ki sevdiğim adamlar içinde hafızamda iyi bir insan olarak kalan, iyi hatırladığım tek kişi o. Ve sanki olmayacağını bilmenin teslimiyetiyle onu rafa kaldırmışım, belki de daha fazla acı çekmemek için.. Ama konuştukça sanki o duyguları hatırladım ve geri çağırdım.

Onunla bundan önce birkaç kez sohbet ettik ama son konuşmamıza nazaran kısa konuşmalardı. En son ise biraz daha yetişkin muhabbetlerine girdik. Bu konular üzerine göndermeler yaptı zarf attı vs. Ben de yaşadığım kötü ilişki tecrübelerinden sonra artık zor kadın oyunu oynuyorum ve ona da bu konuda şakayla karışık imalarda bulunuyorum ama ne strateji yapmak ne de zoru oynamak istiyorum aslında. Tamamen net olmak ve ne hissediyorsam bunu yansıtmak istiyorum. Sonunda cepte görünme riskine rağmen beni bir şeyler rahatsız ediyor. Her neyse..

Biz buluşup bir şeyler içecektik ama detaylarını 2 haftadır konuşmuyoruz. O da bana yazmıyor. Yazarsam ağırıma gidecek ama bu kadar düşünüyor olmamın nedenini düşününce soruda bahsettiğim şeyi fark ettim. Sonra ona olan duygularımı hatırladım. Hayatım boyunca hep seveceğim bir adam olacak gibi hissediyorum, acıdan ziyade daha farklı bir duygu hissediyorum ama sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım? İnanın bilmiyorum.

12 yıl önce platonik olduğum adamı galiba hala seviyorum?