Onca yıldan sonra konuşmaya başladık. Ama fark ettim ki sevdiğim adamlar içinde hafızamda iyi bir insan olarak kalan, iyi hatırladığım tek kişi o. Ve sanki olmayacağını bilmenin teslimiyetiyle onu rafa kaldırmışım, belki de daha fazla acı çekmemek için.. Ama konuştukça sanki o duyguları hatırladım ve geri çağırdım.
Onunla bundan önce birkaç kez sohbet ettik ama son konuşmamıza nazaran kısa konuşmalardı. En son ise biraz daha yetişkin muhabbetlerine girdik. Bu konular üzerine göndermeler yaptı zarf attı vs. Ben de yaşadığım kötü ilişki tecrübelerinden sonra artık zor kadın oyunu oynuyorum ve ona da bu konuda şakayla karışık imalarda bulunuyorum ama ne strateji yapmak ne de zoru oynamak istiyorum aslında. Tamamen net olmak ve ne hissediyorsam bunu yansıtmak istiyorum. Sonunda cepte görünme riskine rağmen beni bir şeyler rahatsız ediyor. Her neyse..
Biz buluşup bir şeyler içecektik ama detaylarını 2 haftadır konuşmuyoruz. O da bana yazmıyor. Yazarsam ağırıma gidecek ama bu kadar düşünüyor olmamın nedenini düşününce soruda bahsettiğim şeyi fark ettim. Sonra ona olan duygularımı hatırladım. Hayatım boyunca hep seveceğim bir adam olacak gibi hissediyorum, acıdan ziyade daha farklı bir duygu hissediyorum ama sizce ona karşı nasıl yaklaşmalıyım? İnanın bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Söyleyebileceğim tek şey kendine saygısızlık etme, ettirme. Çünkü bunun açacağı yaranın izi bir ömür kapanmaz. Ki henüz ilişkiniz yokken sana zarf atması vs bile aslında ne için sana yaklaştığını açıkça gösteriyor. Şahsi olarak öleceğimi bilsem yine de uzak dururdum bu durumda. Dedim ya o yaranın izi biraz derin oluyor ve izi hiç geçmiyor. Cepte görülme riskine rağmen demişsin ya. Birinin seni böyle görmesine izin verirsen kendine yapabileceğin en büyük kötülüklerden birini yapmış olursun. Bu senin kendine çok büyük bi öfke duymana ve kendinden nefret etmene sebep olur. Ki burdan kendini toparlaman da epey zor olur. Yani her halükarda senin kaybedeceğin ve üzüleceğin bi kumar bu. Oynama lütfen..
Olmadığım biri gibi davranmak -yani duyguları filtrelemeye vs çalışmak- kendime daha çok saygısızlık etmek gibi geliyor. Yani bundan önce de platonik olduğumu biliyordu tabii ve kimseyi bir şeye zorlayamazdım ama hep benim için önemli bir insan olarak kalacak biriyken ne bileyim tuhaf geliyor bana böyle davranmak. Öncekinden daha derin bir yara açabileceğimi zannetmiyorum çünkü çoğunu 12 sene önce yaşadım ve kesinlikle özellikle bazı erkeklere karşı yaklaşımımı onların bana olan yaklaşımına göre belirliyor olsam da o geçmişimden değer verdiğim biriyken ve kaybedecek bir şeyim yokken ben ne yapıyorum diye sorguluyorum.
Evet şimdi bir şeyleri farklı yapmak ihtimalim de var. Ve aslında ikimiz de çok değiştik. Ama bu farklılıktan kastım artık kendimi ezdirmeyecek olmam. Öteye itilecek olsam bile kesinlikle önceki ben olmayacak olmam. Tepkilerim vs çok değiştim. Ama rol yapmak.. Bilemiyorum.
Karşında seninle duygusal bişe yaşamak isteyen biri yok ki. Sen duygularını ona açarsan, alttan alttan mesajını verdiği şey için eline koz vermiş olacaksın. Evet bi ilişkiniz olacak, aranızda bişeler geçecek elbette. Ama bunlar senin istediğin şekilde olmayacak. Dedim ya daha ilişki yokken ağzını aramaya başlaması sana ne için yazdığını, yaklaştığını açıkça belli ediyo. Kendine bu kötülüğü yapma. İnan ki her yara bir öncekini aratıyor maalesef. Üstüne bide yaşayacaklarından sonra kendine bile bile yaptım diye duyacağın öfke seni hepten içine kapanık, iletişim kurmakta zorlanan biri haline getirecek. Yapma lütfen, yapma..
Ama ben 12 yıl önceki kız çocuğu değilim işte, size de bunu vurgulamaya çalıştım. Ne kadar istesem de sevsem de bu konuda sınırları olan prensibi olan biriyim. Kendisine de söylediğim için biliyor. Ve o değil ben yazdım aslında. Hikayemi beğenmişti herhalde hoş buldu etti ben de hoşuna mı gitti demiştim oradan başlamıştı. Yani bu amaç için özellikle çabalıyor gibi değil. Evet ilişki yokken bu konuda ağzımı araması doğru değil ama konusunu açan bendim. Belki ben de müsade etmiş olabilirim. ://
Etme diyorum ya işte, müsaade etme. İnan çok dağılacaksın. Kadın sevdiği zaman gözü ondan başkasını görmüyor. İlişkiyle ilgili şeyleri aklıyla değil tamamen duygularıyla düşünüp karar veriyor. Aslında bu yüzden çok yanlış kararlar verebiliyor. Bu kişinin sana verebileceği bişe yok, o konu dışında. Duygusal bi beklentin olmasın ondan. şu an yapman gereken tek şey mantığına kulak vermek. burada duygular değil mantık seni doğruya götürecek.
Hocam o iş nasıl olacak ya :( ben kadınım yani buyum. Cidden zor geliyor bana. Deneyeceğim ama bıktım stratejiye hesaplara girmekten.. Düz olmak istiyorum valla. Sonra da kadınlar çok karmaşık diyorlar. Sanki isteyerek karmaşık oluyoruz
Haklısın tabi. Ama mantığına sorsan seni sevmediğini, başka sebeple sana yazdığını, uzak durman gerektiğini söyleyecek zaten sana. Zor olacak elbette. Üzüleceksin, canın yanacak. Ama diğer yandan kendini neleri yaşamaktan koruduğunu düşününce kendinle gurur duyacaksın inan bana. Kadınsın sen, kadınların isteyip yapamayacağı hiçbişe yok gerçekten. Şu meşhur kadın gururu var ya, onu bi çıkar ortaya en acilinden 😊